Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
madziutek 23 wrote:ja nie mam doswiadczenia... ale ja bym duza na 56 nie kupowala bo takie malenstwo podobno w ciagu tygodnia wyrasta z ciuszkow... nie zdazysz wyprac a juz wiekszy rozmiar
)
-
nick nieaktualnyTez się nic nie znam na dziecięcych rzeczach. Heh ostatnio weszłam do smyka i tam była wanienka za 120 zł i ja do domu wróciłam i mówię do mojej mamy ze te wanienki nie aż takie drogie to myślałam że mnie śmiechem zabija heh bo na allegro takie można za 20 zł kupić heh.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Ha to widzę że większość Panów zakupy dla dzieciaków zaczyna od szukania wiekszego samochodu
ja właśnie byłam z mezem na spacerze i lodach a wracając weszliśmy do sklepu z rzeczami dla dzieciaków (chcieliśmy kupić coś synkowi znajomych do których idziemy w niedzielę) i się przeraziłam. Wozki, ubranka etc. to dla mnie na razie czarna magia. Nie wiem na co patrzeć i czego szukać. Ale odczekam jeszcze trochę i spróbuję sie zacząć powoli orientować
A poza tym strasznie boli mnie głowa - chyba zrobię sobie kawe.
moj M tez naciska na kupno auta a dodatkowo zapisal sie na kurs pierwszej pomocy dla niemowlakow.
ja tez nie umiem sie polapac w ciuszkach i nie wiem co nam bedzie potrzebne ale na forum na pewno zrobimy jakas porzadna liste potrzebnych rzeczy -
bella82 wrote:moj M tez naciska na kupno auta a dodatkowo zapisal sie na kurs pierwszej pomocy dla niemowlakow.
ja tez nie umiem sie polapac w ciuszkach i nie wiem co nam bedzie potrzebne ale na forum na pewno zrobimy jakas porzadna liste potrzebnych rzeczy
napewno zrobimy...ale mamy chyba jeszcze sporo czasu do robienia wyprawki..
-
MoJ M podobnie do waszych mężów szuka auta kombi powiedział żę tym co teraz mamy nie bedzie dziecka woził bo jest nieodpowiednie
Bella super pomysł z tym kursem pierwszej pomocy to bardzo ważne żeby wiedzieć co robić a nie wpaść w panike gdyby się coś działo.
Dorka fajne body
MamaAdasia właśnie podobny kombinezon chce kupić tylko troszke grubszy[/url]
-
Dziewczyny ja wiem,że to raczej nie możliwe ale jest jakaś szansa,żebym na tym etapie ciąży poczuła Dzidzie? Kilka minut temu poczułam 3-4 takie "puknięcia" poniżej pępka ale takie strasznie delikatne,że aż wyłączyłam tv,położyłam się na plecach i czekałam... Cisza. Z powrotem położyłam się a boku i znowu.
Belly pokazuje,że dopiero za tydz mogę już poczuć cokolwiek więc to chyba tylko moje zwidyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 18:30
-
Anastacia33 wrote:Kesha ja mieszkam w tczewie na prawie rodzinnym nie znam die jakod super. ..ale to zalezy czego dokładnie dotyczy twoja sprawa
Chodzi o rozwod z winy. Pozew mam napisany z pomoca internetu.Jestem laikiem jesli w tej sprawie.Nie wiem czy dobrze i chcialabym dowiedziec sie jakie sa szanse ze sie uda.Niestety dochodzi do tego nieletni.Za porozumieniem stron calkowicie odpada.Czytalam o skutkach.
Scarllet dobry pomysl. Jutro poszukam. -
nick nieaktualnyDziewczyny z ciuszkami to faktycznie nie ma co szaleć z tymi na 56cm. Do szpitala owszem, ale i tak na wszelki wypadek trzeba zabrać tez 62 cm. Choc moja niunia jak sie urodziła miała 55 cm, kombinezon miałam 56 z H&M wydawał mi sie taki malusi a ona w nim utonęła:)Z next 62 założyłam jej zimą zaledwie kilka razy i zaraz wyrosła. Zależy od firmy. Zgadzam sie również z opiniami o spioszkach z kaftanikami - nie praktyczne, podwija sie koszulka pod tym. Zdecydowanie pajacyki rozpinane z przodu od góry do dołu. Body tez najlepsze rozpinane z przodu. no i body długi rekaw i półśpiochy. W domu takie ubranka są najwygodniejsze na początku. Ja miałam córeczkę i wszystkie sukienusie, spódniczki itp na wiek 0-3 zupełnie sie nie sprawdzały... Piekne są owszem ale tylko dla nas matek - bo zupełnie nie praktyczne na codzienne używanie:)
-
Kasha wrote:Chodzi o rozwod z winy. Pozew mam napisany z pomoca internetu.Jestem laikiem jesli w tej sprawie.Nie wiem czy dobrze i chcialabym dowiedziec sie jakie sa szanse ze sie uda.Niestety dochodzi do tego nieletni.Za porozumieniem stron calkowicie odpada.Czytalam o skutkach.
Scarllet dobry pomysl. Jutro poszukam.[/url]
-
nick nieaktualnyKurcze dziewczyny wcześnie czujecie te ruchy:) Zazdroszczę. Choć wszystko jest możliwe - szczupłe dziewczyny zazwyczaj czują duzo wcześniej. W poprzedniej ciązy zaczełam czuć dopiero coś koło 18-19 tygodnia chyba ale ja wieksza dziewczyna jestem i mam troszke tłuszczyku na brzuchu a to utrudnia. Teraz czasem mam wrażenie że coś czuje ale nie jestem pewna czy to nie jelita po prostu które sa pouciskane i pewnie jak sie przesuwa w nich coś to sie to czuje:) Niby w drugiej ciązy czuje sie te ruchy wcześniej - wiec porównam:) W każdym razie czekam na te wyraźne co do których nie bede miała wątpliwości.