Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiecie co się stało u mnie w miasteczku umarło 2 mies dziecko niby się udusilo jak policja przyjechała to rodzice byli pod wpływem alkoholu. W tej rodzinie juz się takie coś zdarzyło kilka lat temu też udusilo się miesięczne dziecko. Ci ludzie maja jeszcze 4 dzieci. Ludzie którzy znają ich mówią ze możliwe ze matka albo ojciec pomogli w uduszeniu. Jak ta kobieta urodziła to dziecko to chciała je w szpitalu zostawić ale jej mądry mąż kazał jej wziąść to dziecko bo becikowe 1200 zł dostaną.a teraz pozbył się dziecka. Masakra jedni ludzie starają się zajść w ciążę bo bardzo chcą mieć dzieci a nie mogą tak jak wiele z was a inni rodzą i chcą bawić się w Boga zabierając biednemu maleństwu życie szok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niunia tez gratuluje
ja za godzine tez poznam plec
bella82, Niunia86 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ja tez po wizycie. Moja dzidzia wariowala jak zwykle. Nie chciala rozlozyc nog ale lekarz mowi, ze cech meskich nie widzi. Ale tez na pewno nie moze powiedziec, ze to dziewczynka. Wiec ndal nic nie wiem chociaz juz drugi lekarz sklania sie ku dziewczynce. Za 3 tyg sie dowiem.
Polowkowe bede miala dopiero w 23tc mimo, ze,w 20tc bede miala zwykla wizyte. Lekarz mowi, ze im pozniej tym lepiej widac wszystkie narzadyEmily83, bella82, Niunia86, MartaM, magda91, Scarlett2014, sylwia85, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:
I powiem Wam coś ciekawego na temat słuchania serduszka. Lekarz mi powiedział,że do 12 tc nie powinno się słuchać bicia serca bo to szkodzi Dzidziusiowi. Dlatego ja słyszałam dzisiaj po raz pierwszy. Wcześniej można pokazać serduszko i zapis z bicia serca ale bez dźwięku.... Ponoć doopler,który służy do słuchania bicia serca ma coś takiego co szkodzi ale nie pamiętam nazwy - chyba emotion czy coś takiego.
aaa to pewnie dlatego dopiero na genetycznym pierwszy raz serducho usłyszałąma juz myslałam, że moja gin jest ciulowa
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarah88 wrote:dopiero od wrzesnia mam ta skladke, tzn ze nie bede miala macierzynskiego? na internecie czytalam ze nie trzeba pol roku
sarah bedziesz miała musisz minimum 3 składki opłacić czyli jak od września tzn we wrześniu płaciłaś za sierpień bo wstecz sie płaci składkę to jeszcze 2 składki i idziesz na l4 i masz 100% płatne a macierzyńskie 80% w zależności jaką masz podstawę ubiezpieczenia taka kwote bierzeszWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 19:15
-
sarah88 dopiero doczytałam teraz reszte postów i widze że już doczytałaś mnie prowadzi biuro rachunkowe i mi sie kończył w lipca mały zus przeszłam na duży i od października moge iść na l4 jeszcze jedną składkę musze opłacić
-
Pocahontas wrote:
super fotka szczerze to mi sie zawsze marzyły bliźniaki i nawet miałam nadzieje że po odstawieniu tabletek może będą ale pierwsze jedno i teraz tez a genetycznie 0 szans w rodzinie bliźniaków brak