Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witam brzuchatki ja juz po badaniach mam nadzieje że chociaz raż w moczu mi nic nie wyjdzie w co i tak nie wierze Sarah trzymam kciuki;)
Madziulek chodzi Ci o wode to chyba bella pytała ja pytałam tylko o grzyby ktore zjadłam i nie zaszkodziły mi;)
Scarlet pewnie lepiej chodzić częściej jak jest możliwość i mieć pewność że jest ok a nie zamartwiać się na zapas;)[/url]
-
Dorka1979 wrote:A mogłabyś mi wpisać datę połówkowego na 20 października i kolejną wizytę na 23 października bo w telefonie tego nie mogę zrobić
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam zawsze wyniki tego samego dnia tylko o różnych godzinach - raz o 12stej, raz o 15stej albo 16stej. Więc może się uda bo lekarza mam o 12.20.
A swoją drogą to właśnie kończą mi się badania okresowe w pracy. Więc w przyszłym tygodniu albo jeszcze kolejnym muszę dodatkowo zrobić EKG i cholesteroli odwiedzić chyba z 3 lekarzy.
-
czesc mamuski!
ja wstalam bez bolu glowy, jakie to piekne uczucie
jesli chodzi o wlosy i paznokcie to wydaje mi sie, ze sie poprawilynawet moich kilkumiesiecznych odrostow nie widac
a cera tez ok nie moge narzekac
raz na jakis czas wyskoczy mi jakis paskudnik ale ogolnie jest ok. ale z drugiej strony nie jest juz tak kolorowo, najpierw meczyly mnie wymioty a teraz okropne bole glowy wiec kazda z nas ma cos na co moze ponarzekac
polecam lekture:
http://m.edziecko.pl/edziecko/1,113162,12721827,Jestescie_gotowi_na_dziecko___HIT_SIECI_.html
ja umarlam ze smiechuSunSun lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,powodzonka na wizytach.I czekamy na wieści
A oto moja przekąska
ps.Blanka85 też coś się nie odzywa ..mam nadzieję że wszystko u niej dobrzekonwalianka, bella82, kasss, jasmin, madziutek 23, Sarah88, slodka100, Niunia86, Emartea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam mam takie pytanko
Chodzi mi o stosunek w czasie ciąży . Jestem w 17 tygodniu i 4 dni zawsze ten stosunek był szybki , energiczny moje ciało dużo się ruszało jak i partnera i czy czasem przez to nic się nie stanie z dzidziusiem w brzuszku ? czy przez te nasze brykania nic sobie nie uszkodzi ( obijając się) czy te wody płodowe na prawdę tak chronią ?? -
veronka, jeśli masz wątpliwości zapytaj lekarza! W internecie jest mnóstwo informacji na ten temat.. oczywiście jeśli nie macie przeciwwskazań to nie powinno zaszkodzić, oczywiście seks nie powinien był bardzo "energiczny", z uciskiem na brzuch..ale to zapewne wiesz..
dziewczyny, widzę dziś wysyp wizyt - trzymam mocno kciuki..
sunsun - śliczna "przekąska"
Scarlet - ja też jutro idę na badania, ale muszę byc na czczo ;/ jak ja to przeżyję.. ech.. a wizyta w poniedziałekSunSun lubi tę wiadomość
-
Sunsun- przekaska do schrupania
Veronka my raczej mamy zakazod poczatku
ale zgadzam sie z konwalianka, ze
nie powinny byc "szalone"
Justyska ja tez przytylam jakies 2kg, chyba powinnysmy sie z tego cieszyc. ja na poczatku nawet schudlam przez wymioty, teraz dopiero waga idzie do gory. wydaje mi sie, ze teraz zaczniemy tycSunSun lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:Dzień dobry,powodzonka na wizytach.I czekamy na wieści
ps.Blanka85 też coś się nie odzywa ..mam nadzieję że wszystko u niej dobrze
Veronka nic sie nie stanie dzidzius jest dobrze chroniony oczywiscie trzeba uwarzać i nie szalec za bardzo ja tez sie bardzo bałam ale przełamałam sie i nic zlego się nie działo
Justyśka ja sie dowiem dopiero w srode na wizycie ale nie masz czym sie martwić jeszcze przytyjesz;)[/url]
-
W "Oczekiwaniu na dziecko" też pisze ,że jeśli nie mamy przeciwskazań od lekarza to dziecko jest tak zabezpieczone w brzuchu ,że czuje tylko kołysanie a to go usypia.No jedynie właśnie pisze o pozycjach ,że na misjonarza nie jest polecana tak jak ogólnie leżenie na wznak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:Hej dziewczyny miłego dnia i udanych wizyt życzę.
Mam pytanie do was ile przytylyscie do tej pory. Bo ostatnio jak się ważyłam było +1.5 kg a dzisiaj jest jednak niecałe kg zaczynam się trochę tym martwić bo 15 tydz i niecałe 1 kgudało mi się dostać na nfz we wtorek do endo...chyba zwariuje do tej pory...;/
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Justyska89 wrote:Hej dziewczyny miłego dnia i udanych wizyt życzę.
Mam pytanie do was ile przytylyscie do tej pory. Bo ostatnio jak się ważyłam było +1.5 kg a dzisiaj jest jednak niecałe kg zaczynam się trochę tym martwić bo 15 tydz i niecałe 1 kg
Hm,ja do ok 15 tygodnia nie przytyłam prawie nic;) I gadałam o tym z gino i mi powiedziała ,że to nic takiego ale że już teraz musze troszke przybrać na wadze ok 2 kg (do nast wizyty)a jeśli się nie uda to będziemy się zastanawiać wtedy co z tym zrobić.
Jednak już przytyłam troszke więc się nie martwię.No i mam tsh kontrolowane bo np.Rubi nie utyła i wyszły jej problemy. -
nick nieaktualny