Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem po wizycie.. i lekarz zastrzelił mnie.."dopiero 16 tydzień a wygląda Pani na 20-sty" zatem.. po 1 - myślałam, że się popłaczę ;/ po 2- widzicie, że wyglądam już jak słoń, zatem moje "opowieści" o brzuchu i tym, jaki mam duży nie są czczym gadaniem.. boziu no strzelę sobie w łeb..od dziś głoduję, albo jem tylko sucharki i piję sok, samodzielnie wyciskany..
aby dobrych wiadomości było więcej, mam zakaz seksu - rewelacja! do tego powrót do luteiny 2xdziennie po 2 tabletki - cudownie! no ale zwolnienia nie dostałamchoć uwaga! dała mi nadzieję mówiąc: jak już naprawdę będzie Pani doskwierał brzuch proszę miedzy tymi 4 tygodniami co nie będziemy się widziały przyjść po zwolnienie..
ale mam doła
z dobrych wiadomości to tyle, że posłuchałam serduszka mojego maluszkaDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:jestem po wizycie.. i lekarz zastrzelił mnie.."dopiero 16 tydzień a wygląda Pani na 20-sty" zatem.. po 1 - myślałam, że się popłaczę ;/ po 2- widzicie, że wyglądam już jak słoń, zatem moje "opowieści" o brzuchu i tym, jaki mam duży nie są czczym gadaniem.. boziu no strzelę sobie w łeb..od dziś głoduję, albo jem tylko sucharki i piję sok, samodzielnie wyciskany..
aby dobrych wiadomości było więcej, mam zakaz seksu - rewelacja! do tego powrót do luteiny 2xdziennie po 2 tabletki - cudownie! no ale zwolnienia nie dostałamchoć uwaga! dała mi nadzieję mówiąc: jak już naprawdę będzie Pani doskwierał brzuch proszę miedzy tymi 4 tygodniami co nie będziemy się widziały przyjść po zwolnienie..
ale mam doła
z dobrych wiadomości to tyle, że posłuchałam serduszka mojego maluszkaMamaAdasia, madziutek 23, jasmin lubią tę wiadomość
-
czesc mamuski,
gratuluje wizyt
chwile mnie nie bylo ale nikt za mna nie tesknil
weekend w Krakowie baaaradzo meczacy ale kupilismy autko
w poniedzialek bieganie po urzedach:-/
a dzis bylam u lekarki w luzmedzie i widzialam swoja Kruszynkepieknie machala raczkami i nozkami
jestem taka szczesliwaNiunia86, konwalianka, MartaM, magda91, Madzik82, kasss, Dorka1979, jasmin, SunSun lubią tę wiadomość
-
bella82 wrote:czesc mamuski,
gratuluje wizyt
chwile mnie nie bylo ale nikt za mna nie tesknil
weekend w Krakowie baaaradzo meczacy ale kupilismy autko
w poniedzialek bieganie po urzedach:-/
a dzis bylam u lekarki w luzmedzie i widzialam swoja Kruszynkepieknie machala raczkami i nozkami
jestem taka szczesliwasuper że udało wam się auto kupić ale najważnijsze że wizyta udana;)
Dorka1979, bella82 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Gratuluje wizyt!
Konwalianka brzuchem sie nie martw! Oszczedzaj sie zeby sie szyjka dalej nie skracala. Bedzie dobrze,Twojej Fasolce bedzie wygodniej w wiekszym mieszkanku
Ja jutro mam wizyte nfz i potwierdzie plec. Mam nadzieje, ze lekarz nie zmieni zdania trzeci raz...
W poniedzialek potwierdze jeszcze na prywatnej wizycie u drugiego lekarzakonwalianka, Dorka1979, kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
a no i umówiłam usg połówkowe na 28 październik.. nie wiem jak wytrzymam do tego czasu..na szczęście 6 października idę do innego lekarza - docelowego, więc zobacze maluszka
Madzik - zazdroszczę tego podglądaniaDorka1979, kasss lubią tę wiadomość
-
Konwalianka przez te moje krwawienia to ostatnio mam usg co tydzien...
dopiero co w zeszly czwartek awaryjnie trafilam na wizyte. Wolalabym w normalnym trybie ale bez krwawien.
Emily czekamy jutro na info po wizycieNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny