Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam mamuśki u mnie tez kolejny tydz sie zaczyna;) jestem juz po badaniach kontrolnych do endo;) Emily gratuluje synka;)
Pocahontas a u nas za to piękna jesienna pogoda choć jeszcze wcześnie tak ciepło i słoneczko świeci;)Emily83, bella82 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Dzień dobry rano
u nas słoneczko i ma być ok 20stopni
ja natomiast mam mały brzuch jak na poczatek 5 miesiąca...specjalnie na urodziny i jak gdzies ide ubieram dopasowane bluzki i wypinam brzuch do przodu zeby sie pochwalićale w kolejkach mnie ejszcze nie przepuszczają, mało tego, ostatnio 2 razy mi się wcisnęli ;/
ps. wczoraj mąż w końcu poczuł nasze bobo! ale byliśmy zadowolenitak mu sie spodobało że trzymał chyba z godzine rękę na brzuchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:11
bella82, Niunia86, gosiaczek31, czekaja, slodka100 lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja i rozpoczynam wejscie w polmetek ciazy
u mnie dzis rozpoczyna sie 20tc wiec juz polowa za mna!! ;*
Emily83, SunSun, kasss, bella82, Niunia86, noa8, gosiaczek31, Emartea, czekaja, slodka100, MamaAdasia, Krokodylica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:Fajna taka polska złota jesień taka jak powinna być a nie ciapowata.oby jak najdłużej bo ja mam problem z kupnem butów nic mi się nie podoba. I zastanawiam się jak ja kupie kurtkę na zimę heh to będzie masakra znając mnie.
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:Tak a jak patrze na allegro na kurtki zimowe to ponad 300 zł masakra i na jedną zimę aż się tego boje. A wczoraj mi przyszły legginsy ciążowe które zamówiłam na allegro fajne są
[/url]
-
nick nieaktualnykasss wrote:Ja nie dam 300zl z za coś co pozniej sie nie przyda będę szukać czegoś tanszego moze na targu a leginsy sa super ale musze poszukać takich grubszych na chłodniejsze dni a ty jakie zamawiałaś?
ja tez bede szukala czegos tanszego moze typu parka bedzie dobra bo jest taka szeroka luzna zobaczymy ale wiem ze bedzie napewno nie latwo . a legginsy zamowilam takie i sa nawet troche grube nie az tak ale na jesien akurat
http://allegro.pl/spodnie-leginsy-getry-ciazowe-wyszczuplajace-38-m-i4621153161.html
http://allegro.pl/spodnie-leginsy-bina-ciazowe-wyszczuplajace-42-xl-i4621112372.htmlkasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnnie tez pochmurno - ale co jakiś czas słonko sie przebija. Podobno ma być ostra i długa zima i mnie to też przeraża ze wzgl. na ciuchy bo brzuch bedzie wielki juz. Teraz mam duży a co dopiero za kilka miesiecy. No i bede pewnie miała problem z butami bo w ciązy z córka pod koniec strasznie mi puchły nogi i nie mieściłam sie w nic wszystkie mnie cisnęły- musiałam kupic rozmiar wieksze:) a teraz bedą potrzebne kozaki. Jestem zdania ze nie ma sensu kupować typowo ciązowych kurtek bo raz ze są cholernie drogie dwa - ponosimy je 2 mies. max 3 i co z tym później robić? Co innego jak to Wasze pierwsze dziecko to może jeszcze sie później przydadzą ale jak dla mnie raczej nie. Bo chyba na tym poprzestaniemy:) Szkoda mi kasy na taki jednorazowy zakup. A sprzedac nawet na allegro mimo wszystko cięzko. Tym bardziej ze ja z tych duzych rozmiarów jestem. Ciepłą jesienną kurtke mam i mam sporo luzu w brzuszku wiec pochodze do późnej jesieni, w cieplejsze zimowe dni i wczesną wiosną
A na mrozy... hmm coś poszukam w szafie mamy:) Ma taki trapezowy płaszczyk do kolan w który i 3 brzuchy by sie zmieściły wiec pewnie wypozyczę
Muszę podobnie jak wy zakupic tylko legginsy ciążowe bo bluzek tez mam po poprzedniej ciązy troche. wiec do marca jakoś dam rade bez wiekszych zakupów.
-
hej mamusie
Ja sobie kupiłam przez allego ostatnio dwie pary leginsów bo w sklepach drogo było a na necie para za 20 zł.Jednak wam nie polece tego dostawy bo bardzo długo czekałam na przesyłke..Jak będą wielkie mrozy to też zostanę bez kurtki a łagodna zima to akurat mam taki rozkloszowany płaszczyk więc Gosiaczek31-oby twoje prognozy były nieprawdziwe!
U mnie pogoda też piękna-jestem w Krakowa-tyle ,że ja popatrzeć za oknem moge sobie tylko narazie
Kasss pamiętam ,że podobała ci się Biała Masajka.Ostatnio czytałam "Arabską żone"...coś w podobnym klimacie tylko nie na faktach ale strasznie wciąga.
Miłego dzionka! -
Ciuchy ciuchami, ale pocieszyć się trzeba tym że nasze maluszki przyjdą na świat na koniec zimy
Nim wyjdą z domku będzie piękny kwiecień
Teraz nie polecam kupować ciuchów na zimę. Ponieważ jest przed sezonem ceny są strasznie wysokie. Poczekajcie z kupnem. Przyjdzie sezon to i ceny spadną.
Co do zimy, mam nadzieję że nie będzie mroźna. Nigdy za zimą nie przepadałam. A teraz jak brzuszek będzie to aż strach wyjść z domu. Chodniki pokryte zbitym śliskim śniegiem, nie daj Boże upadniemy ... Aż strach pomyśleć.MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarah jak sie w nia zmiescisz to pewnie ja w swoje sie pewnie nie zmieszcze wiec bede musiala. niby dobrze chodzic w ciazy zima bo nie jest goraco i nie bedzie nam na koniec tak ciezko jak dziewczyna ktore przezyly w oststnich tyg 35 stopniowe upaly ale u nas jest wlasnie ten problem z kurtka i butami