Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChyba troszkę zazdrosna jestem ze jeszcze nie wiem ale może 14.10 się dowiem lepiej żeby była dziewczynka bo imienia dla chłopca nie mamy dzisiaj próbowaliśmy jakieś wymyślić i nic z tego wszystkie jakie mi się podobają mojemu mężowi nie i tak samo jest co jemu się podoba to mi nie. Jak będzie chłopiec będzie bez imienia heh. A wam dziewczynki gratuluję i teraz wy za 3 tyg proszę trzymać za mnie kciuki
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt Niunia a jednak córeczka super ze juz wiesz ciekawe jak z moimi snami będzie moze też na odwrót choć moje przeczucie silne przydał by się choć jeden ignas na forum;-) Blanka gtatuluje synka
Mądzik mam nadzieje ze na polowkowym potwierdza ci w końcu ci Bedzie;-)Niunia86, Blanka85 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Sarah88 wrote:ja jeszcze nie na 100% ale na 80% tez mam Lene
niunia sara u nas też jeżeli bedzie dziewczynka to będzie Lenka
dla chłopca nie mamy imienia jeszcze a ja sie nie bardzo udzielam w kwestii imion bo wybrałam Iga dla córci pierwszej teraz mąż wybiera z córką Lena już ustalone pomysł córki bo najlepsza kumpela z przedszkola to Lenka a kolega Dominik a nam z mężem tak średnio sie podoba ale niech tatuś z córcią ustala
ja chyba jako ostatnia sie dowiem bo w 22 tyg mam isć na usg to mi wypada pod koniec października nie wiem jak wytrzymam tyle czasuNiunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuusti69 wrote:A ja się na dodatek rozchorowałam, wystarczyło żebym zmarzła i przebywała w przedszkolu z przeziębionymi dziećmi i proszę bardzo, jak nie urok to sraczka. Czuje się fatalnie i ratuje się tylko czosnkiem,herbatą z miodem i amolem.. O masakra, a od środy muszę już wyruszyć na uczelnie
Czy są mamy które były w ciąży na studiach czy jestem sama?
Też mam ten meszek na brzuchu, w sumie to zawsze miałam, a teraz jest po prostu ciemniejszy, głupio to wygląda -
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:Mnie tez ostatnio kość ogonowa strasznie boli. Wczoraj na koncercie byliśmy to usiedzieć nie mogłam:/ Wierciłam się bo nie dość,że kość to i brzuch przy dłuższym posiedzeniu pobolewa
Mnie odpukać żadne przeziębienie na razie nie bierze mimo,że wczoraj zmarzłam troszkę.
Oby tak było do końca ciąży. Wystarczy mi ten uporczywy katarNiunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmartea wrote:sarah88 jeżeli przez co najmniej pół roku opłacałaś sobie składkę chorobową to powinnaś mieć normalnie prawo do macierzyńskiego.
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:dopiero od wrzesnia mam ta skladke, tzn ze nie bede miala macierzynskiego? na internecie czytalam ze nie trzeba pol roku
Sarah88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia85 wrote:sarah88 dopiero doczytałam teraz reszte postów i widze że już doczytałaś mnie prowadzi biuro rachunkowe i mi sie kończył w lipca mały zus przeszłam na duży i od października moge iść na l4 jeszcze jedną składkę musze opłacić
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:ale ja nie idę na l4, mam zus preferencyjny,wiec mam nadzieje ze cos jednak dostanę ...
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry,
moje dziecko się rozchorowało, więc prawdopodobnie zostaniemy w domu do końca tygodnia..
gratuluje poznania płci maluchów! pięknie, wczoraj nam się parka ukazała.. a dziś jakie będą statystyki?
chciałam Wam pokzazac zdjecie mojego brzucha..
Scarlett2014, magda91, noa8, Blanka85, kasss, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkich
Konwalianka fajny brzunio
Ja mam na razie taki,że jak chodzę w bardziej dopasowanych ubraniach to staram się go zakrywać bo wyglądam jakbym była jeszcze grubsza niż jestem a nie w ciążyOby szybko wyskoczył większy,żebym nie musiała się zakrywać tylko chodzić z dumą
Ostatnie kilka dni Lena mi szalała w brzuchu chyba dlatego,że była zła,że mówię do niej Ignaś. teraz już spokojna,że ma dobre imię i nie chce sie ujawniać heheDam jej czas
Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za dzieciątka,żeby wreszcie pokazały co tam między nóżkami jest bo fajnie zaczęła się zapełniać ta nasza tabeleczka
Anastacia33, magda91, kasss, Dorka1979, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien doberek
dzis mam wizyte u gin na 15:30. od rana mi się kotłuje w brzuchu. nie wiem czy to maleństwo. leżąc na plecach czułam takie silne rozpychanie i ucisk po prawej stronie brzucha. Wczoraj z rana też tak miałam. nieraz trochę bolesne to jest...
Madzik82, Dorka1979 lubią tę wiadomość