Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi w miarę ok byłam dzisiaj w pracy z kolejnym zwolnieniem trochę się zasiedzialam ale fajnie było. Kasha też wam życzę żeby wszystko dobrze się skończyło i zebys nie musiała się stresować bo wiadomo w twoim stanie to zle wpłynie na maluszka a swoja droga myślałam ze adwokat bierze kasę po zakończonej sprawie a nie na samym poczatku
[/url]

-
Za każdą ingerencję. Czyli np za przejrzenie akt w sądzie, za rozprawę itp itd. Ale wcześniej informuje o zamiarach. Przynajmniej ja takiego wybrałam. Z jednej strony tak lepiej bo wiem za co płacę, ile i na bieżąco. Po kilku latach wyskoczy mi z kwotą np 3tys i byłby problem.

Jutro jak będzie tak ładna pogoda to chyba skoczę na spacer na plażę. Szkoda tak pięknego dnia.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dopiero będę szła na l4 na razie muszę sprzęt dźwigać. Założyłam działalność w sierpniu i jestem mobilną kosmetyczką, a łóżko do masażu i mini kombajn kosmetyczny jest trochę ciężki. Te klientki co przyjdą do domu to super bo nie muszę dźwigać ale jak jadę do klientki no to niestety. Ale na l4 mogę dopiero na początku listopadaAnastacia33 wrote:A ty jestes na l4 czy dopiero sie wybierasz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam;) Mi się wreszcie udało nasiusiać do pojemniczka ale budzik na 1.30 ustawiłam i zasnąć nie mogłam
Dobrze,że mocz bada sie raz czy dwa na trymestr :0 Teraz to jeszcze ale jak będę w 34 tyg np i sikać sie będzie po 5 razy w nocy to dopiero będzie wyczyn,żeby wytrzymać kilka godz:)
Jutro o 9.00 wyniki. Mam nadzieję,że toxo ok i nic kot nie przyniósł-w końcu mu życie uratowałam to mógłby sie odwdzięczyć i zarazków nie roznosić
No i coraz bliżej do wizyty;)
Miłego Dnia Kobietki
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiunia a po co tak w nocy wstawalas? jak lezalam w szpitalu i chcieli mocz do badan to mowili ze np do 12stej mam czas. nie kazali tego pierwszego pilnowac. a jak tak trzeba to tez ile godzin trzymac ten mocz zanim sie go zaniesie do badan... ja musze jutro to zrobic. a zaczynam tournee do kibelka mniej wiecej o 6 wiec nie jest zle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 08:52
-
nick nieaktualny
-
magda91 wrote:Niunia a po co tak w nocy wstawalas? jak lezalam w szpitalu i chcieli mocz do badan to mowili ze np do 12stej mam czas. nie kazali tego pierwszego pilnowac. a jak tak trzeba to tez ile godzin trzymac ten mocz zanim sie go zaniesie do badan... ja musze jutro to zrobic. a zaczynam tournee do kibelka mniej wiecej o 6 wiec nie jest zle.
Bo dzień wcześniej wstałam na siku o 4 i trochę za wcześnie,żeby nasikać już bo dopiero o 10 zabierają do badania a musi być odstęp ok. 4godz między jednym a drugim moczem,żeby coś tam coś tam
Dlatego dzisiaj wstałam o 1.30,żeby sie wysikać i spokojnie do 7.00 rano wytrzymałam,żeby nasiusiać już do badania:)
-
nick nieaktualny