Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
wróciłam, dzidziuś ma 7,6 cm( wydaje mi sie ze troche zle zmierzyła bo nie chciało sie ustawic dobrze, z tego wychodzi ze 13t6d) dostałam 9 zdjec, powiedzialam mojej gin ze tamtej lekarz z prenatalnych nic nam nie mówił, wiec ona mnie wziela dobrz zbadała i pokazała wszystkie narzady, mam zdjecie buźki, kregoslupa, mówiła ze brzuszek dobrze wykształcony, ze podniebienie, juz dzis tak moje dziecko nie szalało jak ostatnio co wtedy mnie martwiło. miałam przez brzuch badanie i na połówkowe powiedziala ze da mi skierowanie gdzies indziej
dzis pojedziemy z mezem odebrac wyniki z prenatalnych, wiec dam wam tez potem znac co z tamtych wyszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 11:16
Scarlett2014, kasss, SunSun, MartaM, Niunia86, Emily83, bella82 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczęta
witam sie po nieprzespanej nocy i lataniu po szpitalu od 7 rano cały dzień wczoraj bolała mnie głowa a w nocy to masakra po prostu do tego uszy zatkane apap nie pomagał i od rana bieganie chciałam do laryngologa okazało sie że trzeba miec skierowanie od rodzinnego poszłam rodzinny od 8 dziś miałam też wizyte u swojej ginki i w sumie ona mi wypisała skierowanie do laryngologa a wizyta ok serduszka troche posłuchała ja słyszałam niewiele bo głucha byłam jeszcze ale uciekało maleństwo co chwile
potem kolejka do laryngologa uszy mi odetkał ale przyczyn bólu głowy nie widzi wszystko ok zatoki gardło uszy i że najpewniej mnie przewiało i apap i amolem moge głowe smarować
a włosy farbowałam 2 dni temu farbą bez amoniaku i wtedy właśnie nie miałam w domu ciepłej wody tylko taka ledwie letnia i wtedy chyba sobie tą głowe tak załatwiłam po tym myciu w zimnej wodzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidać, że infekcje nas zaczynają łapać i coraz więcej ma jakieś problemy - przeziębienie, grypa, uszy. Chyba taki okres się zbliża i musimy uważać.
Jasmin niestety testy Papp to dla mnie tajemnica - lekarka powiedziała mi tylko, że jak je dostanę to wszystko powinno być dla mnie jasne. Zobaczymy jutro/w poniedziałek. Mam nadzieje, że jutro bo o 14stej ma wizytę u lekarza prowadzącego i chciałabym na nią pójść już z wynikami - podpisałam zgodę na wysłanie ich mailem, mam też dzwonić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny