Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój brzunio w 15 tc wygląda tak. Jestem przed śniadaniem i byłam pewna,że po ostatnich wyjazdach będzie ogromny bo naprawdę duuuuużo jadłm a tu wygląda jakby był mniejszy ni kilka dni temu..
Na razie jeszcze bardziej odstaje mi tyłek niż brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 10:43
magda91, madziutek 23, bella82, kasss, Zosia_Tosia, MamaAdasia, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niunia86 wrote:Mój brzunio w 15 tc wygląda tak. Jestem przed śniadaniem i byłam pewna,że po ostatnich wyjazdach będzie ogromny bo naprawdę duuuuużo jadłm a tu wygląda jakby był mniejszy ni kilka dni temu..
przyjdzie na to czas..) to masz taki jak u mnie ;p ja to sie wypinam, wyginam zeby tylko bylo widac... a skutki takie jakbym sie przejadla... ;(
ja bede fotki we wtorki wrzucac... i Noa tez)
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
magda91 wrote:ja brzunia wcale nie mam. ostatnio nawet się martwiłam czy maleństwo w ogóle rośnie... a tu taka niespodzianka
nosze ponad 7 cm człowieczka w brzuchu a w ogóle tego nie widać
moj tez sie cos wstydzi i nie chce sie ujawnic... xhowa sie gdzies gleboko w brzuszku)
o jeny snilo mi sie dzisiaj ze stalam przed lustrem i ogladalam brzuszek i nagle moje malenstwo przylozylo twarz od srodka i widzialam jego rysy twarzy) heh
Niunia86, magda91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoa to nie mi tak wyszło. Ja według owulacji powinnam mieć tak jak na suwaczku ale jak poszłam do lekarza pierwszy raz to nawet tygodnia nie powiedział bo było widać tylko malutka kropeczke wiec kazał mi przyjść po 2 dniach żeby spr czy się powiększa i juz był pęcherzyk ciążowy. Kazał mi przyjść po 4 tyg i juz wtedy powiedział ze ciąża jest młodsza o tydz wtedy był 9 według usg a według ow 10. Zresztą się nie dziwię bo moje cykle nigdy nie były regularne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 10:20
noa8 lubi tę wiadomość
-
Witam mamuśki ja dopiero wstałam i nic mi się nie chce od kad jestem w domu tak mam a jak pracowałam na wszystko znalazłam czasjustwol wrote:Witam,
Melduje się po wczorajszej wizycie (nie było szans wczoraj, zmęczenie wzięło górę). Dziecko ma już 54 mm, waży 81g i jest super ruchliwe. Mam też kolejną fotkę pamiątkową, którą załączam Wam poniżej
Niestety z mniej przyjemnych rzeczy to moje wczorajsze ciśnienie wynosiło 145/80, lekarz przepisał mi dopegyt i kazał mierzyć ciśnienie 3xdziennie. Czy któraś z Was mierzy może? Zastanawiam się jak dokładnie mam to robić...
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/537/nuF3Gp.jpg[/url]
-
U lekarza cisnienie zawsze jest wyzsze. Efekt bialego fartucha hehe
Gabi odezwij sie bo sie martwimy. Ja po wczorajszym krwawieniu leze i plamienie juz sie upokaja. Lekarz powiedzial, ze to z wysilku i od noszenia synka. U Ciebie pewni tez z szyjki poszlo. Do polowy ciazy tak moze byc.
Pieknie brzuszki macie. Ja zeroale nawet foty nie wstawie to z telefonu ciezko sie forum obsluguje
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
kasss wrote:Mądzik dobrze ze ustało i ze nie groźne są te krwawienia/plamienia bo często się pojawiają ale przy małym dziecku cierzko się oszczędzać Gabi trzymamy kciuki daj znac;-)
Bellla udanego weekendu Kraków jest piekny;-)
dziekuje, bylismy juz pare razy w Krk i strasznie sie nam podoba. jedziemy odwiedzic znajomych i mamy nadzieje, ze kupimy autko bo mamy pare na okumam tylko nadzieje, ze pogoda dopisze
kasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella udanego weekendu!
poki co pogoda zapowiada się cudna
a buty super - tylko ja chcę tak 10 cm dluzsze.
Co do samochodu to moj mąż też czegoś dla nas szuka tzn czegoś większego niż mamy teraz. Tak sie chyha objawia jego planowanie przyszłości z Juniorem. Niunia super brzuszek - mój podbny no moze nieco większy. Chcialam tez Wam zrobić zdjęcie i pokazać ale nic nie widac przez kiepakie oświetlenie luster u rodziców
Justwol super że wizyta udana. Ja mam cisnienie w normnie albo nizsze ale nie musze go kontrolować. Caly czas robią to jednak moi rodzice i wiem ze sa teraz super aparaty do mierzenia ciśnienia w aptekach.bella82, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
ja mam taki cisnieniomierz mąż zamowił na allegro jest fajny i zapisuje wzystkie pomiary tylko to mówienie mnie wkurza może komuś się przyda http://allegro.pl/mowiacy-cisnieniomierz-tech-med-7000m-zasilacz-i4557007746.html
u Rubi chyba ok pisze na rózowej stronie[/url]
-
Hej dziewczyny, u mnie dziś piękna pogoda aż się żyć chce!
Z okazji rozpoczynającego się dziś 15tygodnia zrobiłam fotkę brzusia!
http://zapodaj.net/bc48250ce09ab.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 12:52
Niunia86, Dorka1979, kasss, Zosia_Tosia, MamaAdasia, bella82, noa8 lubią tę wiadomość