Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastacia33 wrote:Niunia ja uwielbiam porodowke i ciążę z zaskoczenia.choc sama nie chcialabym aby mnie ktoś filmowal jak rodze
Ja z apetytem mam różnie ale jak czegoś nie zjem za raz robi mi sie niedobrze
właśnie pieke moje ulubione mufinki z truskawkami mam nadzieje ze wyjda pyszne jak zawsze;)
[/url]
-
madziutek 23 wrote:pocahontas ja bym najchetniej nic nie jadla... wiekszosc rzeczy musze w siebie wrecz wmuszac ale wie) ze to dla mojego malego... juz na
nic nie mam ochoty i rzyg.. mi sie chce tym zdrowym jedzeniem...
uff chociaż tyle, że nie jestem wyjątkiem, ja już nie tak skrupulatnie jak przez pierwsze 3 miesiące wybieram jedzenie, pozwalam sobie na więcej, a i tak zjem kęsa i mam dosyć nie mogę patrzeć na więcej, kombinuję jak mogę,żeby coś dla maleństw zjeść, co by ich nie głodzić -
bella gratuluję synka
vanilla szokujesz mnie swoją teściową.
Mnie moja czasem też ciśnienie podniesie ale ogólnie nie narzekam, dobra z niej kobieta, tylko zbyt władcza i czasem za dużo by chciała zarządzać. A imię wybierzemy sami z mężem i nie mam zamiaru się nikogo pytać o to. Mój mąż znowu z moimi rodzicami dogaduje się chyba lepiej niż ja.
Emily również gratuluję synka.
Dziewczyny a macie jakieś wózki upatrzone / sprawdzone?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:31
Emily83, bella82 lubią tę wiadomość
-
A ją się pochwale, że odkąd jestem w ciąży wstąpiły we mnie nowe siły kulinarne:) najpierw pierogi z serem a dziś kurczak w sosie słodko- kwaśnym wg swojego pomysłu.
kasss, konwalianka, gosiaczek31, Niunia86, Emily83, Krokodylica, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj też w kuchni cały dzien zupe ugotowałam kurczak się piecze a ja pije kawke bez kofeinową i zajadam sie mufinkami ktore zrobiłam w 15 min jak dobrze sie czuje to mam tyle energi że zrobiła bym 1000 rzeczy na raz
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Krokodylica wrote:bella gratuluję synka
Dziewczyny a macie jakieś wózki upatrzone / sprawdzone?
krokodylica mi podoba się camarelo carera lub sewilla i Riko nano ale musze sprawdzić jeszcze w sklepie ten pierwszy podobno ma dużą gondole a ja jestem niska ale zobaczymy
A ty nad czym myślisz?Krokodylica lubi tę wiadomość
[/url]
-
- Kto Ty jesteś?
- Dziecko małe
- Kogo kochasz?
- Moją Mamę
- Kim Twa Mama?
- Dla mnie wszystkim
- I kim jeszcze?
- Kimś najbliższym
- Dba o Ciebie?
- Znakomicie!
- Co Ci dała?
- Moje życie
znalazłam taki fajny wierszykgosiaczek31, Niunia86, Endi84, kasss, noa8, slodka100, Krokodylica, bella82, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się dzisiaj
) gratuluję synkow ja dzisiaj na usg zobaczyłam ze między nóżkami mojego maleństwa nic nie ma to już drugi raz wiec będzie Amelia
Mam śliczne zdjęcie małych stopek, i mleka się zaczęła ruszać wczoraj, dzisiaj mocniej ale nadal tylko jak się skupie nad tym to czuje
Dzisiaj mam straszny stres i w firmie i w domu tv nam się psuje a zgubiłam fakturę z ubezpieczeniem do niego i nie bardzo wiem jak z tego wybrnąć był brany na raty może jakoś w systemie mogą wydrukować dowód nie wiem. .. ;(gosiaczek31, kasss, Niunia86, slodka100, Krokodylica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sarah fainy wierszyk a ja ostanio napisałam wierszyk o moim maluszku ale jakos zabraklo mi odwagi żeby wam napisać jest u mnie w pamietniku jak by ktoś chciał przeczytać
Konwalianka fainy ten wózek ale na allegro ok 2tys dla mnie troszke za dużo
Vanilla29 gratuluje córeczki bez gwarancji chyba nic nie zrobisz poszukaj jeszcze na pewno gdzieś jest;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 15:27
gosiaczek31, konwalianka lubią tę wiadomość
[/url]
-
Justyska89 wrote:Ja mam camarelo carera albo sevilla ale musze je pooglądać w sklepie i pojeździć nimi
cena przystępna i ładne są i plus za duże gondole
Są super miałam okazję takim jechać, my dostaniemy wozek nowy umówiliśmy się tylko ze kupimy spacerowke, podoba mi się musty igo ale zobaczymy ci chwile się zmienia -
nick nieaktualnyJa mam polski wóz Tako po córce i nie zamierzam kupowac nowego bo ten jest w super stanie:) A kolor jest uniwersalny wiec bez wzgledu na płeć nie bede sie wstydziła nim wyjechać
a na później specerowka Coneco bo wygodniejsza do składania i jazdy samochodem. Ale o mclarenach słyszałam same pozytywne opinie. Moja koleżanka dla 2 dzieciaków ma wózki quinny i mówi że są najlepsze jak dla niej:) Jedo fyn też mi sie bardzo podobają.
-
nick nieaktualny
-
Co do kuchni to u mnie na odwrót. Przed ciążą mogłam siedzieć w kuchni od rana do wieczora i coś robić a odkąd jestem w ciąży obiad zrobiłam ze 3-4 razy... Dzisiaj ugotowałam krupnik bo mi się chciało
Jutro chyba naleśniki zrobię bo też za mna chodzą
A jeśli chodzi o wózek, my na razie stanęliśmy na BabyActive Elipso Fresh -
vanilla29 wrote:Witam się dzisiaj
) gratuluję synkow ja dzisiaj na usg zobaczyłam ze między nóżkami mojego maleństwa nic nie ma to już drugi raz wiec będzie Amelia
Mam śliczne zdjęcie małych stopek, i mleka się zaczęła ruszać wczoraj, dzisiaj mocniej ale nadal tylko jak się skupie nad tym to czuje
Dzisiaj mam straszny stres i w firmie i w domu tv nam się psuje a zgubiłam fakturę z ubezpieczeniem do niego i nie bardzo wiem jak z tego wybrnąć był brany na raty może jakoś w systemie mogą wydrukować dowód nie wiem. .. ;(Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
a ja właśnie ugotowałam kalafior i zjadłam dwa kęsy patrzę a tam robak...i drugi robak.....jezuu;/ niedobrze mi teraz jeśli jakiegoś zjadłam bleaaaah
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️