Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi w miarę ok byłam dzisiaj w pracy z kolejnym zwolnieniem trochę się zasiedzialam ale fajnie było. Kasha też wam życzę żeby wszystko dobrze się skończyło i zebys nie musiała się stresować bo wiadomo w twoim stanie to zle wpłynie na maluszka a swoja droga myślałam ze adwokat bierze kasę po zakończonej sprawie a nie na samym poczatku
[/url]
-
Za każdą ingerencję. Czyli np za przejrzenie akt w sądzie, za rozprawę itp itd. Ale wcześniej informuje o zamiarach. Przynajmniej ja takiego wybrałam. Z jednej strony tak lepiej bo wiem za co płacę, ile i na bieżąco. Po kilku latach wyskoczy mi z kwotą np 3tys i byłby problem.
Jutro jak będzie tak ładna pogoda to chyba skoczę na spacer na plażę. Szkoda tak pięknego dnia.Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:A ty jestes na l4 czy dopiero sie wybierasz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam;) Mi się wreszcie udało nasiusiać do pojemniczka ale budzik na 1.30 ustawiłam i zasnąć nie mogłam
Dobrze,że mocz bada sie raz czy dwa na trymestr :0 Teraz to jeszcze ale jak będę w 34 tyg np i sikać sie będzie po 5 razy w nocy to dopiero będzie wyczyn,żeby wytrzymać kilka godz:)
Jutro o 9.00 wyniki. Mam nadzieję,że toxo ok i nic kot nie przyniósł-w końcu mu życie uratowałam to mógłby sie odwdzięczyć i zarazków nie roznosić
No i coraz bliżej do wizyty;)
Miłego Dnia Kobietki
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunia a po co tak w nocy wstawalas? jak lezalam w szpitalu i chcieli mocz do badan to mowili ze np do 12stej mam czas. nie kazali tego pierwszego pilnowac. a jak tak trzeba to tez ile godzin trzymac ten mocz zanim sie go zaniesie do badan... ja musze jutro to zrobic. a zaczynam tournee do kibelka mniej wiecej o 6 wiec nie jest zle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:52
-
nick nieaktualny
-
magda91 wrote:Niunia a po co tak w nocy wstawalas? jak lezalam w szpitalu i chcieli mocz do badan to mowili ze np do 12stej mam czas. nie kazali tego pierwszego pilnowac. a jak tak trzeba to tez ile godzin trzymac ten mocz zanim sie go zaniesie do badan... ja musze jutro to zrobic. a zaczynam tournee do kibelka mniej wiecej o 6 wiec nie jest zle.
Bo dzień wcześniej wstałam na siku o 4 i trochę za wcześnie,żeby nasikać już bo dopiero o 10 zabierają do badania a musi być odstęp ok. 4godz między jednym a drugim moczem,żeby coś tam coś tamDlatego dzisiaj wstałam o 1.30,żeby sie wysikać i spokojnie do 7.00 rano wytrzymałam,żeby nasiusiać już do badania:)
-
nick nieaktualny