X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie mąż mówi, że będzie ze mną rodził.

Pocahontas, Anastacia33 lubią tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Pocahontas przy porodzie nawet takue obklejone brudne malenstwo wydsje sie nam najpiekniejszym na swiecie

ja się domyślam, ale facetowi to chyba ciężko w to uwierzyć :)

relgj44jmw4925t7.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak bez recepty i tani jest właśnie coś koło 10zł za 60 tabletek. Też się zastanawiam jak to jest i chyba nie posłucham lekarza i będę brała do końca. Tak jak Ty widziałam że dziewczyny biorą do końca nie wiem sama co mam zrobić.
    A ja sesję ślubna miałam w tatrach na kasprowym i polanie kalatowki:-)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea wrote:
    Mój nie mąż mówi, że będzie ze mną rodził.
    I plus dla niego za obecność przy porodzie

860isg18r6bpss11.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    I plus dla niego za obecność przy porodzie

Jak na razie to plus za chęci.

4e3f84b95f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a ja to chyba jestem dziwna bo bardzo nie lubię sesji zdjęciowych i nawet na ślubną prawie siłą mnie zaprowadzili więc o ciążowej nie ma mowy. Mi strasznie podobają sie zdjecia naturalne które pokazują "chwycone chwile" np. to zdjęcie MamyAdasia z avatara - dla mnie cudo :) i moje ulubione zdjęć które mam są właśnie takiego typu. Właściwie nie robie np. zdjęć brzuszka - mam może dwa. Trochę dziwna jestem pod tym kątem :)

Co do porodu to zastanawiamy się jeszcze. Oboje z mężem mamy mieszane uczucia i nie wiemy czy chcemy żeby był ze mną. Nie chce jednak być sama wiec rozważam opcje wykupienia opieki położnej w trakcie porodu. Myśle że z obcą i przeszkolona osobą będę czuć sie pewniej.

• kasss Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet ja też będe miała swoja położną tą która była przy moim porodzie nie jest młoda ale wszyscy ja chwalą mąż jak zechce też bedzie . ja uwielbiam sesje tylko to zawsze ja biegałam z aparatem mąż sie smieje że malucha zamęcze jak sie urodzi a zdjęcia niemowlaczków są niesamowite;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    U mnie w rodzinie same dziewczynki takze jakby okazało sie ze w brzuszku mam chlopca to tatus chyba by oszalal z radości

u mnie to samo dziadek czeka na wnuczka (ma 4 wnuczki od 3 córek)
    ;)

SunSun lubi tę wiadomość

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie mąż też na samym początku zapowiedział,że na pewno będzie przy porodzie i na 100% przetnie pępowine. Już raz przecinał więc akurat tego jestem pewna. Co do bycia przy porodzie to mam koleżankę po fachu i jej zdaniem żadne ojciec nie powinien widzieć "rozwarcia" bo to może mu zostać do końca życia a podobno jest to nie fajny widok skoro sama kobieta odradza...

Także jak już mój M się uprze,ze chce być przy porodzie to tylko i wyłącznie na wysokości mojej głowy może mnie potrzymać za rękę :) Tak będzie dla nas najlepiej :D

SunSun lubi tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż powiedział,ze to zależy ode mnie a ja właśnie tak średnio chce zeby był przy porodzie..Później niby dodał ze będzie musiał być bo umrze czekając ;-)
    My sesji w plenerze w ogóle nie mieliśmy :-). Po prostu jakos mi to nie gra a nie chciałam się zmuszać.Mamy i tak dużo fotek ze ślubu - dla nas wystarczy:-) ale czyjeś sesję mi sie podobają :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 18:30

ex2btv738sn49jef.png
  • moonia81 Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Czytam was od jakiegoś czasu ale jakoś wcześniej nie napisałam. Podoba mi się jak fajnie się wspieracie,też mam termin na marzec a dokładnie na 6 marca. Więc jeśli można to chciałabym dołączyć.

MamaAdasia, sylwia85, SunSun, Niunia86, madziutek 23, bella82, Emartea, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość

3i498iikv1ryry89.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj monia81 ustaw sobie suwaczek;-) skąd jesteś?

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj monia81 mam nadzieje ze będziesz dobrze się z nami czuła coraz więcej nas :):)

• moonia81 Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochodzę z kuj-pom. ale od 3 lat mieszkam w UK. Suwaczek ustawię jak moje dzieciaki pozwolą mi dostać się do laptopa bo piszę z komórki.

3i498iikv1ryry89.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doczytałam reszte stron

witam nowe mamusie :)

ja mam 29 lat my sesje ślubną mielismy krótką bo chcieliśmy tego samego dnia co wesele więc na godzinke urwaliśmy sie z wesela na sesje do znajomego na działke

my ustaliliśmy z męzem że jednak obydwoje wolimy żeby jednak był za drzwiami jakoś nie mogłam sobie wyobrazić żeby mnie widział w trakcie porodu a że później okazało się że i tak cesarka to problemu nie było miał za zadanie za dzieckiem chodzić i pilnować co jej robią

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • moonia81 Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak chyba udało się z komórki. Mój mąż był tylko przy ostatnim porodzie,ale nie zaglądał w krocze. Chociaż na początku nie był za bardzo przekonany to teraz mówi że cieszy się że był przy narodzinach.

Niunia86 lubi tę wiadomość

3i498iikv1ryry89.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Pocahontas przy porodzie nawet takue obklejone brudne malenstwo wydsje sie nam najpiekniejszym na swiecie

może powiecie że wyrodna matka jestem ale mi jak pokazali to tak patrzyłam z niedowierzaniem że to moje? włosy miała długie czarne a później jak na sali to mąż z teściową sie zachwycali że taka piekna i wogule a ja sie nic nie odzywałam ale mi tam szczerze mówiąc sie nie podobała no brzydka była i już i do mojej mamy jak mine walneła to taka podobna była
    dopiero jak później nabrała na siebie to stawała sie coraz ładniejsza

teraz to mogę powiedzieć że jest najpiękniejsza na całym świecie ;)

SunSun, noa8, gosiaczek31, Krokodylica lubią tę wiadomość

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea wrote:
    Jak na razie to plus za chęci.
    Myslisz ze da radę. ...czy moze rozmysli sie?

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonia81 wrote:
    Witam.
    Czytam was od jakiegoś czasu ale jakoś wcześniej nie napisałam. Podoba mi się jak fajnie się wspieracie,też mam termin na marzec a dokładnie na 6 marca. Więc jeśli można to chciałabym dołączyć.
    witaj wśród marcowek. Skad jestes? Pierwsza twoja ciąża?

860isg18r6bpss11.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśki nie wiem jak ja to przegapiłam ale dzisiaj zaczął mi się 5ty miesiac;-) myślałam ze jutro bo zawsze było od 3go ale w kalendarzu juz pisze piąty jupii

madziutek 23, SunSun, Scarlett2014, Niunia86, bella82 lubią tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 422 423 424 425 426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ