Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w szpitalu od kobitek słyszałam o tętnie serduszka...że jak niższe to dziewczynka a wyższe to chłopczyk, albo na odwrót bo już nie pamiętam
ogólnie w takie rzeczy nie wierzę, bo się nie sprawdzają za bardzo, ale my ciężarówki wszędzie staramy się dopatrzyć co tam u nas w bębenkach siedzi
ja dalej nie wiem i przeczucia też brak...!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 11:27
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
chyba jade do Meksyku po wózek
https://www.facebook.com/video.php?v=284299291767987&fref=nfWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 11:32
kasss, czekaja lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dzień dobry
A ja dopiero niedawno wstałam
Kaczamila super,że sie odezwałas bo już od jakiegoś czasu sie zastanawiałam co u Ciebie i innych dziewczyn,które nagle przestały pisać
Co do witamin,mi lekarz powiedział,zeby do 12 tyg w ogóle po nie nie sięgać bo zwiększają tylko mdłosci ze względu na duża dawke witamin na raz. Wiec zaczełam łykac w 13 tyg
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytachJa mam zdjęcie z każdej i wisza poukładane w kolejności na tablicy w pokoju
Miłego dnia. U mnie śliczne słoneczko dzisiaj choc chłodno.aciulka, czekaja lubią tę wiadomość
-
Witajcie marcówki 2015
dołączam do Waszej radości w tym miesiącu, najprawdopodobniej 19-go. Dziś rozpoczynam 17 tydzień. Poszłam już na zwolnienie lekarskie, mam nadzieję na więcej czasu z innymi ciężarówkami
To moja druga ciąża, ale niestety pierwsza zakończyła się niepowodzeniem. Teraz nowa nadzieja we mnie rośnie. Obyśmy wszystkie dzieliły szczęście w marcu 2015! Pozdrawiam z Wrocławia.Sarah88, noa8, kasss, konwalianka, bella82, madziutek 23, Justyska89, Rubi, Emartea, Scarlett2014, Niunia86, czekaja, SunSun, sylwia85, Krokodylica, Emily83, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ciężko mi "przerobić" wszystkie wpisy, pewnie w większości znacie już płeć Waszych maleństw. Ja może się dowiem w przyszły wtorek. Nie mam przeczuć, ale śniło mi się, że będzie chłopczyk. Wszyscy dookoła twierdzą, że dziewczynka. Włosy super, cera też, waga mnie trochę martwi, bo tylko 2 kg na plusie, przy początku 55 kg 164 cm. Może podyktowane to tym, że przed ciążą słodycze dominowały w diecie, ale też dużo się ruszałam i do grubych nie należałam. W ciąży do słodyczy mnie nie ciągnie w ogóle. Brzuszek trochę odstaje, a jak to jest u Was? Wydaje mi się, że jak ktoś nie wie o ciąży to się jeszcze nie zorientuje. Może niedługo wystrzeli...
jeszcze jedna kwestia - ryby? Jakie jecie? -
witam Emcia, ja mam spory brzuch i sporo dziewczyn tutaj ma, ale nie wszystkie, więc głowa do góry.
Może ustaw suwaczek, łatwiej będzie zlokalizować wiek dziecka..
ryby jadam, głownie łososia, czasem pstrąg i fladrę, no i śledź w zalewie -
nick nieaktualny