Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hey laseczki

gratuluje poznania plci i pomyslnych wizyt
co do wozkow:
-zastanawiam sie czy jak dziecko jezdzi w gondolce to czy jest potrzebna regulacja zaglowka???/ bo widze ze zaczynaja to wycofywac (przynajmniej w firmie mojego upatrzonego wozka)
- myslicie ze starczy mi gondolka 76cm?? lub ciekawe na jak dlugo??
-
nick nieaktualnyJa to podejrzewam ze obudze się z ręką w nocnik jeśli chodzi o wózek
nawet nie zaczęłam jeszcze myśleć o wyborze wózka. Podejrzewam że albo w styczniu opanuje mnie szaleństwo ale zapytam którąś z bliskich znajomych które niedawno rodziły o to co one wybrały i odgapie 
Miłego wieczoru dla Was wszystkich
cieszę się że ponownie jak Was nadrabiam wieczorkiem to czytam o dobrych wieściach
Rubi, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Emartea wrote:Kassa fajny brzusio. Już widać, że ciążowy.
My wózek zamierzamy kupić dopiero gdzieś w lutym. Mam dwóch faworytów Tutek Grander Play i Tako Alive. Nie widziałam ich na żywo wiec ciężko będzie zdecydowac
Widzę ze mamy podobny gust
camarelo carera czy sevilla tez jest w tym stylu i podoba mi się jeszcze tako extreme
-
madziutek 23 wrote:vanilia a Ty jaki termi n masz? ;* suwaczek ustaw sobie... wiesz jak??
scarlett j tak samo;)) jeszcze nie mam nic kompletnie dla malego (procz 1 mlej gratisowej probki kremu na odparzenia) ;)i jakos sie nie rozgladam jeszcze
)
Nie umiem ;p ale chętnie się dowiem
Co do próbek to po zaje jest równie się na strony hipp pampers nivea jelp itd przysyła ja próbki
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:vanilia a Ty jaki termi n masz? ;* suwaczek ustaw sobie... wiesz jak??
scarlett j tak samo;)) jeszcze nie mam nic kompletnie dla malego (procz 1 mlej gratisowej probki kremu na odparzenia) ;)i jakos sie nie rozgladam jeszcze
)
Ja tez nic nie mam i nie zapowiada się żebym szybko coś kupiła może zacznę pod koniec listopada zobaczymy
co prawda wzdycham do ciuszkow ale jeszcze czekam mąż mnie trochę powstrzymuje
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, niedawno wróciłam do domu, dzisiaj nie wytrzymałam, umówiłam się do gina, (normalną wizytę mam dopiero za 2 tygodnie), a ciągle miałam złe przeczucia...
Jednak okazało się, że wszystko z dzieciakami jest dobrze:) ufff
i poznałam płeć
BĘDĄ DWA CHŁOPAKI
A jak mi się śniły dzieci to zawsze miałam dziewczynki blondynki:)
I JAK JA DZISIAJ ZASNĘ...
Emartea, kasss, madziutek 23, nick nieaktualny, Niunia86, Endi84, MartaM, SunSun, jasmin, MoniaP, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bella82, noa8, czekaja, konwalianka, slodka100, Emily83, Juusti69, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Pocahontas wrote:Dziewczyny, niedawno wróciłam do domu, dzisiaj nie wytrzymałam, umówiłam się do gina, (normalną wizytę mam dopiero za 2 tygodnie), a ciągle miałam złe przeczucia...
Jednak okazało się, że wszystko z dzieciakami jest dobrze:) ufff
i poznałam płeć
BĘDĄ DWA CHŁOPAKI
A jak mi się śniły dzieci to zawsze miałam dziewczynki blondynki:)
I JAK JA DZISIAJ ZASNĘ...
faajnie
) dużo bliźniaków u was w rodzinie?
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:19
Emartea, kasss, madziutek 23, nick nieaktualny, Endi84, Krokodylica, jasmin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bella82, noa8, czekaja, Sarah88, konwalianka, SunSun, slodka100, Emily83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
vanilla29 wrote:faajnie
) dużo bliźniaków u was w rodzinie?
w najbliższej rodzinie będą na razie tylko moje,
cioteczne rodzeństwo moich rodziców, które jest bliźniakami ma koło 60-ciu lat:) są bliźniaczki z taty strony i bliźniacy z mamy.
vanilla brzuszek już śliczny i okrąglutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:25
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Pocahontas gratulacje. Osobiście u mnie w rodzinie tez są przypadki ciąż bliźniaczych od strony mamy. Ja mam siostrę bliźniaczke i mamy brat też ma córki bliźniaczki.
Podobno w pokoleniu prababci były bliźniaki.
Vanila super brzus:)
Ja już uciekam spać bo jutro muszę swoją corcie wyprawic do przedszkola. Poza tym dzidzia w brzuszku zaczyna figlowac. Dobrej nocki.
Pocahontas lubi tę wiadomość
-
Pocahontas gratuluję chłopców
Widać,że dzisiaj Dzień Chłopaka bo faceci u nas "na razie" rządzą 
Vanilla super brzuszek
A ja zapomniałam napisać,że wczoraj na warsztatach poczułam pierwszego delikatnego kopniaczka i przed chwilą znowu. Niestety jak M dotknął brzucha to już było po fakcie bo na razie takie delikatne jeszcze ale już raz dziennie więc czekam z niecierpliwością na więcej i mocniejsze
kasss, SunSun, nick nieaktualny, Pocahontas, czekaja lubią tę wiadomość

[/url]