Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
słoneczna piękna beta
co do serduszkowania to co drugi dzien.. albo co 3
jest zajefajniewszystko bardziej czuje itp
eee tam dziecko jest amortyzowane nie ma co się zniechęcać itp..
a skurcze przy orgaźmie czy pleminiki które wywołują aby pół godz max trwają ale nie są niebezpiecznejeżeli nie ma plamień
-
kasss wrote:dziewczyny a jak u was jest z serduszkowaniem bo u nas nic ja nie mam ochoty i mąż chyba też bo nic nie mówi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 20:10
-
Rubi! Progesteronu nigdy nie za duzo. Daje sie go nawet profilaktycznie. Wszystkie plamienia, nawet najmniejsze traktuje sie serio bo moga a nie musza byc niebezpieczne. Dobrze, ze lekarz nie zbagatelizowal tej sprawy.
Ja w ostatniej ciazy bralam wiecej niz Ty. I luteine i duphaston.Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Hej, ja znów siedzę pod punktem pobrań. Dziś grupa krwi, toxo, mocz, krew... Itp. Może dowiem się czemu mi tak słabo. Odkryłam wczoraj popołudniu ze jak zjem to mi lepiej, wiec to może być spadek cukru. Cukier naczczo tez robie.
My nikomu nie powiedzieliśmy. Po usg 18 lipca powiemy najbliższym. Moja mama ma 15 urodzinki akurat będzie moja siostra z Anglii to dla wszystkich będzie niespodzianka a dla mamy prezent. Potem teście, rodzeństwo i najbliższą przyjaciółką. Reszta świata się dowie jak będzie widać. Jeszcze nie wiem kiedy szefowi powiem. 4 września jadę na wczasy wiec to będzie początek II trymestrze. Może przed wczasami, albo po... Jak myślicie?
Słoneczna piękna beta!
Co doto żyjemy normalnie.
Natalka 03.2015
-
Cześć dziewczynki
My też na razietak jak wcześniej, ale w takim razie jutro zapytam gina czy możemy... zaraz idę na betę i myślę że powtórzę badanie na progesteron...
Aż się boję tych wyników...
Wymyśliłam sobie, że jak już będzie po USG i będzie już bicie serca (nie wiem czy do tego czasu wytrzymam) to pojedziemy do moich rodziców z tortem na którym będzie napis: Mamo, Tato będziecie dziadkamito będzie ich pierwszy wnuk, wnuczka więc chcę tę wiadomość w jakiś wyjątkowy sposób przekazać
nie mogę się już tego doczekaćMadzik82 lubi tę wiadomość
-
Ja też właśnie z punktu pobrań wróciłam. Jeszcze raz muszę zrobić Bete oraz TSH i ft4,żeby się upewnić,że spada i ciąża pomimo tak dużego tsh rozwija się prawidłowo.. Jutro rano wyniki a o 16 wizyta u lekarza... Oby było widać chociaż pęcherzyk bo na Fasolke jeszcze za wcześnie...
-
alternatywa wrote:czas na relaks, co was uspokaja? film książka jakis sport gry? hmmm?
co do objawów to ja mam straszny apetyt jak przed @ normalnie mogę jeść i jeść, jak bym siedziała w kuchni to bym tak po naleweczce cały garnek zupy zjadła:)
JAK POWIEDZIAŁYŚCIE O CIĄŻY? I KOMU, A KOMU JESZCZE NIE MÓWICIE?
ja nie powiedziałam zwojej przyjaciółce, boje jej się powiedzieć ponieważ ona ma problem z zajściem w ciąże, leczy się w klinice niepłodności. Boje się że może się źle ze sobą poczuć jak się dowie -
Emily83 wrote:a jak duże masz TSH i ft4?
TSH - 23
FT4 0,79
Jak powiedziałam lekarzowi,to powiedział,że ten wynik jest dla niego mało wiarygodny i kazał zwiększyć dawkę eutyroxu i powtórzyć za tydz bo przy tak wysokim tsh ft4 powinno być bardzo niskie a jest w normie... Mam nadzieje,że jutro ten wynik będzie wyglądał lepiej łączne z betkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 08:28