Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dokładnie. Niestety dr Wiatrowskiego nie kojarzę, choć może z widzenia podczas pobytu w szpitalu. Ja póki co jestem zadowolona, cierpliwy, dokładny. Już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty, badanie robię w lux - medzie, a tam niechętnie robią usg.
No i jest suwaczeka zdjęcia gdzie znajdę?
-
Emca wrote:Witajcie marcówki 2015
dołączam do Waszej radości w tym miesiącu, najprawdopodobniej 19-go. Dziś rozpoczynam 17 tydzień. Poszłam już na zwolnienie lekarskie, mam nadzieję na więcej czasu z innymi ciężarówkami
To moja druga ciąża, ale niestety pierwsza zakończyła się niepowodzeniem. Teraz nowa nadzieja we mnie rośnie. Obyśmy wszystkie dzieliły szczęście w marcu 2015! Pozdrawiam z Wrocławia.
Witaj koleżanko. Ja też z WroclawiaEmca, bella82, Emily83 lubią tę wiadomość
-
Emca witaj;)
dziewczyny wyjaśniła sie sprawa mojego zusu to wina ksiegowego l4 dostarczył po terminie ma napisać odwolanie ze to wina pracodawcy i nie odejmą mi tych 25% może się komus przyda wcześniej było 14dni na dostarczenie zwolnienia teraz jest 7SunSun, Krokodylica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hejka
a w szczegolnosci witam nowa mame, dziewczyny z Wroclawia zazdroszcze Wam , Wroclaq jesst piekny
Glowa mnie dzis bolii wogole dzisiaj dziecko jest spokojniejsze z porownaniem do wczoraj
Madziutek zapomnialam wczoraj zapytac , ile mierzy twoj synek??
bella82, Emily83 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 wrote:Hejka
a w szczegolnosci witam nowa mame, dziewczyny z Wroclawia zazdroszcze Wam , Wroclaq jesst piekny
Glowa mnie dzis bolii wogole dzisiaj dziecko jest spokojniejsze z porownaniem do wczoraj
Madziutek zapomnialam wczoraj zapytac , ile mierzy twoj synek??
fajnie, że już czujecie ruchy, ja na razie takie łaskotanie, bąbelki, ale nie mam pewności czy to maluszek czy jelita
może spacerek pomoże na ból... -
noa8 wrote:A ja mam polowkowe na 24.10 tak kazala lekarz i bedzie to 19 tc .
Emca wpisz sie do nas na liste jest link na pierwszej stronieczujesz juz ruchy??
-
Dzisiaj w Pytaniu na sniadanie mowili o genetycznym i tescie Pappa . W przedziale wiekowym od 16-26 roku zycia prawdopodopienstwo jest najmniejsze ale mimo tego niektorzy lekarze zalecaja wrazie zeby szybko interweniowac. Ja tego badania nie robilam bo jestem bardzo mlod (21lat) a pozatym u mnie w rodzinie nie ma takich chorob..20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
Emca wrote:A miałyście Pappa-robione, bo pomimo, że usg wyszło ok, z małym prawdopodobieństwem wad, to i tak lekarz zalecił. Jeszcze jedna wątpliwość odnośnie wapnia, jak dużo pijecie/jecie nabiałów?