Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie po wizycie
w moim brzuszku mieszka Antoni
Scarlett2014, bella82, Niunia86, slodka100, Anastacia33, Madzik82, MartaM, Emily83, kasss, madziutek 23, sylwia85, gosiaczek31, Dorka1979, Mmarina, konwalianka, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyWidzę że i dziewczyny dochodzą do głosu!
Gratulacje ! Ciekawe czy mmój junior jutro nadal będzie juniorem
madzik moi znajomi mieli podobne atrakcje co Ty i koniec końców do porodu nie byli na 100% pewni co im się urodzi - zgodnie z przypuszczeniami lekarzy maja jednam córkę
Pocahontas niesamowite są fotki bliźniakówDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie dowierzam, ponieważ już na samym początku powiedział że na tym etapie ciąży wszyscy są chłopcami, i patrzył od pupy strony na narządy, a nie z boku żeby można było ustalić według tej teorii czy odstaje 'to coś' do góry czy 30stopni do kręgosłupa. Pozatym to zdjęcie które mi dał, ja tam widzę bułeczkę a nie siusiaka, pozatym jak zobaczyłam dwie kreski na teście od razu pomyślałam że będe mieć córke
No nie wiem, okaże się niedługo
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoze i ja marcowa bede ,ale planowany poród na 6 kwietnia kto wie czy w marcu się nie rozwiąże :)pozdrawiam ciepło marcóweczki ,Ja z marca jestem z 13 tego
)
Niunia86, Madzik82, Emily83, madziutek 23, Dorka1979, bella82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
sylwia85 wrote:sarah88 dopiero doczytałam teraz reszte postów i widze że już doczytałaś mnie prowadzi biuro rachunkowe i mi sie kończył w lipca mały zus przeszłam na duży i od października moge iść na l4 jeszcze jedną składkę musze opłacić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 20:06
-
Ale macie fajnie,że wiecie już,kto mieszka w brzuszku. Tak bym chciała aby jutro lekarz mi powiedział,co widzi między nóżkami,bo chciałabym już mówić nie bezosobowo do mojego dzieciątka
Zdjęcie bliźniaków świetne. U nas przy ivf tez zawsze były szanse na bliźniaki. Teraz dziękuję Bogu za to jednoMadzik82, Blanka85 lubią tę wiadomość
-
to dzisiaj 2 dziewczynki - kontra - 1 chłopiec
ZAZDROSZCZĘ WIEDZY!!!!!!!!! i ciągle żałuję, że na tym usg co mam zdjęcia, nie zapytałam o płeć, nawet nie miałam wtedy pojęcia, że można ją już ocenić, trzeba tylko wymusić na lekarzu, by podzielił się swoimi przypuszczeniami:)
a pochwalę się, jedna z bliźniaczych mam dziś urodziła zdrowe bliźniaki, parkę
jasmin, bliźniacza jest zwiększonego ryzyka, więc może lepiej, że na razie jeden dzieciaczek, lepiej zniesiesz ciążę i nie będziesz tak bardzo martwiła, czy wystarczająco donosisz dzieciaki... zresztą wiadomo i plusy i minusy:)może następnym razem będą bliźniaki:)niech przyjdą do was w jak najmniej oczekiwanym momencie i przyniosą duuuużo szczęścia:* -
Ja mam takiego profesora który już 11-12 tydz potrafi podać więc dziś byłam pewna że poda mi płeć i się nie pomyliłam
w sekundzie powiedział , że na 100%
Jussti siusiaka nie mam na zdjęciu niestetyjakoś na inne sprawy profesor patrzył bo jednak dla niego płeć jest najmniej ważna. Liczył i przeliczał kazda kosteczkę każdy organ w środku , wszystko sprawdzał czy się zgadza... jest świetnym lekarzem
tak się cieszę , że znam już płeć dziś na dobranoc będę mogła już powiedzieć mu po imieniu
Emily83 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Na naszej liście już widniej informacja przy dniu 26.03.2015 że na świat przyjdzie Antoni
zakochałam się w nim...
Niunia86, Emily83 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza