Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
slodka100 wrote:Witam sie z wami
Juz bym chciala do was dolaczyc ale jeszcze chwile sie wstrzymam.
@ spoznia mi sie 3 dzien a ost mam ja jak w zegarku co 28dni, jakies tam objawy ciazowe mam, robila wczoraj i dzis test i hest pozytyw ale delikatny, dzis bylam na wizycie u gina robil mi badanie paluchami i powiedzial ze wszystko super macica itp i ze mam zaokrąglony brzuszek więc ciąża ale jeszcze usg i na nim zobaczylam mala kropeczke z której lada moment zrobi sie pecherzyk ciazowy juz mi gratulowal i przepisal luteine dopochwowa 2x/dzien i za tydz w piatek znowu wizyta i jak nie bedzie pozamacicznej to zaklada mi karte bardzo sie ciesze ale tak z rezerwa bo musze miec bank a za 2 dni powtarzam test gin mowil ze juz powinnam miec grubsza te druga kreche
super już gratuluję na pewno wszystko będzie ok i lada moment zobaczysz grubą krechęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 12:21
slodka100 lubi tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:Ja też już nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia. Idę w piątek.
Mam wrażenie, że codziennie jestem coraz słabsza. Nie mam objawów, tylko to masakryczne osłabienie, że nie mogę ręką ruszyć. Na bank czegoś mi brakuje... muszę się dzielić z maleństwem i potem mi nie starcza. Moja odwieczna zmora to żelazo, jakby poniżej normy to była moja norma
Jutro idę robić mocz i krew i inne takie tam.
Biorę pakiet witamin z kwasem foliowym na czele i nie rozumiem czemu jeszcze mam brak
ja też się tak czułam i okazało się,że mam za wysoką tarczcye. Ona ponoć strasznie osłabia organizm... -
nick nieaktualny
-
Beta zrobiona ponownie dziś rano po 4 dniach(ostatnia była w piątek - 3217) zwiększyła się i dziś wynik pokazał 10189 ))
Nasze Maleństwo rozwija się
Chciałabym aby było już z nami Mój Mąż też już nie może się doczekać
Ale dopiero na badanie idziemy za dwa tygodnie.Emily83, MartaM, Niunia86, mizzelka lubią tę wiadomość
-
moja beta 495,16 mIU/ml
a progesteron 11,50 ng/ml
a norma dla I trymestru to: 2,8-147,3ng/ml
to chyba tragedii u mnie nie ma prawda? czy za niski?
Emily83, kasss, mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny