Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBell nadal Ci nie odpuszcza? Biedna jesteś
czy lekarze nie próbowali Ci przepisać czegoś na te mdłości?
Kass infekcje to ponoć niestety norma
Ja z warsztatami czekam co mi powie lekarz i czy nadal jestem uziemiająca w domu.
Emil ja się chętnie z Tobą zamienię - marzę żeby iść do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 19:48
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:Bell nadal Ci nie odpuszcza? Biedna jesteś
czy lekarze nie próbowali Ci przepisać czegoś na te mdłości?
Kass infekcje to ponoć niestety norma
wiesz co, odpuszcza mi na pare dni i wtedy sie ciesze a pozniej nadchodzi taki dzien, ze caly mam przechlapany
lekarz mi chcial dac, ale powiedzial, ze skoro te mdlosci sa do wytrzymania to nie ma sensu. ja tez nie chcialam nic wiecej brac wiec oboje doszlismy do wniosku, ze skoro tyle wytrzymalam to dam jakos rade. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja znam dziewczynę, która całą ciążę miała mdłości, ale mam nadzieję że to Cię nie czeka że to był jakiś ekstremalny przypadek
od kiedy wróciłam do pracy to już w ogóle nie mam czasu myśleć o ciąży, wcześniej to książki o ciąży czytałam a teraz to już mam takie małe zaległośći.... ojejku cały czas coś załatwiam w pracy i po pracy i papierologią się zajmuję...eh -
Justyska dokladnie, moja chyba tez tak ma, ze wydaje jej sie, ze musi mi przypominac, ze jest w brzuszku
Scarlett a ja wtedy wlasnie na wizycie dowiedzialam sie, ze musze brac magnez i potas,plus witaminy i jeszcze tabletki na zmniejszenie mdlosci wiec sie nie zgodzilam. plus oczywiscie od dawna juz biore duphaston
i organizm sam sie zbuntowal i potasu w ogole nie przyjmuje, a magnez biore co jakis czas. z witamin tez na razie zrezygnowalam, jem jak najwiecej owocow i warzyw. -
bella82 wrote:dziewczyny musze sie Wam wyzalic, ze od około 12 w poludnie tak sie zle czuje
sciskalam sie z kibelkiem, i caly czas mnie mdlijuż myslałam, ze bedzie odpuszczac a tu takie numery
U mnie to samo. Tydzień spokoju, nawet Wam się wczoraj na forum pochwaliłam, że jest lepiej, a dziś co chwilę do kibelka biegam i snuję się jak zombie po domu
Teściowa w pierwszej ciąży wymiotowała przez 9 miesięcy do samego porodu. Przerażające. -
nick nieaktualnyWitaminy i magnez też biorę choć uważam że przy odpowiedniej diecie nie są niezbędne. Moja dieta jest do kitu bo mam ochotę i toleruje dosłownie kilka rzeczy więc łyka co trzeba . Unikać staram się tabletek typu apap czy coś na przeziębienie. Raczej stawiam na drzemkę albo sok malinowy. Niby wiem że te leki nie szkodzą ale zgodnie z sugestią lekarza staram się nie sięgać po nie jeśli nie ma takiej konieczności. Cieszę się też że w sobotę mogę odstawić Bromergon
-
Oj bella mam nadzieje że szybko ci przejdzie tobie justyśka też ja cieszyłam się ze lepiej ale raz czy dwa na dzien i tak wymiotuje chyba sie przyzwyczaiłam ale wiem jakie to uciążliwe niestety
Scarlet myśle że jak byś się wybrała na te pare godz to by ci nie zaszkodziło ale lepiej dopytaj lekarza bedziesz spokojniejsza u mnie mąż już strajkuje ze to nie dla niegobella82, Justyska89 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyA propozycje Duphaston jest jakiś termin do którego się go bierze? Nie pytałam o to lekarza.
Ciekawe jak tam Anastacia... a kto jutro ma wizytę?
Do pracy planuje pójść ale na razie na max godzinkę - w ramach rozrywkiprze ostatni tydzień 90% czasu spędziłam leżąc i naprawdę dochodziło do sytuacji w których wstając miałam zawroty głowy ;/
Kass a co chciałby Twój mąż? Nie zrozumiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 20:23
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:A propozycje Duphaston jest jakiś termin do którego się go bierze? Nie pytałam o to lekarza.
mi na wizycie w 12 tc powiedzial ze juz mam zmniejszac dawke z 3*1 na 2*1 ale ja sie balam ze za wczesnie i powiedzialam ze bede zazywac dalekj tak samo;D
w sobote mam wizyte i mysle ze juz zmniejsze b lozysko juz jest calkiem wyksztalcone... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny moj dzidzius ma prawie 7 cm wszystkie parametry w normie...jak to lekarz powiedzial zdrowiusienkie maleństwo i bardzo ruchliwe caly czas mu uciekalo....smial sie ze takie male a juz w kotka i myszke sie bawi.
Scarlett2014, bella82, Niunia86, SunSun, kasss, Madzik82, Dorka1979, konwalianka lubią tę wiadomość