Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Dziewczyny moj dzidzius ma prawie 7 cm wszystkie parametry w normie...jak to lekarz powiedzial zdrowiusienkie maleństwo i bardzo ruchliwe caly czas mu uciekalo....smial sie ze takie male a juz w kotka i myszke sie bawi.
Super! Szczęśliwy dzień dla nas obu:)Anastacia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny strasznie sie ciesze,że Wasze Maluchy są już takie duże i zdrowe
Powoli zaczyna sie robić z górki
Życze dobrego samopoczucia szczegolnie tym z Was,które tak wymiotują... Ja dzisiaj pierwszy raz od początku ciąży ściskałam sie z kibelkiem i nie moge sobie wyobrazic co czujecie biegając tak dzień w dzień po kilka razy. Jestem pełna podziwu dla Was,że dajecie rade
Z cakego serca życze poprawy
DobranocDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro mam normalne usg. Genetyczne dopiero 22 wrzesnia bede miec... A jutro o 20:20
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnySunSun wrote:Dorka o której masz ? Ja na 17 genetyczne..
-
nick nieaktualny
-
czesc
czuję się jak przejechana przez pociąg.. chyba złapałam grypę żołądkowa - całą noc męczyły mnie wymioty, rano też, a przed chwila pobiegłam do kibelka i wymęczyło mnie drugą stroną, boziu jak sie źle czuję.. oczywiście wymiotuję już żółcią, napiłam sie herbaty to po 5min wylądowała w wc;/ nie mam pomysłu co zjeść aby zostało choć odrobina.. słaba jestem a ciśnienie wysokie mam jak nigdy 110/90, głowa boli.. Tymka od 3 dni męczą biegunki..chyba jakieś dziadostwo złapaliśmy..
powodzenia na wizytach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 07:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalianka współczuję
pamiętasz chrupki kukurydziane typu Filusie? Pamiętam ze mnie ratowały w podobnych sytuacjach. Albo sprobuj napić się coli. Zdrowa to ona nie jest ale puszka nie zaszkodzi a na żołądek naprawdę działa. No i przede wszystkim muisz pić ale to wiesz
konwalianka lubi tę wiadomość