Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niunia86 wrote:A mi już 5 razy śnił się synek więc od kilku dni mówię do brzucha Ignaś
W poniedziałek dowiem się czy prawidłowo odczytuję sny
Dorka1979 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Pocahontas wrote:uff to jestem uspokojona, bo ja też już zaczynam zbierać różne rzeczy z myślą o bobaskach, kilka ubranek dostałam:)miałam przez to wyrzuty sumienia, że może za wcześnie, ale teraz czuję się rozgrzeszona:) planowałam zaczac robic wyprawkę dla maluszków gdzieś od grudnia, ale chyba nie wytrzymam i po troszku będę kupowała od teraz:) w końcu dzidziusie będą dwa - to mogę sobie dać dwa razy więcej czasu na to:)
co do spania - to ja też miałam straszną noc, bezsenność zagościła, jakieś rozdrażnienie, jak już usnęłam to mnie komary pogryzły i wstałam wściekła żeby je pozabijać, a potem nie mogłam usnąć....a to sikanie co 10min, a to wkurzało mnie jakieś szczekanie psa...to samochody...i chyba w ogóle wszystkorano głowa mnie strasznie bolała z tego niewyspania:(
-
mi tez wszyscy wrozyli chlopczyka z wygladu i sie sprawdzilo
) moze to glupie ale na lutowkach w wiekszosci przypadkow sie sprawdzilo ph z moczu
powyzej 6 chlopczyk a ponizej dziewczynka
moze to przypadek ... nie wiem ... mi tez sie sprawdzalo s;)
-
madziutek 23 wrote:mi tez wszyscy wrozyli chlopczyka z wygladu i sie sprawdzilo
) moze to glupie ale na lutowkach w wiekszosci przypadkow sie sprawdzilo ph z moczu
powyzej 6 chlopczyk a ponizej dziewczynka
moze to przypadek ... nie wiem ... mi tez sie sprawdzalo s;)
-
Madziulek podobno na lutowkach większość chłopców s co do ph nie wiem ale jest różne bedziemy obalac zabobony albo potwierdzać jak dowiemy się na 100%
Rubi wcześnie masz połówkowe i sporo dziewczyn ma w tym dniu wiem ze juz pisałam ale wtedy wypada nasza druga rocznica ślubu i pomyśleć ze chciałam dzidziusia za raz po ślubie a tu już dwa lata;-)[/url]
-
kasss wrote:Madziulek podobno na lutowkach większość chłopców s co do ph nie wiem ale jest różne bedziemy obalac zabobony albo potwierdzać jak dowiemy się na 100%
Rubi wcześnie masz połówkowe i sporo dziewczyn ma w tym dniu wiem ze juz pisałam ale wtedy wypada nasza druga rocznica ślubu i pomyśleć ze chciałam dzidziusia za raz po ślubie a tu już dwa lata;-)Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dzień Dobry
Ja jestem po badaniuU mnie 100 % dziewczynka
którą zresztą wszyscy mi przepowiadali
Dzidzia śliczna i zdrowa
pomimo że na prenetalnym straszyli mnie 2 maczyniową pępowiną okazało się że jest 3 naczyniowa jak trzeba
Udanych wizyt dziewczynki
kaczamilia zainspirowałaś mnie ja do tej pory powstrzymywałam się z zakupami ale czas zacząc zakupy dla malutkiej
ps. Jak wkleic zdjecie malutkiej na forum?
Anastacia33, Rubi, kasss, MartaM, MoniaP, SunSun, Blanka85, slodka100, kaczamila, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ja tez po wizycie. Wszystko ok ale.... W 12tc lekarz mowil, ze dziewczynka, tydzien temu ze chlopak a dzisiaj znowu dziewczynka!
W poniedzialek ide do drugiego lekarza, ma lepszy sprzet. Moze mi cos powie na 100 % bo juz nie wiem w co mam wierzycMoniaP, MamaAdasia, SunSun, Blanka85, slodka100, Zosia_Tosia, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
gratuluje Wam udanych wizyt...
Madzik to fatycznie nie wiadomo w co wierzyć..dobrze, że mi nikt na razie nie podsyła pomysłów co w brzucholu siedzi..chciałabym usłyszeć raz i na pewno...
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:gratuluje Wam udanych wizyt...
Madzik to fatycznie nie wiadomo w co wierzyć..dobrze, że mi nikt na razie nie podsyła pomysłów co w brzucholu siedzi..chciałabym usłyszeć raz i na pewno...
-
Anastacia33 wrote:ja poczekam do usg połówkowego, bo jak to gin powiedział wtedy to na 99% powiem płec dziecka wczesniej nie ma sensu bo czesto sa pomyłki. zreszta jesli lekarz ma wysokiej klasy sprzet to w 16 tyg tez może zobaczyc płeć i to będzie wiarygodne
ja zresztą lepsza nie jestem...
Anastacia33 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:mnie też lekarz powiedział...że na połówkowym się dowiemy...bo mąż dopytywał bo jest zniecierpliwiony
ja zresztą lepsza nie jestem...