X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia ja uwielbiam porodowke i ciążę z zaskoczenia.choc sama nie chcialabym aby mnie ktoś filmowal jak rodze

Niunia86 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Niunia ja uwielbiam porodowke i ciążę z zaskoczenia.choc sama nie chcialabym aby mnie ktoś filmowal jak rodze
    też to ogladam a mąż sie śmieje lubie tez ogladac invitro czekając na dziecko
    Ja z apetytem mam różnie ale jak czegoś nie zjem za raz robi mi sie niedobrze
    właśnie pieke moje ulubione mufinki z truskawkami mam nadzieje ze wyjda pyszne jak zawsze;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek 23 wrote:
    pocahontas ja bym najchetniej nic nie jadla... wiekszosc rzeczy musze w siebie wrecz wmuszac ale wie) ze to dla mojego malego... juz na
    nic nie mam ochoty i rzyg.. mi sie chce tym zdrowym jedzeniem... ;)

uff chociaż tyle, że nie jestem wyjątkiem, ja już nie tak skrupulatnie jak przez pierwsze 3 miesiące wybieram jedzenie, pozwalam sobie na więcej, a i tak zjem kęsa i mam dosyć nie mogę patrzeć na więcej, kombinuję jak mogę,żeby coś dla maleństw zjeść, co by ich nie głodzić :)

relgj44jmw4925t7.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella gratuluję synka :)

vanilla szokujesz mnie swoją teściową.
    Mnie moja czasem też ciśnienie podniesie ale ogólnie nie narzekam, dobra z niej kobieta, tylko zbyt władcza i czasem za dużo by chciała zarządzać. A imię wybierzemy sami z mężem i nie mam zamiaru się nikogo pytać o to. Mój mąż znowu z moimi rodzicami dogaduje się chyba lepiej niż ja. ;)

Emily również gratuluję synka. :)

Dziewczyny a macie jakieś wózki upatrzone / sprawdzone?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:31

Emily83, bella82 lubią tę wiadomość

• Endi84 Ekspertka

Wysłany: 30 września 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją się pochwale, że odkąd jestem w ciąży wstąpiły we mnie nowe siły kulinarne:) najpierw pierogi z serem a dziś kurczak w sosie słodko- kwaśnym wg swojego pomysłu.

kasss, konwalianka, gosiaczek31, Niunia86, Emily83, Krokodylica, bella82 lubią tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi jakbym siebie słyszała od jakiegoś czasu siedzę tylko w kuchni jak zawsze trzymałam się z daleka od kuchni i mało umiałam gotować tak teraz codziennie coś

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj też w kuchni cały dzien zupe ugotowałam kurczak się piecze a ja pije kawke bez kofeinową i zajadam sie mufinkami ktore zrobiłam w 15 min jak dobrze sie czuje to mam tyle energi że zrobiła bym 1000 rzeczy na raz ;)

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś kiepsko z energią, dlatego Wam zazdroszczę.. jem, dość często bo mnie ciągnie, ale nic ze smakiem..nie umiem sobie go znaleźć, nie wiem na co mam ochotę.. ;/

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    bella gratuluję synka :)

Dziewczyny a macie jakieś wózki upatrzone / sprawdzone?

krokodylica mi podoba się camarelo carera lub sewilla i Riko nano ale musze sprawdzić jeszcze w sklepie ten pierwszy podobno ma dużą gondole a ja jestem niska ale zobaczymy
    A ty nad czym myślisz?

Krokodylica lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku, ja mam jedo fyn (3w1) kupiłam z myślą o dwóch bąbelkach, nadal m i się podoba a na później mclaren :) niezawodny, lekki, mały

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    - Kto Ty jesteś?

- Dziecko małe

- Kogo kochasz?

- Moją Mamę

- Kim Twa Mama?

- Dla mnie wszystkim

- I kim jeszcze?

- Kimś najbliższym

- Dba o Ciebie?

- Znakomicie!

- Co Ci dała?

- Moje życie

znalazłam taki fajny wierszyk :)

gosiaczek31, Niunia86, Endi84, kasss, noa8, slodka100, Krokodylica, bella82, Rybeńka lubią tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam camarelo carera albo sevilla ale musze je pooglądać w sklepie i pojeździć nimi :) cena przystępna i ładne są i plus za duże gondole

• vanilla29 Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dzisiaj ;)) gratuluję synkow ja dzisiaj na usg zobaczyłam ze między nóżkami mojego maleństwa nic nie ma to już drugi raz wiec będzie Amelia ;)

Mam śliczne zdjęcie małych stopek, i mleka się zaczęła ruszać wczoraj, dzisiaj mocniej ale nadal tylko jak się skupie nad tym to czuje ;)

Dzisiaj mam straszny stres i w firmie i w domu tv nam się psuje a zgubiłam fakturę z ubezpieczeniem do niego i nie bardzo wiem jak z tego wybrnąć był brany na raty może jakoś w systemie mogą wydrukować dowód nie wiem. .. ;(

gosiaczek31, kasss, Niunia86, slodka100, Krokodylica, Dorka1979 lubią tę wiadomość

f2w39jcg4pc7z6r0.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah fainy wierszyk a ja ostanio napisałam wierszyk o moim maluszku ale jakos zabraklo mi odwagi żeby wam napisać jest u mnie w pamietniku jak by ktoś chciał przeczytać;)
    Konwalianka fainy ten wózek ale na allegro ok 2tys dla mnie troszke za dużo
    Vanilla29 gratuluje córeczki bez gwarancji chyba nic nie zrobisz poszukaj jeszcze na pewno gdzieś jest;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 15:27

gosiaczek31, konwalianka lubią tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • vanilla29 Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Ja mam camarelo carera albo sevilla ale musze je pooglądać w sklepie i pojeździć nimi :) cena przystępna i ładne są i plus za duże gondole

Są super miałam okazję takim jechać, my dostaniemy wozek nowy umówiliśmy się tylko ze kupimy spacerowke, podoba mi się musty igo ale zobaczymy ci chwile się zmienia ;)

f2w39jcg4pc7z6r0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam polski wóz Tako po córce i nie zamierzam kupowac nowego bo ten jest w super stanie:) A kolor jest uniwersalny wiec bez wzgledu na płeć nie bede sie wstydziła nim wyjechać:) a na później specerowka Coneco bo wygodniejsza do składania i jazdy samochodem. Ale o mclarenach słyszałam same pozytywne opinie. Moja koleżanka dla 2 dzieciaków ma wózki quinny i mówi że są najlepsze jak dla niej:) Jedo fyn też mi sie bardzo podobają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajne wierszyki:)
    Kasss podziwiam za wene:) ukrywasz przed nami swój talent:)

kasss lubi tę wiadomość

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kuchni to u mnie na odwrót. Przed ciążą mogłam siedzieć w kuchni od rana do wieczora i coś robić a odkąd jestem w ciąży obiad zrobiłam ze 3-4 razy... Dzisiaj ugotowałam krupnik bo mi się chciało :) Jutro chyba naleśniki zrobię bo też za mna chodzą :)

A jeśli chodzi o wózek, my na razie stanęliśmy na BabyActive Elipso Fresh :)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vanilla29 wrote:
    Witam się dzisiaj ;)) gratuluję synkow ja dzisiaj na usg zobaczyłam ze między nóżkami mojego maleństwa nic nie ma to już drugi raz wiec będzie Amelia ;)

Mam śliczne zdjęcie małych stopek, i mleka się zaczęła ruszać wczoraj, dzisiaj mocniej ale nadal tylko jak się skupie nad tym to czuje ;)

Dzisiaj mam straszny stres i w firmie i w domu tv nam się psuje a zgubiłam fakturę z ubezpieczeniem do niego i nie bardzo wiem jak z tego wybrnąć był brany na raty może jakoś w systemie mogą wydrukować dowód nie wiem. .. ;(
    podobno prawo handlowe mówi, że wystarczy mieć świadka, że tu kupowałaś...a oni i tak muszę mieć w systemie paragon...tylko musisz znać datę

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie ugotowałam kalafior i zjadłam dwa kęsy patrzę a tam robak...i drugi robak.....jezuu;/ niedobrze mi teraz jeśli jakiegoś zjadłam bleaaaah

Dorka1979 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ