Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a i chciałam Wam przedstawić swojego robaczka
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/187317205ac4254b.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 12:00
MoniaP, Madzik82, kasss, Niunia86, Rybeńka, Emily83, bella82, gabi30 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
a ja was czytam codziennie na biezaco
moze rzadko pisze ale caly czas ledze co u was ;* mam nadzieje ze brzuszki rosna tym samym tempem co dzieciaczki
) bo u mnie cos kiepsko brzusio widac a dzidzia juz ponad 9 cm ma
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Dziewczyny gratuluję wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.
Zaktualizowałam dane w tabelce, chociaż nie znam płci.
Wózeczek gondola upranypiękna pogoda, więc oby wyschnął.
Ja biorę Vitaminer Prenatal z kwasami DHA.
U mnie dziś żurek z kiełbaską.
Madziutek wielka dzidzia
Dorka - nie martw się, na pewno NT jest ok, tym bardziej że duża dzidzia,
u mnie NT= 1,9 cm, crl= 5,4 cm w 12t6d.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 13:55
madziutek 23, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Hej
na chwilkę wpadłam do was bo na nic nie mam ostatnio czasu z maluszkiem wszystko ok ale u mnie wykryto nieprawidłową przepustowość obydwóch tentnic w macicy i dali mi dodatkowo zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi mam 70 % szans -
Joanna0071 wrote:Hej
na chwilkę wpadłam do was bo na nic nie mam ostatnio czasu z maluszkiem wszystko ok ale u mnie wykryto nieprawidłową przepustowość obydwóch tentnic w macicy i dali mi dodatkowo zastrzyki w brzuch na rozrzedzenie krwi mam 70 % szans
najgorsze juz za Toba wiec napewno bedzie dobrze ;* ja tez biore zastrzyki od 4 tc Clexane. 10 zastrzykow 120 zl. -
Joanna na pewno wszystko sie dobrze ułoży
Dorka u mnie przezierność 2mm i lekarz tez powiedział,że wszystko w normie. Dzidzia ma 64mm. Mierzył dwa razy i wychodziło 1,9 mm ale w końcu wpisał 2
Także ja się nie martwie bo nie ma sensu szkodzić sobie i Dziecku skoro lekarz mówi,że wszystko idealnie
Ja dzisiaj kupiłam pierwsze ubranko dla mojego Malucha.. Mój M troszkę się zdenerwował,że za wcześnie ale jakoś górski klimat działa na mnie inaczej i sie skusiłam
Ps. Dziewczyny gratuluje Maluchów. Olbrzymy jużCo do brzuszka to mój zawsze był spory ale teraz widać,ze bardziej wystaje więc się cieszę
Dla mnie to oznaka,że Dzidzia rośnie i bardzo mnie to cieszy
MamaAdasia, kasss, noa8, Dorka1979, gabi30 lubią tę wiadomość
-
cześć mamuśki, dawno mnie nie było, wróciłam z nad morza, w poniedziałek dzwoniłam w sprawie odbioru wyników badań prenatalnych(których jak wpsominałam wcześniej nie dostałam bo jakiś gościu od tego był na urlopie) i wyniki testu PAPPA, ale okazało się że mam zadzwonić dziś i się dowiedzieć czy będą o 10 rano, a miały być i tak wczoraj gotowe!! dzwoniłam, babka mówi, że jeszcze nie gotowe i mam zadzwonić ok 14:30, no to zadzwoniłam kilka minut temu i dalej to samo, jutro dopiero będą podobno, bo czekają na głupi podpis lekarza. Jakby dziś tego nie mógł zrobić, skoro już czekam ponad 2 tygodnie, w dodatku myślałam, że odbiore je tak jak bło ustalane a nie że jutro mam wizyte u mojej gin, która ma zobaczyć te wyniki a ja ich nie mam ;/ jestem wściekła, bo kolejne dni czekania...tyle stresu mi fundują, że aż mi się słabo zrobiło
jeszcze ta baba przez telefon mnie wkurzyła, bo jej mówie, ze miały być wczoraj a ta sie zaśmiała, ciekawe jakby ona się zachowywała na moim miejscu...Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
wpisałam się znów na listę, bo ktoś mnie wykreślił..;/
Joanna, 70% to bardzo dużo będzie dobrze, tylko się nie martw...
Anastacia powodzenia trzymamy kciuki!!Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Sarah88 tak się zastanawiałam gdzie się podziewasz i przypomniałam sobie że na urlopie;) no niestety niektórzy mają gdzieś i to że my się martwimy i czekamy nikogo nie interesuje ale nie martw sie na pewno wyniki są dobre
Rubi to pewnie przez przypadek słodka cie wykreśliła bo uzupełniała liste[/url]