Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulek ja najpierw tam byłam jak zaszłam przeszłam tu pewnie jak większość dziewczyn
https://ovufriend.pl/
Juusti 69 super brzusio ja we wtorki zaczynam nowy tydz jak madziulek i noa8 teraz bardzo szybko te tgodnie lecąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 12:49
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyładne brzuszki macie. przyszedł mi dzisiaj detektor tętna płodu i już słuchałam serduszka , biło 154 na minutę. teraz wiem że jak będę niespokojna o Henrietę to po prostu posłucham sobie serduszka .
Niunia86, madziutek 23, kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
kaczamila wrote:Tak:) jestem z Bielska
Kaczmila ja pochodze z Zywca a mieszkam teraz blizej Bielska pod "przegibkiem"a do Bielska chodzilam do lekarzy... najpierw do SupraMed pozniej do BCMu
teraz moja ciaze prowadzi lekarz z Katowic i przyjmuje w Zywcu
)
a na Wyspianskiego dwa razy lezalam przy poronieniu i tam bede rodzic -
konwalianka wrote:Justyśka, każdy ma prawo do swoich decyzji.. uważam, że ludzie nie są od osądzania.. każda ze stron ma swoje racje.. nie oszukujmy się dzieci/dorośli z zespołem downa całe życie są uzależnieni od rodziców, a co gdy ich zabraknie? u nas na osiedlu jest taka sytuacja..i pojawia się dramat.. żadna z cioć nie chce zając się 40-latkiem, a jego mama ma raka, umiera..ojca już nie ma..
a jednak to się dzieje, nie wszyscy są tak "silni, aby podołać"Dorka1979, konwalianka, MartaM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:Tak się zastanawiam jak kupować ubranka dla dziecka czy ty najmniejsze na 56 cm czy na 58 czy na 60. Bo niby pasowało by na początek na 56 ale jeśli dziecko urodzi mi się długie ???? Jak myślicie ????
ja nie mam doswiadczenia... ale ja bym duza na 56 nie kupowala bo takie malenstwo podobno w ciagu tygodnia wyrasta z ciuszkow... nie zdazysz wyprac a juz wiekszy rozmiar)
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też nic jeszcze nie kupiłam ale mówią żeby na począte kupowac po kilka 56,68,74 i te rozmiary powinny wystarczyc na 3 miesiace jesli sie myle poprawcie. raz w smyku widziałam rozmiar chyba 40 jej jakie to malutkie było pewnie na wcześniaków
[/url]
-
nick nieaktualnyKasss taki przeskok 56 68 i 74 ???? A nie 56 58 i 64 ?
Heh ja jak ostatnio na zakupach byłam to najchętniej w dziecięcym bym tylko siedziała heh ale powstrzymują mnie przed kupnem czegokolwiek jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 13:41
-
ja kupię jak się dowiem płeć...;)ale szaleć nie będę...a jeśli chodzi o "wzrost" to ja się urodziłam 63 cm i 4300kg więc moja mama była załamana..;)czapeczka leżała mi na głowie jak ta co nosi papież
Dorka1979, MamaAdasia, kaczamila lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Justyska89 wrote:Tak się zastanawiam jak kupować ubranka dla dziecka czy ty najmniejsze na 56 cm czy na 58 czy na 60. Bo niby pasowało by na początek na 56 ale jeśli dziecko urodzi mi się długie ???? Jak myślicie ????
-
Justyska89 wrote:Kasss taki przeskok 56 68 i 74 ???? A nie 56 58 i 64 ?
Heh ja jak ostatnio na zakupach byłam to najchętniej w dziecięcym bym tylko siedziała heh ale powstrzymują mnie przed kupnem czegokolwiek jeszcze[/url]
-
Rozmiary to 50,56,62, 68, 74.... Moje dziecko zatrzymalo sie na dluzej przy 74. Z pierwszych rozmiarow wyrastalo z kazdego w gora 2 tygodnie. Wiec za duzo nie kupujcie. 50 to rozmiar dla wczesniakow oczywiscie
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Rozmiary to 50,56,62, 68, 74.... Moje dziecko zatrzymalo sie na dluzej przy 74. Z pierwszych rozmiarow wyrastalo z kazdego w gora 2 tygodnie. Wiec za duzo nie kupujcie. 50 to rozmiar dla wczesniakow oczywiscie
W którym miesiącu się zatrzymało na tym 74 i dłużej to ile miesiąc ??? -
hej,
Madziutek- ja mieszkam z rodzicami moimi, oni na górze, a my na dole oddzielnie całkiem także jest spoko
Trochę już wyremontowaliśmy, tzn mamy łazienkę,kuchnię i 3 pokoje sami, teraz chcemy umeblować bardziej nowocześnie
Jeśli chodzi o rozmiary to są 56,62,68,74 itd.
Na noworodka raczej radzę kupować 56 do szpitala i można kilka 62 na później, nawet jak dziecko urodzi się ok 60 cm to mieści sie w 56 zazwyczaj.
Madzik, odpoczywaj ile możesz, np jak synek śpi, chociaż wiem jak to jest przy dziecku.
Madzik82 lubi tę wiadomość