WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Ja mam camarelo carera albo sevilla ale musze je pooglądać w sklepie i pojeździć nimi :) cena przystępna i ładne są i plus za duże gondole
    Ja seville juz zamowilam w hirtowni taki 3 w 1 z fotelikiem

860isg18r6bpss11.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! widze, ze poruszacie temat wozkow:)

czy ktoras z was zdecydowala sie na bebetto luca? ja zatsanawiam sie albo nad bebetto albo nad \jedo fyn-

ktoras tez tak wybrala?

boje sie w Bebetto spacerowki- a jak tam w Jedo?
    jak wiecie to napiszcie.

a baby design lupo? co sadzicie?

i jak wybieracie wersje 3 w 1 to z jakim fotelikiem:)?

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładne wózki:) no i nie są ciężkie wiec to duży plus. Ceny też chyba przystępne.

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dzisiejszy brzusio 18tc

67jpu1.jpg
    i z niedzielnego spaceru juz widoczny przez ubranie
    mk7l7p.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 16:16

gosiaczek31, SunSun, Anastacia33, Sarah88, konwalianka, madziutek 23, magda91, Niunia86, Justyska89, noa8, slodka100, Krokodylica, Pocahontas, bella82, Scarlett2014, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jakie wy macie ładne okrągłe brzuszki :-) mój 'idzie'spod prawie biustu...i nie jest tak zaokraglony ..bardziej podluzny...hm nie wiem jak to wytłumaczyć ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 16:32

ex2btv738sn49jef.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun ja przed ciążą miałam boczki i wszyscy zawsze mówili że nie bede miała ladnego brzuszka w ciąży bo jestem niska tylko taki rozlany na boki a tu jak na razie boczków nie widać i robi sie taka mala pileczka zobaczymy czy sie utrzyma. a ty też zaczynasz kolejny tydz to wrzucaj fotkę;)

SunSun lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass ja płaciłam 1600zl (wózek głęboki+spacerówka+fotelik), zastanawiałam się miedzy nim a xlanderem, ale ten ma dużą gondolę, a ze planowałam od początku, że bedzie dla dwójki, to nie szkoda mi było kasy..wózek miał 3 lata gwarancji, zero awarii, jeździ się miękko i łatwoskrętny - bardzo byliśmy zadowoleni :)

kasss lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka to cena fajna właśnie do takiej kwoty chce kupic 3w1 też myśle o kolejnym dzieciaczku a to jest jedo fyn memo czy jakiś inny ?

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam mamusie!!! ale się rozpisałyście!!! :) szalone ;)

kasss masz przepiękny brzuszek, jestem zauroczona :) ja mam 16 tydzień ale moje brzusio się do Twojego nie umywa, ciekawe jak będę wyglądać za 2 tygodnie;) i tak samo zawsze miałam boczki i również widzę, że mam piłeczkę, nie rozlany brzuszek na boki.

muszę się pochwalić iż mój mężczyzna dojrzał chyba gdyż iż ponieważ kupiliśmy dziś samochód, oczywiście kombi (a jak na złość w całej Polsce padł system komputerowy w urzędach komunikacji i od rana będąc w mieście dopiero o 13 udało się go zarejestrować ;) i powiedział, że sprzeda tubę i wzmacniacze, które zawsze pakował do samochodów bo musi być miejsce na wózek :) jestem w szoku normalnie :) fajnie, że o samochód już nie muszę się martwić bo moja padlina ostatnio była rozkapryszona no i za mała jak na nadchodzące zmiany ;)

konwalianka, kasss lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jedo fyn classic, bo nie podobał mi się ten "daszek" one w sumienie niewiele się różnią, na stronie jedo.pl są dokładnie opisane

kasss lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda fajnie że macie nowy samochód no tatusiowie muszą powoli sie przyzwyczajać do ciąży bo to juz prawie połówka;)
    Konwalianka dzięki zobacze sobie na stronie ale myśle że my kupimy w styczniu po co ma stać i sie kurzyć

magda91 lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss śliczny brzusio. Okrąglutki.
    Magda nas też czeka zmiana samochodu... uff ja troche z ulga o tym mówie bo swojemu G juz od dawna mówiłam że jego auto sie juz nie nadaje na jazde z dzieckiem,jest mało pojemny. Zawsze mieliśmy problem zeby zapakowac wózek, i inne pakunki jak wyjeżdzalismy gdzies na dłużej. Teraz tez sam dojrzał do decyzji ze pora na wiekszy z dużym bagażnikiem bo przy dwójce to dopiero trzeba miec ładowność:) I juz widze dwa foteliki i ja pośrodku:) Nieznosze jeździć z tyłu.

magda91 lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass jasne, im późnej kupisz tym dłużej masz karte gwarancyjną :) mój syn urodził się 23 czerwca (termin miałam na 8 lipiec), wózek kupiliśmy ok. 15 czerwca :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Emartea Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kassa fajny brzusio. Już widać, że ciążowy.
    My wózek zamierzamy kupić dopiero gdzieś w lutym. Mam dwóch faworytów Tutek Grander Play i Tako Alive. Nie widziałam ich na żywo wiec ciężko będzie zdecydowac

4e3f84b95f.png
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss słodki brzuszek :)
    Skorzystałam dziś z chwili,że byłam sama i oglądałam wózki i jestem w czarnej....nie powiem czym :D Nie mam pojęcia co wybrać i co tak naprawdę mi się podoba. Zapewne na żywo w sklepie będzie inaczej.
    Idąc za ciosem zaczęłam szukać mebelków do pokoju dla dzidzi i też zbaraniałam. Ceny niektórych rzeczy powalają :(

relg2n0abn31771x.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass extra brzuszek i fajne te wierszyki... ;)) jak znow dostaniesz wene to wrzuc na forum... :)

jasmin no racja... ceny sa mega zabojcze... ;/

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny jasmin no niestety takie malutkie a takie drogie
    Madziulek ten ostatni tylko napisałam ten wcześniej nie jest mój znalazłam go w necie razem z modlitwą ;-)

madziutek 23 lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kto jutro ze mna wizytuje...;)?

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    krokodylica mi podoba się camarelo carera lub sewilla i Riko nano ale musze sprawdzić jeszcze w sklepie ten pierwszy podobno ma dużą gondole a ja jestem niska ale zobaczymy
    A ty nad czym myślisz?

No właśnie nie mam zielonego pojęcia dlatego pytam Was o radę. :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Krokodylku, ja mam jedo fyn (3w1) kupiłam z myślą o dwóch bąbelkach, nadal m i się podoba a na później mclaren :) niezawodny, lekki, mały

O matulu, jakie ceny na ten wózek. :] Zbladłam. :)

‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ