Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:a u mnie dzis beta 147595,0!
Sloneczna bedzie dobrze! W poerwszej ciazy mialam takie przeboje jak Ty. Plamilam do 16tego tygodnia, ciagle lezalam ale to wszystko chyba bylo niegrozne bo dzisiaj mam synka łobuziaka Ty tez bedziesz miala swojego Babola
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Ja również robiłam dwa razy, dzięki temu widać jak się zwiększa.
Jestem po dwóch poronieniach gdzie beta była bardzo niska.
Stąd konieczność powtórzenia badania.
W ciągu 48h powinna wzrosnąć dwukrotnie.
Lekarz powiedział, ze jak wzrośnie dwukrotnie to widzimy się za 2 tygodnie, zatem kolejna wizyta około 21 lipca
Czekamy z niecierpliwością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 18:34
-
u mnie wie tylko mąż i siostrze powiedziałam, że mi się spóźnia, bo akurat jest ze mną na wczasach.. teściom powiemy dopiero po 16 sierpnia, bo wtedy mają ślub syna a nie chcemy przyćmić tego wydarzenia..
w poprzedniej ciąży powiedzieliśmy dopiero w 10 tygodniu..
gratki wyniku słoneczna
ja też raz betę robiłam przed wyjazdem na wczasy, po przyjeździe robie drugą
-
wróciłam od gina i dostałam 3x2tabletki luteiny dziennie...boję się że to nie jest potrzebne, bo ja mam dosłownie dwa razy dziennie prawie niewidoczne brudzenie...ale nie miałam szansy mu o tym powiedzieć bo on nie dał dojść do słowa...;/ powiedziałam tylko że mam plamienia i ciach od razu bez pytań tyle tabletek luteiny...i widzimy się 17 lipca...ja się boję, że taka dawka mi zaszkodzi;/Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyU nas wiedzą wszyscy najbliżsi z rodziny i znajomych często się widujemy wiec nie było opcji nie mówi natomiast każdy wie ze to początek i trzeba trzymać kciuki żeby było dobrze poza tym mąż się chwali ze trafił za pierwszym razem
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
hej, ja właśnie po wizycie u ginki, ciąża potwierdzona, ale nic nie widać, nie da się jeszcze zmierzyć, mam długie cykle 34dniowe więc prawdopodobnie o tydzień młodsza ciąża. Na USG mam iść za 2-3 tygodnie.
-
progesteron nie zaszkodzi
nigdy za duzo! przeciez to hormon ktory wywarza zarodek- lepiej ze masz luteine Rubi niz mialabys poronic.
ja mialam po owulacji luteine 2 razy po 50 dopochwowo- i jak zaszlam w ciaze kazali nei odstawiac
zaczelam plamic i dali duphaston 3 razy dziennie