Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiby marzec kwiecien to na prawde dobry czas na rodzenie bo nie ma upału no i latem dzieciaczki juz podrosna i pokorzystają z ciepełka - Ale ostatnio rodziłam w listopadzie, ciąże całe upalne lato nosiłam ale było super - zero problemów z ciuchami, zakładaniem na siebie wiele warstw itp. Tylko szorty, rybaczki,bluzeczki klapki. Za to Mała urodziła sie pod koniec listopada - zimno było ze szok, przymrozki. A tydzień później spadł śnieg. I miała pierwsze spacery już w śniegu i lekkim mrozie. Hartowanie:) A spacery zimą z wózkiem są mało przyjemne... Ale plus też był taki ze nie musiałam kupować dla siebie zimowych ciuchów:) do konca ciązy chodziłam w swojej jesiennej skórzanej kurtce choć już na koniec nie dopinałam ostatniego guzika:) a po porodzie nosiłam juz zimówke z poprzedniego sezonu:)
Emrica lubi tę wiadomość
-
mnie dziś moje bobo od rana kopie, mała wiercidupka
czasem tak długo i mocno kopie, że jest to nie do zniesienia i musze pochodzić troche aby się uspokoiła albo jak leże bujać nogami ;P i to pomaga
nie wiem co będzie jak podrośnie, dopiero mi przywali ;P
madziutek 23, gosiaczek31, kasss, czekaja, slodka100, Rubi lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane:)
Gratuluje synków
Co do kurtek ja mam ciepluchną,kupiłam w zeszłym roku i powinnam w nią się zmieścić,bo jest miejsce na brzuszek. Najwyżej nie będę zapinała paska w taliiAle najlepszy zakup kupiłam wiosną. Taką kurtkę parkę z podpinką i kapturem z futerkiem,szeroka o fasonie litery A i w to na pewno wejdę bez problemu. Najwyżej cieplejszy sweter będę nakładać
Wszystkim,które dziś mają wizyty życzę powodzenia -
dzień dobry,
maż mi wczoraj zarekwirował kompa i tyle było z siedzenia..
dziewczyny gratuluje chłopców w "naszej rodzince"!
niunia, to mnie powiedziała ginekolog o tym brzuchu.. Ty też miałaś sytuacje niczego sobie
ja też odliczam czas do wizyty - w poniedziałek o 17 ech
aaa i wczoraj kupiłam malusią zimową czapeczkę - pierwszy zakup.. podejrzewam, że prędzej urodzę w lutym niż w marcuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 11:11
Niunia86, gosiaczek31, MamaAdasia, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justyska to Twoj pewnie bedzie rosnac, rosnac, rosnac i nagle stop i przestanie
a moj pomalutku do samego konca
)
kass no ja tez nie opalalam sie od czerwca) ale co ok 2 dni robie sobie sok z marchewki ok 1litra i moze dlatego nie jestem taka biala
)
Justyska89 lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:Tak a jak patrze na allegro na kurtki zimowe to ponad 300 zł masakra i na jedną zimę aż się tego boje. A wczoraj mi przyszły legginsy ciążowe które zamówiłam na allegro fajne sąStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
albo nieeee widziałam, że już wrzuciłaś na poprzedniej str.
te dwukolorowe też oglądałam, ale mnie nastraszyły komentarze, że nie wysyła towaru pan sprzedawca..;/
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyRubi wrote:albo nieeee widziałam, że już wrzuciłaś na poprzedniej str.
te dwukolorowe też oglądałam, ale mnie nastraszyły komentarze, że nie wysyła towaru pan sprzedawca..;/
Ja nie miałam problemu z wysyłka zamówiłam w środę a w pon przyszły juz -
nick nieaktualnyRubi wrote:no to kupiłam..
oby były warte swojej ceny
Mi się podobają ale wiadomo każdy ma swoje wymaganiachociaż powiem ci ze nie są takie drogie jak ostatnio weszłam do sklepu z odzieżą ciążowa i pytam o leginsy a kobieta do mnie ze 59 zł sprawdziłam materiał a to taki zwykły jak na allegro za 15 zł można kupić wiec zawinelam się ze sklepu i na allegro kupiłam
Rubi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też coś ostatnio nie mogę jeść.. Jeszce 2-3 tyg temu nie myślałam o niczym innym. Ciągle w głowie miałam jakieś smakłyki i mega apetyt na fast food ale od tyg jakoś ciężko mi idzie jedzenie... A jeszcze dzisiaj na śniadanie zjadłam dużą bułkę pełnoziarnistą z wędliną,serkiem i ogórkiem,położyłam się spać najedzona i teraz tak mi niedobrze,że masakra. Gorzką herbate pije. Później jabłko zjem,żeby żołądek odciążyć
Anastacia jak ja ostatnio na You Tube włączyłam sobie porody to sie tak popłakałam jak już mamy miały swoje maleństwa,że wyłączyłam:)
U mnie dzisiaj pochmurno,szaro i śpiąco.