Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kasss wrote:Joanna wszystko będzie dobrze musisz w to wierzyć my oczywiście będziemy trzymać kciuki za was z całych sił
Niunia co kupiłaś pochwal się?
Mój pierwszy zakup
PS. Jednak po porannym zaaplikowaniu witamin dla ciężarnych zwróciłam całe śniadanie...Dam im szanse jeszcze jutro-jak się powtórzy to dzwonię do lekarza,żeby polecił inne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 15:37
MamaAdasia, kasss, Anastacia33, Madzik82, Dorka1979, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Sarah88 tyle Cie nie bylo ze juz myslalysmy ze od nas odeszlas , niestety tak to jest ale szkoda nerwow jutro juz beda napewno dobre wiesci.
Joanna bedzie dobrze musi byc!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 15:20
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
co wy, jak mam od was odejść, przecież marzec jest nasz
gdy miałam chwilke to czytałam co tam u was, fajnie, że już niektóre znają płeć, u mnie to pewnie potrwa troche dłużej. ciekawa jestem jutrzejszej wizyty bo już 2 tygodnie nie widziałam mojego bąbla
ps. powiem wam, że ja już też pokupowałam troche rzeczy, ale na razie tylko w secondhandach i to same markowe h&m itd. i troche poszalałam ale to tak tanie, że nawet jak się okaże że pół będzie leżało(bo brałam na chłopca i dziewczynke to co mi sie podobało) to nie będzie żal, przyda się na drugie ;P a nowe rzeczy kupimy jak już poznamy płeć, w tesco są pięęęęęknie rzeczy i jakie fajne trampeczki itp.i w pepco to samo!
kasss lubi tę wiadomość
-
Niunia86 wrote:Mój pierwszy zakup
http://pl.tinypic.com/r/f35b38/8
PS. Jednak po porannym zaaplikowaniu witamin dla ciężarnych zwróciłam całe śniadanie...Dam im szanse jeszcze jutro-jak się powtórzy to dzwonię do lekarza,żeby polecił inne
niunia jak wklejasz zdjecia przez tinypic to wklejaj te z drugiej linijki gdzie jest napisane chyba IMG wtedy wklei Ci fotke a nie linka... bo ja np nie moge takich linkow otwierac... ;/ -
nick nieaktualnyU nas po wizycie wszystko ok. Junior rośnie, bije mu serducho, kość nosowa wyraźna, NT w normie
po rozmowie z lekarka zdecydowałam sie na testy z krwi (decyzja męża), wyniki będą w piątek ale jestem w miarę spokojna. Junior ma juz jakies 6, 5 cm i nadal pozostaje Juniorem choc to oczywiście nie jest na 100% pewne.
Dzięki za wszystkie kciukiMamaAdasia, Sarah88, kasss, konwalianka, SunSun, Niunia86, Madzik82, Emily83, Rubi, bella82, Dorka1979, Mmarina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie czytam co napisałyście jak mnie nie było i połowę pewnie już zapomniałam
Niunia fajny zakup. Joanna mocno trzymam za Ciebie kciuki - 70% to wbrew pozorom bardzo dużo. Dorka nie martw się jeśli lekarz mówi, że jest ok - ja jestem zdania, że jeśli coś nas niepokoi to wszystko trzeba sprawdzić nawet jeśli ktoś uzna nas za histeryczki. Ale jeśli lekarze mówią ma, że jest ok to im zaufajmy i nie szukajmy sobie powodów do stresu.
A z ciekawostek to ja miałam dziś całe USG przez brzuch. W piątek mam wizytę u lekarza prowadzącego - pewnie nie będzie mnie już badał tylko da mi L4. Choć zobaczymy bo dziś lekarka patrząc na to moje łożysko była mniej zachowawcza niż mój lekarz - ona kazała mi bardziej się oszczędzać niż cały czas leżeć. Dla mnie to cudowna wiadomość i liczę, że lekarz prowadzący powie mi to samo.
Anastacia cały czas trzymam za Ciebie kciuki - daj znać co tam -
tak patrzę na tą naszą listę i wygląda na to, że ja najdłużej się starałam bo prawie 24 miesiące , ale całe szczęście , że już jestem na tym etapie
a na warsztaty też się zapisałam dziękuję za link
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyAnastacia raz jeszcze - trzymam kciuki bardzo mocno. U mnie na szczęście lekarka od razu zmierzyła NT i pokazała mi kość nosową, cały czas też mówiła co robi i czy jest ok więc dla mnie to była minimalizacja stresu. Nie lubię jak lekarz milczy przez całe badanie, każe mi się ubrać a dopiero potem coś mówi.
Blanka - najważniejsze, że efekt starań jest
A ja właśnie kupiłam na Allegro dwie pary legginsów ciążowych, zamówiłam witaminy i zastanawiam się na poduszką ale to może już nie dziś bo dzisiejsza ilość i wysokość wypłat z konta mnie przerażaza usg i badanie krwi zapłaciłam 400,00 zł ale nie żałuję bo najważniejsze, że wszystko jest ok
Po raz pierwszy od tygodnia była też dziś w hipermarkecie i nie wiedziałam, że taka prozaiczna czynność może tak cieszyć
-
jeśli rano mdli was po witaminach to starajcie się je brać przed snem
to pomaga bo prześpicie te mdłości
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka 85 teraz możesz powiedzieć ze warto było tyle czekać bo udało się i to najważniejsze;-) jasmin też chyba długo się starała o ile dobrze pamiętam;-) Anastacia trzymamy kciuki daj znać po;-)
Do mnie znowu wróciła infekcja a myślałam ze mam juz to za sobą...[/url]
-
Cześć dziewczyny
Myślę, że takie warsztaty to fajna sprawa, niestety będę w tych godzinach w pracy, a szkoda bo myślę, że można się z takich warsztatów co nieco dowiedzieć... ale cóż chciałam wrócić do pracy to teraz mam... patrzyłam też na jogę dla kobiet w ciąży ale większość jest w porannych godzinach a to też mi nie pasuje