Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja mam nadzieje dowiedzieć się 14.10 bo wtedy mam następna wizytę o ile moje dziecko będzie spokojne. Na genetycznym tak szalało mi w brzuszku ze lekarz nie dał rady policzyć palców ani nic zobaczyć między nóżkami heh śmiał się lekarz do nas ze aerobik uprawia w brzuszku heh
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:ja też bym chciała wiedzieć ale trochę jeszcze musimy poczekać...widze ze ty równiez jestes w 15 tygodniu
i powiem szczerze leci ten czas jak szalony....jeszcze niedawno zaczynałyśmy forum...a teraz podejrzewam, że są już majóweczki..
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rubi wrote:tak jest
i powiem szczerze leci ten czas jak szalony....jeszcze niedawno zaczynałyśmy forum...a teraz podejrzewam, że są już majóweczki..
MamaAdasia, Rubi lubią tę wiadomość
-
Hej,
Gratuluję pomyślnych wizyt
Ja miałam bąbelki w 1 ciąży z synkiem, a teraz od razu lekkie puknięcia i odpychanie się
Dorka dzięki za zaproszenie
Ja co do płci dowiem się na połówkowym pod koniec października
Tak, lada moment pojawią się czerwcówki, sama jestem czerwcówką 2012, a zaszłam w ciążę we wrześniu
A ja nie wiem jakie mam PH, nie mam wglądu do badań, tylko w karcie ciąży, a tam nie ma ...
Dawno nie odzywała się Madziq i Endi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 14:06
kasss, Madzik82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmartea wrote:madziutek23 jestem z Wrocławia,
Justyska89 ja też mam się dowiedzieć 14.10
Emartea miejmy nadzieje ze obie będziemy miały się czym chwalić heh chyba że mój maluch znów nie będzie chciał współpracować ty juz w 20 tyg będziesz ja będę dopiero w 17 tyg -
ogolnie mam wrazenie ze wiele dziewczyn nie angazuje sie w forum i pisza tylko raz na tydzien/dwa co u nich i nie zwracaja uwagi na nasze pytania czy poruszone tematy
...
aczkolwiek nie mowie o dziewczynach przywolanych powyzej!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:19
-
Madziutek a to cos zlego ze ktos się rzadziej odzywa?? nie kazdy ma czas i wene zeby pisac codziennie wiele postow.
ja czytam jak mam czas i tyle co zdaze. jesli sa jakies tematy ktore mnie zaciekawia lub na ktore znam odpowiedź, odpowiadam jesli nie to sie nie wtracam.
Kazda z nas inna , jedna lubi pisac duzo inna tylko czytac a jeszcze inna pół na połregulaminu ze trzeba minimum 5 postow dziennie aby mieć prawo przynależeć do grupy nie ma wiec chyba luz;)
noa8, gabi30, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
czekaja nie o to chodzi ze ktos rzadko pisze... tylko fajnie jak dziewczyny interesuja sie co slychac u innych a nie tylko o sobie... tak mi sie wydaje ze po to jest forum zeby tez innych wspierac abnie pisac tylko o sobie i dosc...
zreszta taka mi tylko mysl przyszla do glowy wiec napisalam...
ogolnie nie bede sie spierac z tymi co maja inne zdanie bo nie to bylo moim celem
to jest forum publiczne wiec kazda niech tam sobie pisze/nie pisze co chceczekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo raczej tak ale nie raz miałam ważne pytanie i nikt mi nie pomógł i poczułam się zignorowana. I nie raz się na to wkurzalam. Stwierdziłam ze to pewnie przez to ze może znacie się wcześniej z owu a ja staram się wbić w towarzystwo.
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:Gratuluje dziewczyny udanych wizyt Mądzik takie zmienianie jest najgorsze bo sama nie wiesz czego się spodziewać lepiej zeby nie mowili jak nie maja prwnosci to jeden lekarz tak zmienia zdanie czy do dwuch chodzisz?
Jeden mi tak miesza ciagle. Ten drugi lekarz wczesniej nie chcial sprawdzac plci bo za wczesnie. W poniedzialek pewnie sprawdzi pierwszy raz
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Justyska89 wrote:No raczej tak ale nie raz miałam ważne pytanie i nikt mi nie pomógł i poczułam się zignorowana. I nie raz się na to wkurzalam. Stwierdziłam ze to pewnie przez to ze może znacie się wcześniej z owu a ja staram się wbić w towarzystwo.
mysle ze wynika to raczej z faktu ze nikt nie znal odpowiedzi na Twoje pytanie... a wydaje mi sie ze zadna dziewczyna ktora tu dolaczyla nie zostala odrzucona (przynajmni3j swiadomie)...
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:No raczej tak ale nie raz miałam ważne pytanie i nikt mi nie pomógł i poczułam się zignorowana. I nie raz się na to wkurzalam. Stwierdziłam ze to pewnie przez to ze może znacie się wcześniej z owu a ja staram się wbić w towarzystwo.
Madzik no to ładnie oby w poniedziałek powiedział ci już na 100%
Mamuśki jak nie macie ciekawszego zajęcia to są rozmowy w toku na tvn o tatuśkach co nic nie pomagaja ja sprzatam i oglądam;)[/url]