Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasha moj maz jest prawnikiem, ale niestety nie w Trojmiescie. Uwazqm, ze to jest zbyt powazna sprawa zeby na wlasna reke, bez doswiadczenia zajmowac sie ta sprawa. Tym bardziej powierzac to dobrym radom z for internetowych. Wystarczy jeden blad, niedopatrzenie a to przeciez zadecyduje o waszym przyszlym zyciu. Tym bardziej, ze procz rozwodu walczycie tez o malego. Popytaj wsrod rodziny, znajomych czy korzystali z uslug radcy prawnego/ adwokata i byli zadowoleni. To wcale nie musi byc kosmiczny wydatek, a chyba warto zdecydowac sie na profesjonaliste. Stawke, ktora czesto uzalezniona jest tez od rozstrzygniecia sprawy mozesz ustalic juz na wstepie. Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 07:48
-
Wiem że sprawa wygląda beznadziejnie. Ale naprawdę nie mamy już sił. Mam umówioną wizytę u adwokata. Mam nadzieję że nie wyczyści mnie z resztek wypłaty.
Dobra skończmy ten temat. Sama myśl o tym już mnie denerwuje.
Piękny dzień się zapowiada. Będzie trzeba wybrać się na spacerek. A Wy jakie plany na dzisiejszy piękny dzień macie? -
Kasha ciesze sie ze to nie Ty sie rozwodzisz bo tego sie przestraszylam... Jednak sytuacja faktycznie jest fatalna
zgodze sie tu z MartaM. Moj maz tez jest prawnikiem i tez juz innym okiem patrze na pewne sprawy. Mysle ze ta by tez mogla byc do wygrania - zalezy od dowodow ale tez od prawnika. To juz musi byc ktos kto sie na tym zna... Niestety na forum latwo o jakies pomylki czasem przypadkowe... Bede bardzo mocno trzymac kciuki zeby wam sie udalo i zebyscie trafili na odpowiedniego prawnika...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dzień Dobry;)
Kasha trzymam kciuki,żeby wszystko potoczyło się po Waszej myśli;)
U mnie plany jak co sobota-prysznic,prasowanie i na wesele do pracy:) Zawsze nie mogłam doczekać sie kolejnej soboty ale odkąd jetem w ciąży troszke mi ciężko i już nie moge doczekać się Adwentu:) Nareszcie odpocznę i będziemy mieli czas na myślenie o wyprawce,remontach itd:)
Miłego dnia Wam życzę
-
Witam się z Wami w II trymestrze!
Kasha może teraz skup się na sobie i spokoju szkoda Twojego zdrówka i nerwów przez taką kobiete. Ty i maleństwo jesteście teraz najważniejsi a reszta się ułoży...
Z okazji wkroczenia w 14 tydzień z samego rana mąż zrbił zdjęcie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 09:21
madziutek 23, Scarlett2014, Dorka1979, Niunia86, SunSun lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziutek cos tam ledwo ledwo
zachecam Was do wstawiania i chwalenia sie brzuchami awet jesli nic nie widac dlatego ze potem mozna sobie porownac... Bo piekne jest kiedy widzimy roznice z miesiaca na miesiac a nie odrazu duzy brzuszek
Dorka1979 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
ja wczoraj o 19.30 miałam wizytę.
Znowu zobaczyłam naszą kochaną Kruszynkędzidzi ma 9,1 cm długości, obwód główki 3 cm, długość kości udowej 1,7 cm:) serduszko bije jak dzwon, wyniki badań moczu, krwi idealne. tak samo z badaniami prenatalnymi. dostała śliczne zdjęcie gdzie dzieciątko na nas zagląda i drapie się po główce
Ale się uśmiałam z doktorką jak pokazała mi dzieciątko. cały czas się drapało bo tak śmiesznie ruszało rączką, w pewnym momencie to tak się zaczęłam śmiać że karuzele zapewniłam dziecku a ono po wszystkim znowu się zaczęło drapaćNiunia86, Scarlett2014, Emily83, Dorka1979, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam mamuśki Kasha dziewczyny maja racje na własną rękę nic się nie zrobi i w sadzie też inaczej patrza jak jest adwokat trzymamy kciuki żeby wszystko dobrze się skonczylo;-) kaczamila śliczne maleństwo ułożone bokiem jak moje;-) Scarlet to teraz częściej będziecie się spotykać z maluszkami;-) Dorka mnie tak samo bola plecy wczoraj nie mogłam się przekręcić na łóżku posmarowalam mascia i trochę przeszło.Udanego weekendu mnie przez to siedzenie chyba łapie jesienna chandra
Dorka1979 lubi tę wiadomość
[/url]
-
To wyobraźcie sobie jak mnie bolą plecy po całej nocy stania i tańczenia na scenie:) Jeszcze sprzętu troszkę też noszę co lżejsze. A tu sie nachylić trzeba,tu przykucnąć... Dlatego już się nie mogę doczekać adwentu:)
Kaczamila super Bobas:)
Noa8 fajny brzunio;)Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz mam trochę czekania bo 20 października mam połówkowe badanie a po nim mam się umówić do mojego gin. dziewczyny ale to leci. już na połówkowe zaczynamy się umawiać a niedawno zapisywałyśmy się na tym forum:)
magda91, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kaczamila wrote:Teraz mam trochę czekania bo 20 października mam połówkowe badanie a po nim mam się umówić do mojego gin. dziewczyny ale to leci. już na połówkowe zaczynamy się umawiać a niedawno zapisywałyśmy się na tym forum:)
ja polowkowe mam 22 pazdziernika) a wizyte dopiero za 3 tyg...
a juz sie ucieszylam ze uda mi sie wcisnac na to darmowe usg
Dorka1979, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Gratuluję udanych wizytI wkroczenia w nowe tygodnie ciąży
Co do pleców to ja jestem obolała,a tyłek mam taki bolący jak ktoś by mi go skopał. Wiem,że mam wadę dolnej części kręgosłupa. Byłam nastolatką jak to mi wykryli,trochę chodziłam na gimnastykę korekcyjną ale im starsza tym głupsza i zaprzestałam tegoPotem nie czułam aż do teraz.
Miłej i słoneczne soboty
U mnie na suwalszczyźnie pogoda jak marzenieDorka1979 lubi tę wiadomość
-
No kochane, staruszkami nie jesteście, a takie dolegliwości :p
Noa, mogę oddać Ci trochę brzuszka jak chceszZdjęcie śliczne.
To i ja się dołączę do noe. Ja wchodzę w 17 tc.
Dziewoje, dziękuję za rady. Za tydzień będę na jednej ze spraw. Zastanawiam się czy być świadkiem czy nie. Ale to zmartwienie zostawię na za tydzień.
Jak możecie położyć się na brzuszku, to połóżcie się na łóżku obolałe kobitki tak by Wasze kręgosłupy były odciążone. Jak na zdjęciu lub głową w dół tylko nie za długo.
http://wrzucaj.net/images/2014/09/13/postawa5.jpg
Albo położyć się z nogami do góry (na ścianie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 12:00
-
Scarlett2014 wrote:Kaczamila gratuluje tak udanej wizyty
Dziewczyny w którym tygodniu umawiacie się na usg polowkowe? Wiem że można między 18 a 22 ale zastanawiam się czy lekarze sugerowali Wam jakiś konkretniejszy termin?
My dziś chcieliśmy zrobić grilla dla znajomych ale pogoda się psuje
ja dzwonilam do kliniki gdzie bede robic te badania i oni sami ustalili mi termin na 22 pazdziernik i bede wtedy w 22tc i 1dzien.. -
nick nieaktualny