Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie tak to Rybeńko z tym TSH jest.. raz na wozie raz pod wozem.. ja też jeszcze 2 m-ce temu miałam 1 a tu nagle 23.. Pierwszą dawkę wzięłam od razu 100 i na razie biore 75. Jutro odbieram wyniki i akurat po południu mam wizyte u lekarza i "PIERWSZE USG" !
A co do wesel to zaczęłam wozić ze sobą takie krzesełko barowe i ok. 4 rano jak już kamery nie ma i ludzi mniej siadam sobie na nim chociaż na te 40min,żeby kręgosłup odpoczął i ok północy ucinam sobie 15-minutowa drzemkę I jakoś to leci:)
mam nadzieję,że jakoś przetrwam pierwszy trymestr bez więszych przeszkód -
Niunia86 wrote:No właśnie tak to Rybeńko z tym TSH jest.. raz na wozie raz pod wozem.. ja też jeszcze 2 m-ce temu miałam 1 a tu nagle 23.. Pierwszą dawkę wzięłam od razu 100 i na razie biore 75. Jutro odbieram wyniki i akurat po południu mam wizyte u lekarza i "PIERWSZE USG" !
A co do wesel to zaczęłam wozić ze sobą takie krzesełko barowe i ok. 4 rano jak już kamery nie ma i ludzi mniej siadam sobie na nim chociaż na te 40min,żeby kręgosłup odpoczął i ok północy ucinam sobie 15-minutowa drzemkę I jakoś to leci:)
mam nadzieję,że jakoś przetrwam pierwszy trymestr bez więszych przeszkódStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
W poniedziałek miałam 2348,dzisiaj robiłam jeszcze raz i liczę,że będzie powyżej 5000 bo jakoś ładnie mi skoczyła na początku:)
PO becie stwierdzam,że po dupku i estrofenie owulke miałam ok.5-7 dpo
Dlatego mam nadzieje,że przy takiej becie już coś nie coś zobaczę A Ty roiłaś bete?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też sama bez zaleceń powtarzam betę, bo również poroniłam w 7tc..
moja pierwsza beta to 495,16 więc jak na wiek ciąży wysoka chyba...ja idę 17 na kolejną wizytę i jeśli będzie się tak ładnie podwajać to już na pewno będzie coś widać na usgTygrysek lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:ja też sama bez zaleceń powtarzam betę, bo również poroniłam w 7tc..
moja pierwsza beta to 495,16 więc jak na wiek ciąży wysoka chyba...ja idę 17 na kolejną wizytę i jeśli będzie się tak ładnie podwajać to już na pewno będzie coś widać na usg
A w którym dniu cyklu robiłaś pierwszą betę? -
Scarlett2014 wrote:Czy wszystkie miałyście powtórzyć bete po 48h? mój lekarz mi tego nie zlecił. Powiedział, że bete robi się raz żeby potwierdzić ciąże.
mój też mi nie kazał 2 x robić, mówił ze raz wystarczy.... sama zrobiłam : ) dla własnego spokoju -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niunia86 wrote:Pytam bo ja w 28 dc miałam już 2348.. W porównaniu do Ciebie to dużo i coraz bardziej jestem pewna,że miałam owulacje zaraz po @...Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️