Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tez ostatnio kość ogonowa strasznie boli. Wczoraj na koncercie byliśmy to usiedzieć nie mogłam:/ Wierciłam się bo nie dość,że kość to i brzuch przy dłuższym posiedzeniu pobolewa
Mnie odpukać żadne przeziębienie na razie nie bierze mimo,że wczoraj zmarzłam troszkę.
Oby tak było do końca ciąży. Wystarczy mi ten uporczywy katarDorka1979 lubi tę wiadomość
-
i ja się witam, takze jestem w pracy od 7, wstaję o 5,30, ale o 11 jestem już dętka, czyli zaczyna sie ziewanie i ogólne osłabienie..
także mam cyrki z ciśnieniem.. albo 95/45 albo 110/80 - sami lekarze nie wiedzą co ze mną zrobić i co mi podać na te moje wahania ciśnienia.. jak mam to 1-wsze,t o usypiam na stojąco, jak to drugie, to boli mnie okropnie głowa i kręci mi się, mam mdłości.. żyć nie umierać..
ta ciąża jest dla mnie okropnym zaskoczeniem, na minus niestety..
mój chłopczyk też zasmarkany, a że wtedy jest bardzo tulący się, to nie wiem, jak to się skończy i czy nie przeskoczy na mnie..
trzymam kciuki za wizyty -
ja tez rozmawiam
i maz tez
ja na szczescie nie mam jeszcze problemow z koscia ogonowa, ale za to czesto mnie kluje pod zebramiwiec nie jest kolorowo
Konwalianka to masz przechlapane z tym cisnieniemja niestety raczej mam za niskie i ledwo na nogach stoje
czekaja lubi tę wiadomość
-
Justi69 widzialas to wczorajsze moje zdjecie wstawilam tam do zdjec z usg... Wizyte mam dzis na 17:30 zobaczymy co to sie kryje miedzy nogami
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
bella82 wrote:pij herbate ze swiezym imbirem, tez pomaga. a amol pijesz czy tylko sie nacierasz?
ja tez mam meszek
Nacieram, nawet nie wiedziałam że można pić? Chyba w ciąży nie bardzo? -
my jeszcze nie mówimy, za wcześnie:)
no i dolegliwości z kością ogonowa nie mam, ale polecam dużą piłkę, przydaje się nawet później, gdy boli kręgosłup, za to wiecznie mnie kłuje w szyjce..nieprzyjemne i od razu mam wizję skracającej sie szyjki -
Blanka85 wrote:Justi69 widzialas to wczorajsze moje zdjecie wstawilam tam do zdjec z usg... Wizyte mam dzis na 17:30 zobaczymy co to sie kryje miedzy nogami
Widziałam, obstawiam chłopcaporównywałam już tyyyle zdjęć USG w rozkroku że widze jak bardziej taki trójkąt to na chłopca, a jak bułeczka to na dziewczynke, a u mnie na zdjęciu ani to ani to
-
Czyli Twoje to jezzcze jednak inne?? O matko... W mojej glowie od samego poczatku byl chlopak... Nawet jak sie zwracam to w formie meskiej... Bardzo bym sie zdziwila jesli bedzie inaczej... Jejku jak ten czas wolno plynie...
do 17:30 jeszcze tyle godzin... Dzien wizyty jest bardzo wyczekiwanym dniem ale im wizyta jest pozniejsza tym oszalec mozna... Zreszta co ja pisze
wszystkie tak mamy
bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Bella to zobacz w moim kalendarzu myslałam że to samo pisze u karzdej z nas ale moze zalerzy od tyg ciazy sama nie wiem. ja rozmawiam bardzo często ostatnio mówie zeby dał jakiś znak ale nie słucha uparciuch;)
jasmin, bella82 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dziewczyny a wy wracacie po roku do pracy czy na wychowawczym jeszcze zostaniecie?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Dziewczyny a wy wracacie po roku do pracy czy na wychowawczym jeszcze zostaniecie?
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:Bella to zobacz w moim kalendarzu myslałam że to samo pisze u karzdej z nas ale moze zalerzy od tyg ciazy sama nie wiem. ja rozmawiam bardzo często ostatnio mówie zeby dał jakiś znak ale nie słucha uparciuch;)
ja nie widze Twojej porady dnia. tez myslalam, ze dla kazdego jest ta sama. dzieki za info -
No to Bella bedziemy tu czestymi goscmi
bo ja tez nie wracam ... Tak dlugo czekalismy na malenstwo wiec swiat sie nie zawali jak na mnie poczekaja...
bella82 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Konwalianka ja mam tak samo. Za każdym razem jak poczuje kłucie to obawiam sie ,ze szyjka sie skraca zwłaszcza,że w weekendy nie bardzo się na weselach oszczędzama wtedy najbardziej kłuje... Mam nadzieje,że dzisiaj lekarz powie,że wszystko jest w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:58
-
Niunia86 wrote:Konwalianka ja mam tak samo. Za każdym razem jak poczuje kłucie to obawiam sie ,ze szyjka sie skraca zwłaszcza,że w weekendy nie bardzo się na weselach oszczędzama wtedy najbardziej kłuje... Mam nadzieje,że dzisiaj lekarz powie,że wszystko jest w porządku