Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kasss wrote:troche mnie pocieszylo jak w kalendarzu zobaczyłam że 40% ciąży za nami;)
Bella i Noa08 w dzisiejszej poradzie dnia pisze ze drugi trymestr jest najlepszy na podróże;)
Kasss a mam pytanie odnosnie kalendarza , czy masz Premium ? Bo u mnie nie widac ile procent zamna a ciekawe to jest , sa tylko porady dnia , tez przydatne bardzo. I czy jak nie mam wykupionego pakietu premium to nie moge zobaczyc co sie kryje za tymi serduszkami w danym tygodniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 12:20
Dorka1979 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Pocahontas ale masz cudowny brzuszek , wydaje mi sie ze jeszcze z miesiac moze poltorej i wszystkie bedziemy mialy widoczne brzuchy
juz na maxa bez watpliwosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 12:29
Pocahontas lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 wrote:Kasss a mam pytanie odnosnie kalendarza , czy masz Premium ? Bo u mnie nie widac ile procent zamna a ciekawe to jest , sa tylko porady dnia , tez przydatne bardzo. I czy jak nie mam wykupionego pakietu premium to nie moge zobaczyc co sie kryje za tymi serduszkami w danym tygodniu?
Ja planuje wrócić po roku jak teściowa z dzidzią zostanie bo 'mamusi' nikt dzieci nie bawił to ona też nie bedzie mimo ze nie pracuje a tesciowa gotowa z pracy zrezygnowaćnoa8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Anastacia33 wrote:Ja mam umowe do dnia porodu potem zasilrk macierzynski. ...i dalej szukanie pracy
ja jestem na okresie probnym do stycznia, wiec tez bede miala przedluzona umowe do dnia porodu, potem zasilek a potem nicDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Ja mam umowe na czas nieokreslony. Cale szczescie
zostane rok a pizniej wychowawczy i bede miala gdzie wrocic... Ale teraz o tym nie mysle
jeszcze duzo czasu mi zostalo do tego dnia
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
bella82 wrote:ja jestem na okresie probnym do stycznia, wiec tez bede miala przedluzona umowe do dnia porodu, potem zasilek a potem nic
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczęta troche mnie nie było ale już nadrobiłam co pisałyście
Juusti69 ja w pierwszej ciąży robiłam magistra na ostatnim roku i najlepiej obronę miałam 1 lipca a urodziłam 2 lipca niestety do obrony mnie nie dopuściła w pierwszym terminie a sie z nią umawiałam że jak np bede w szpitalu to koleżanka pracę bedzie moją wozić na poprawki idt i sie zgodziła i niby praca była ok a jak na ostatnie spotkanie nie pojachałam bo wyladowałam w szpitalu to sie okazało że nie podpisała mi pracy a po obronie powiedziała dziewczynom że specjanie tak zrobiła bo sie bała że urodze i broniłam sie we wrześniu razem z małą -
co do pracy ja na szczęście mam własną działalność
co do kosza i wiaderka jakoś nie mam przekonania
ja w salonie planuje postawic łóżeczko mamy akurat dwa jedno swoje drugie po męża chrześniaku bo na górze w sypialni jedno a na dole siedzimy cały czas wiec musi być coś na doleDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
dziś kolejny dzień mojego powrotu do pracy i na razie (odpukać) bardzo dobrze to znoszę. I siedzenie i pracę przy komputerze. Udało mi się na jutro umówić do mojego lekarza i zobaczymy co mi powie. Trzymajcie proszę kciuki
Chyba z racji pogodny jedyne co mi dziś doskwiera to głowa. Boli koszmarnie i jak wrócę do domu to chyba pójdę prosto do łóżka.
Co do urlopu macierzyńskiego to ja się zastanawiam - myślę, że po pół roku będę chciała zacząć wracać tzn. robić coś w domu jeśli będzie taka szansa. To kiedy realnie wrócę do biura uzależniam od tego jak uda mi się zorganizować opiekę dla Juniora.
Konwalianka Happymum z tego co kojarzę ma i ładne i dobre gatunkowo rzeczy, ale chyba i dość drogie -
scarlet - no niestety ceny dość wysokie ;/
a ja własnie nie mogę siedziec przy kompie, zauważyłam, że jak długo siedzę, brzuch mam jak kamień i właśnie zaczyna się kłucie w szyjce, aletgo zazdroszczę Scarlet, i tego, ze cieszy Cię powrót do pracy i tego, że nic nie dolega -
Witam mamusieńki. Ja właśnie klikam z pracy. Pracuję 8 godz. przy komputerze ale na razie nie wybieram się na l4 bo w pracy, wśród ludzi, lepiej się czuję niż sama w domu. Poza tym jak mam wolne to śpię do oporu a później cały dzień mi się nic nie chce.
Przesyłam wam fajnego linka. Macie tu wszystkie przydatne inf. na temat urlopów rodzicielskich. Jest tego sporo, więc może każda z was coś się przyda. http://rodzicielski.gov.pl/mama
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze wizyty.bella82, Emily83 lubią tę wiadomość
-
sylwia85 wrote:co do pracy ja na szczęście mam własną działalność
co do kosza i wiaderka jakoś nie mam przekonania
ja w salonie planuje postawic łóżeczko mamy akurat dwa jedno swoje drugie po męża chrześniaku bo na górze w sypialni jedno a na dole siedzimy cały czas wiec musi być coś na dole