X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Ja mam camarelo carera albo sevilla ale musze je pooglądać w sklepie i pojeździć nimi :) cena przystępna i ładne są i plus za duże gondole
    Ja seville juz zamowilam w hirtowni taki 3 w 1 z fotelikiem

860isg18r6bpss11.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! widze, ze poruszacie temat wozkow:)

czy ktoras z was zdecydowala sie na bebetto luca? ja zatsanawiam sie albo nad bebetto albo nad \jedo fyn-

ktoras tez tak wybrala?

boje sie w Bebetto spacerowki- a jak tam w Jedo?
    jak wiecie to napiszcie.

a baby design lupo? co sadzicie?

i jak wybieracie wersje 3 w 1 to z jakim fotelikiem:)?

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładne wózki:) no i nie są ciężkie wiec to duży plus. Ceny też chyba przystępne.

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dzisiejszy brzusio 18tc

67jpu1.jpg
    i z niedzielnego spaceru juz widoczny przez ubranie
    mk7l7p.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 16:16

gosiaczek31, SunSun, Anastacia33, Sarah88, konwalianka, madziutek 23, magda91, Niunia86, Justyska89, noa8, slodka100, Krokodylica, Pocahontas, bella82, Scarlett2014, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jakie wy macie ładne okrągłe brzuszki :-) mój 'idzie'spod prawie biustu...i nie jest tak zaokraglony ..bardziej podluzny...hm nie wiem jak to wytłumaczyć ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 16:32

ex2btv738sn49jef.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun ja przed ciążą miałam boczki i wszyscy zawsze mówili że nie bede miała ladnego brzuszka w ciąży bo jestem niska tylko taki rozlany na boki a tu jak na razie boczków nie widać i robi sie taka mala pileczka zobaczymy czy sie utrzyma. a ty też zaczynasz kolejny tydz to wrzucaj fotkę;)

SunSun lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass ja płaciłam 1600zl (wózek głęboki+spacerówka+fotelik), zastanawiałam się miedzy nim a xlanderem, ale ten ma dużą gondolę, a ze planowałam od początku, że bedzie dla dwójki, to nie szkoda mi było kasy..wózek miał 3 lata gwarancji, zero awarii, jeździ się miękko i łatwoskrętny - bardzo byliśmy zadowoleni :)

kasss lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka to cena fajna właśnie do takiej kwoty chce kupic 3w1 też myśle o kolejnym dzieciaczku a to jest jedo fyn memo czy jakiś inny ?

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam mamusie!!! ale się rozpisałyście!!! :) szalone ;)

kasss masz przepiękny brzuszek, jestem zauroczona :) ja mam 16 tydzień ale moje brzusio się do Twojego nie umywa, ciekawe jak będę wyglądać za 2 tygodnie;) i tak samo zawsze miałam boczki i również widzę, że mam piłeczkę, nie rozlany brzuszek na boki.

muszę się pochwalić iż mój mężczyzna dojrzał chyba gdyż iż ponieważ kupiliśmy dziś samochód, oczywiście kombi (a jak na złość w całej Polsce padł system komputerowy w urzędach komunikacji i od rana będąc w mieście dopiero o 13 udało się go zarejestrować ;) i powiedział, że sprzeda tubę i wzmacniacze, które zawsze pakował do samochodów bo musi być miejsce na wózek :) jestem w szoku normalnie :) fajnie, że o samochód już nie muszę się martwić bo moja padlina ostatnio była rozkapryszona no i za mała jak na nadchodzące zmiany ;)

konwalianka, kasss lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jedo fyn classic, bo nie podobał mi się ten "daszek" one w sumienie niewiele się różnią, na stronie jedo.pl są dokładnie opisane

kasss lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda fajnie że macie nowy samochód no tatusiowie muszą powoli sie przyzwyczajać do ciąży bo to juz prawie połówka;)
    Konwalianka dzięki zobacze sobie na stronie ale myśle że my kupimy w styczniu po co ma stać i sie kurzyć

magda91 lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss śliczny brzusio. Okrąglutki.
    Magda nas też czeka zmiana samochodu... uff ja troche z ulga o tym mówie bo swojemu G juz od dawna mówiłam że jego auto sie juz nie nadaje na jazde z dzieckiem,jest mało pojemny. Zawsze mieliśmy problem zeby zapakowac wózek, i inne pakunki jak wyjeżdzalismy gdzies na dłużej. Teraz tez sam dojrzał do decyzji ze pora na wiekszy z dużym bagażnikiem bo przy dwójce to dopiero trzeba miec ładowność:) I juz widze dwa foteliki i ja pośrodku:) Nieznosze jeździć z tyłu.

magda91 lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass jasne, im późnej kupisz tym dłużej masz karte gwarancyjną :) mój syn urodził się 23 czerwca (termin miałam na 8 lipiec), wózek kupiliśmy ok. 15 czerwca :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Emartea Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kassa fajny brzusio. Już widać, że ciążowy.
    My wózek zamierzamy kupić dopiero gdzieś w lutym. Mam dwóch faworytów Tutek Grander Play i Tako Alive. Nie widziałam ich na żywo wiec ciężko będzie zdecydowac

4e3f84b95f.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss słodki brzuszek :)
    Skorzystałam dziś z chwili,że byłam sama i oglądałam wózki i jestem w czarnej....nie powiem czym :D Nie mam pojęcia co wybrać i co tak naprawdę mi się podoba. Zapewne na żywo w sklepie będzie inaczej.
    Idąc za ciosem zaczęłam szukać mebelków do pokoju dla dzidzi i też zbaraniałam. Ceny niektórych rzeczy powalają :(

relg2n0abn31771x.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass extra brzuszek i fajne te wierszyki... ;)) jak znow dostaniesz wene to wrzuc na forum... :)

jasmin no racja... ceny sa mega zabojcze... ;/

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny jasmin no niestety takie malutkie a takie drogie
    Madziulek ten ostatni tylko napisałam ten wcześniej nie jest mój znalazłam go w necie razem z modlitwą ;-)

madziutek 23 lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto jutro ze mna wizytuje...;)?

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    krokodylica mi podoba się camarelo carera lub sewilla i Riko nano ale musze sprawdzić jeszcze w sklepie ten pierwszy podobno ma dużą gondole a ja jestem niska ale zobaczymy
    A ty nad czym myślisz?

No właśnie nie mam zielonego pojęcia dlatego pytam Was o radę. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Krokodylku, ja mam jedo fyn (3w1) kupiłam z myślą o dwóch bąbelkach, nadal m i się podoba a na później mclaren :) niezawodny, lekki, mały

O matulu, jakie ceny na ten wózek. :] Zbladłam. :)

‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ