Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hey laseczki
gratuluje poznania plci i pomyslnych wizyt
co do wozkow:
-zastanawiam sie czy jak dziecko jezdzi w gondolce to czy jest potrzebna regulacja zaglowka???/ bo widze ze zaczynaja to wycofywac (przynajmniej w firmie mojego upatrzonego wozka)
- myslicie ze starczy mi gondolka 76cm?? lub ciekawe na jak dlugo?? -
nick nieaktualnyJa to podejrzewam ze obudze się z ręką w nocnik jeśli chodzi o wózek
nawet nie zaczęłam jeszcze myśleć o wyborze wózka. Podejrzewam że albo w styczniu opanuje mnie szaleństwo ale zapytam którąś z bliskich znajomych które niedawno rodziły o to co one wybrały i odgapie
Miłego wieczoru dla Was wszystkichcieszę się że ponownie jak Was nadrabiam wieczorkiem to czytam o dobrych wieściach
Rubi, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Emartea wrote:Kassa fajny brzusio. Już widać, że ciążowy.
My wózek zamierzamy kupić dopiero gdzieś w lutym. Mam dwóch faworytów Tutek Grander Play i Tako Alive. Nie widziałam ich na żywo wiec ciężko będzie zdecydowac
Widzę ze mamy podobny gustcamarelo carera czy sevilla tez jest w tym stylu i podoba mi się jeszcze tako extreme
-
madziutek 23 wrote:vanilia a Ty jaki termi n masz? ;* suwaczek ustaw sobie... wiesz jak??
scarlett j tak samo;)) jeszcze nie mam nic kompletnie dla malego (procz 1 mlej gratisowej probki kremu na odparzenia) ;)i jakos sie nie rozgladam jeszcze)
Nie umiem ;p ale chętnie się dowiem
Co do próbek to po zaje jest równie się na strony hipp pampers nivea jelp itd przysyła ja próbki -
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:vanilia a Ty jaki termi n masz? ;* suwaczek ustaw sobie... wiesz jak??
scarlett j tak samo;)) jeszcze nie mam nic kompletnie dla malego (procz 1 mlej gratisowej probki kremu na odparzenia) ;)i jakos sie nie rozgladam jeszcze)
Ja tez nic nie mam i nie zapowiada się żebym szybko coś kupiła może zacznę pod koniec listopada zobaczymyco prawda wzdycham do ciuszkow ale jeszcze czekam mąż mnie trochę powstrzymuje
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, niedawno wróciłam do domu, dzisiaj nie wytrzymałam, umówiłam się do gina, (normalną wizytę mam dopiero za 2 tygodnie), a ciągle miałam złe przeczucia...
Jednak okazało się, że wszystko z dzieciakami jest dobrze:) ufff
i poznałam płeć
BĘDĄ DWA CHŁOPAKI
A jak mi się śniły dzieci to zawsze miałam dziewczynki blondynki:)
I JAK JA DZISIAJ ZASNĘ...Emartea, kasss, madziutek 23, Justyska89, Niunia86, Endi84, MartaM, SunSun, jasmin, MoniaP, anka418, Scarlett2014, gosiaczek31, Dorka1979, bella82, noa8, czekaja, konwalianka, slodka100, Emily83, Juusti69, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Pocahontas wrote:Dziewczyny, niedawno wróciłam do domu, dzisiaj nie wytrzymałam, umówiłam się do gina, (normalną wizytę mam dopiero za 2 tygodnie), a ciągle miałam złe przeczucia...
Jednak okazało się, że wszystko z dzieciakami jest dobrze:) ufff
i poznałam płeć
BĘDĄ DWA CHŁOPAKI
A jak mi się śniły dzieci to zawsze miałam dziewczynki blondynki:)
I JAK JA DZISIAJ ZASNĘ...
faajnie) dużo bliźniaków u was w rodzinie?
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:19
Emartea, kasss, madziutek 23, Justyska89, Endi84, Krokodylica, jasmin, Scarlett2014, Dorka1979, bella82, noa8, czekaja, Sarah88, konwalianka, SunSun, slodka100, Emily83, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
vanilla29 wrote:faajnie
) dużo bliźniaków u was w rodzinie?
w najbliższej rodzinie będą na razie tylko moje,
cioteczne rodzeństwo moich rodziców, które jest bliźniakami ma koło 60-ciu lat:) są bliźniaczki z taty strony i bliźniacy z mamy.
vanilla brzuszek już śliczny i okrąglutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:25
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Pocahontas gratulacje. Osobiście u mnie w rodzinie tez są przypadki ciąż bliźniaczych od strony mamy. Ja mam siostrę bliźniaczke i mamy brat też ma córki bliźniaczki.
Podobno w pokoleniu prababci były bliźniaki.
Vanila super brzus:)
Ja już uciekam spać bo jutro muszę swoją corcie wyprawic do przedszkola. Poza tym dzidzia w brzuszku zaczyna figlowac. Dobrej nocki.Pocahontas lubi tę wiadomość
-
Pocahontas gratuluję chłopców
Widać,że dzisiaj Dzień Chłopaka bo faceci u nas "na razie" rządzą
Vanilla super brzuszek
A ja zapomniałam napisać,że wczoraj na warsztatach poczułam pierwszego delikatnego kopniaczka i przed chwilą znowu. Niestety jak M dotknął brzucha to już było po fakcie bo na razie takie delikatne jeszcze ale już raz dziennie więc czekam z niecierpliwością na więcej i mocniejszekasss, SunSun, Scarlett2014, Pocahontas, czekaja lubią tę wiadomość