Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda91 wrote:dzien doberek
dzis mam wizyte u gin na 15:30. od rana mi się kotłuje w brzuchu. nie wiem czy to maleństwo. leżąc na plecach czułam takie silne rozpychanie i ucisk po prawej stronie brzucha. Wczoraj z rana też tak miałam. nieraz trochę bolesne to jest...
magda91, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pocahontas wrote:witam wszystkie z rana, może poznamy dziś płeć kolejnych dzieciaczków:)
co myślicie o spaniu w sportowych biustonoszach, kiedy piersi są bardzo nadwrażliwe?Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
cudownie jest się obudzić bez bólu głowy
wczoraj byłam wykończona bo męczyło mnie cały dzień.
Ja już przebieram nóżkami w oczekiwaniu na wizytę a jednocześnie próbuje pracować. Trzymajcie proszę kciukimagda91, Niunia86, kasss, slodka100, Dorka1979, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:To zmieniaj szybko z preferencyjnego ma zwykły bo ma tym preferencyjnym to może z 300 zł macierzynskiego Ci dadzą. Jeszcze masz czas aby to zmienić.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
a tak w ogole to wam sie pochwale, a co!
od 3 dni czuje codziennie mini ruchy, a jak sie wczoraj wydarlam na meza to takie mocniejsze i powiedzialam "i widzisz, ona tez jest zla na Ciebie"Anastacia33, Niunia86, Zosia_Tosia, kasss, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
witam mamuśki trzymam kciuki za was;) ja już po kontroli ciśnienia lekarka powiedziała że nie podoba jej się jak szybko bije moje serce i mam być pod kontrolą kolejnego specjalisty. dobrze że w ciąży szybsze wizyty i do kardiologa mam termin na jutro już mam dośc tych wszystkich lekarzy.
dzisiaj zaczynam kolejny tydz a ruchów dalej nie czuje;(Dorka1979 lubi tę wiadomość
[/url]
-
witam mamusie , gratuluje "olejnych poznanych plci i pierwszych ruchow
moj maluszek od paru dni tak sie rozpycha ze juz pare razy widzialam jak mi brzuch przy tym drga...raz sie wypial dupką nawet
) i to w kazdym momencie dnia jak sie poloze i poloze reke na brzuchu to go czuje... p
zecudne uczucie i mnie bardzo uspokaja... najchetniej bym caly dzien tak lezala
kass jnie przejmuj sie tym macie jeszcze czas... ;* ja pierwsze ruchy takie na 100% poczulam dopiero tydzien temu...
3mam kciukasy za wizyty ;*slodka100, Niunia86, kasss, noa8, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
ale sie ciesze z wczorajszych waszych wizytsuper
widze ze imie Lenka narazie krolujejak ja bede miec dziewczynke to tez na bank Lenke
Aktualizujcie prosze liste-usuwajcie wasze stare daty wizyt i wpisujcie nowe
Mam nadzieje ze na dzisiejszych wizytach dowiecie sie o kolejnych nowych lokatorach
Jeszcze 3dni do wizyty (chyba najdluzej wyczekiwana bo dowiemy sie czy kruszynka jest zdrowa i kim jestNiunia86, Blanka85, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Slodka to nie zapomnij dac nam znac czy w brzuszku jest Lenka czy synek
Ja tez nie mam pojecia co z Joanna miejmy nadzieje ze wszystko ok tylko poprostu nie ma czasu
Kasss doczekasz sie juz lada moment i beda kopniaki
Madziutek super ! Pewnie niesamowite uczucie ;**
kasss, madziutek 23, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Ja zawsze śpie w staniku.
Nasza lista powoli się zapełnia Słodka jestem bardzo ciekawa plci twojego maluszka bo ty miałaś przeczucie na chłopca a ja na dziewczynke heh zobaczymy co z tego wyniknie może jak u Niuni na odwrót;) postaram się później wstawić zdjęcie brzuchola moja wizyta dopiero za 2 tyg ale tez 2 tyg czekania juz za mna to jeszcze połowa;)slodka100, Niunia86, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:jak chodzi o stanik do spania to ost w tv mowili o tym i ponoc jest to nawet wskazane na czas ciazy zeby piersi potem nie obwisly
moze jakis niedrogi se kupie
ja zawsze śpię w staniku,właśnie dlatego że wydaje mi się, że jak będą luzem latać to szybciej oklapną a mam jak na moją posture duże więc staram sie je trzymać w kupie ;pmadziutek 23, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Noa8
napisze ci co pisze na serduszkach na drugi trymestr jak bedziesz chciała to pytaj
15tydz rozważ zmianę biustonosza
16tydz możesz juz poczuć pierwsze ruchy płodu;)
17tydz czas na ubrania ciążowe
19tydz możesz juz wykonac usg połówkowe
20tydz rozpocznij organizowac rzeczy dla dziecka
22tydz wybierz szkołę rodzenia
25tydz wykonaj test obciążenia glukozą, granica przeżywalności płodu
26tydz wypierz szpital w którym będziesz rodzićnoa8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja śpię bez puki co czasem jak są za bardzo czułe to zakładam stanik.
Kasss tez nie czuje nic ruchu wiem ze za wcześnie jest ale jak wy tak mówicie o ruchach i płci to zazdroszczę troszkę. Nie raz mowie do brzuszka ze mogłoby to moje dziecko kopać juz mamę troszke:) mam nadzieje ze następne dzisiaj poznacie płeć.
Dorka1979 lubi tę wiadomość