Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kass ja.codziennie nosze 12kg synka przez caly dxien bo nie mam wyjscia. Codziennie pod koniec dnia troche boli mnie brzuch. Przestaje jak poleze
Madziutek ja tez raz czuje a raz nie. Jak chce poczuc to jem czekolade poznym wieczorem, klade sie i trzymam reke na brzuchu. Fasol sie wtedy uaktywnia ale nie zawsze. Na tym etapie sie nie martwiemadziutek 23, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
kasss wrote:Madziulek właśnie czytałam to samo kurde jestem teraz zła na siebie ale brzuch juz nie boli i mam nadzieję ze będzie ok
kass mysle ze te opisy tycza sie raczej dlugotrwalych wysilkow zwiazanych z podnozzeniem i takie jednorazowe nie powinny zaszkodzic Twojemu dzidziusi9wi...;* zreszta jest duzo mam ktore maja juz dzieci i napewno je czasem podnosza i nic sie nie dzieje takze spokonnie ;*
-
Hej, ja tez mam tak, że np dzien lub dwa mało co czuję, dziś może raz się zdarzyło lekkie kopnięcie, ale to chyba normalne, myślę że od 20 tygodnia będą bardziej regularne.
Kasss ja tak jak Madzik codziennie podnosze synka ponad 12kg,nie nosze ale np podnoszę do kąpania itp. mnie brzuch czasem boli, ale rzadko.
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:W pierwszej nie szybko w drugiej już szybko i w obu miałam wielgachne pod koniec ciąży na sali to tylko z bliźniakami miała większy
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Dziewczyny! Wlasnie byla u mnie kontrola z ZUSu. Dziwne bo L4 mam z oznaczeniem 2, czyli "chodzone". Musialam sie podpisac na jakiejs kartce, bykam w domu wiec wszystko ok, poszly dalej
Anastacia33 lubi tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:zosia tosia i madzik dzieki. troche mnie uspokoilyscie bo ja naleze do tych panikar
a odkad zaczelyscie cos czuc jaki mialyscie najdluzszy okres ze nie wyczuwalyscie maluszka?? -
Nie wiem kiedy ostatnio czulam ruchy bo za dnia nie mam czasu nawet myslec o ciazy. Chyba dzisiaj nie czulam. Pod wieczor sie poloze, wreszcie odpoczne i sie skupie na fasoli.
Ale nie zdenerwuje sie jak nie poczuje. Wszystkich ruchow nie czujemy, tylko wieksze fikolki. Tak mi sie wydajemadziutek 23, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Przychodza dwie panie, mowia ze sa z zusu i kontrokuja zwolnienie. Mowia, ze jak jestem w domu to jest wszystko ok, kazaky ni sie podpisac i poszly dalej.
W pierwszej ciazy nie bylo mnie w domu i dostalam pismo, ze mi wstrzymuja pieniadze i mam sie wytlunaczyc. Wyslalam im pismo od dentysty, ze tego dnia bylam u niej i wszystko sie wyjasnilo.
Oczywiscie 2 miesiace czekalam potem na przelew.... Pewnie jeszcze raz mnie odwiedza -
Dorka1979 wrote:Ja też będę się spodziewać kontroli w listopadzie. Ponoć strasznie sprawdzają ciężarówki jak idą na l4, a tym bardziej jak przechodzą na wyższe składki
No właśnie, po jakim czasie przychodzi ZUS? Ja często znikam z domu, bo nie mogę w nim wytrzymać i odwiedzam rodziców.
Dzień mogę zaliczyć do udanych. Pani adwokat wzięła sprawę, będzie na rozprawie za 2 dni i ogołociła Nas z kasyAle czego nie robi się dla spokoju w przyszłości i radości gdy zobaczy się minę przeciwnej strony
Widok bezcenny
Jak Wam kochane brzuchatki dzień minął? Opowiadajcie.Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Anastacia, nie ma co wybaczać. Sprawa dotyczy mojego lubego i jego żony. Są w separacji ponad 3 lata i mają syna. My walczymy z jego pomyloną żoną o ich syna. No i za miesiąc rozwód będzie napisany przez adwokatkę. Musieliśmy zebrać kasę i odwagę.
My jesteśmy w nieformalnym związku i oczekujemy z niecierpliwością rozwodu jego. A potem będzie "żyli długo i szczęśliwie"Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Kasha my tu wszystkie za Ciebie bedziemy trzymac kciuki
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza