Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie mąż mówi, że będzie ze mną rodził.

Pocahontas, Anastacia33 lubią tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Pocahontas przy porodzie nawet takue obklejone brudne malenstwo wydsje sie nam najpiekniejszym na swiecie

ja się domyślam, ale facetowi to chyba ciężko w to uwierzyć :)

relgj44jmw4925t7.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak bez recepty i tani jest właśnie coś koło 10zł za 60 tabletek. Też się zastanawiam jak to jest i chyba nie posłucham lekarza i będę brała do końca. Tak jak Ty widziałam że dziewczyny biorą do końca nie wiem sama co mam zrobić.
    A ja sesję ślubna miałam w tatrach na kasprowym i polanie kalatowki:-)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea wrote:
    Mój nie mąż mówi, że będzie ze mną rodził.
    I plus dla niego za obecność przy porodzie

860isg18r6bpss11.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    I plus dla niego za obecność przy porodzie

Jak na razie to plus za chęci.

4e3f84b95f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a ja to chyba jestem dziwna bo bardzo nie lubię sesji zdjęciowych i nawet na ślubną prawie siłą mnie zaprowadzili więc o ciążowej nie ma mowy. Mi strasznie podobają sie zdjecia naturalne które pokazują "chwycone chwile" np. to zdjęcie MamyAdasia z avatara - dla mnie cudo :) i moje ulubione zdjęć które mam są właśnie takiego typu. Właściwie nie robie np. zdjęć brzuszka - mam może dwa. Trochę dziwna jestem pod tym kątem :)

Co do porodu to zastanawiamy się jeszcze. Oboje z mężem mamy mieszane uczucia i nie wiemy czy chcemy żeby był ze mną. Nie chce jednak być sama wiec rozważam opcje wykupienia opieki położnej w trakcie porodu. Myśle że z obcą i przeszkolona osobą będę czuć sie pewniej.

• kasss Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet ja też będe miała swoja położną tą która była przy moim porodzie nie jest młoda ale wszyscy ja chwalą mąż jak zechce też bedzie . ja uwielbiam sesje tylko to zawsze ja biegałam z aparatem mąż sie smieje że malucha zamęcze jak sie urodzi a zdjęcia niemowlaczków są niesamowite;)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    U mnie w rodzinie same dziewczynki takze jakby okazało sie ze w brzuszku mam chlopca to tatus chyba by oszalal z radości

u mnie to samo dziadek czeka na wnuczka (ma 4 wnuczki od 3 córek)
    ;)

SunSun lubi tę wiadomość

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nie mąż też na samym początku zapowiedział,że na pewno będzie przy porodzie i na 100% przetnie pępowine. Już raz przecinał więc akurat tego jestem pewna. Co do bycia przy porodzie to mam koleżankę po fachu i jej zdaniem żadne ojciec nie powinien widzieć "rozwarcia" bo to może mu zostać do końca życia a podobno jest to nie fajny widok skoro sama kobieta odradza...

Także jak już mój M się uprze,ze chce być przy porodzie to tylko i wyłącznie na wysokości mojej głowy może mnie potrzymać za rękę :) Tak będzie dla nas najlepiej :D

SunSun lubi tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż powiedział,ze to zależy ode mnie a ja właśnie tak średnio chce zeby był przy porodzie..Później niby dodał ze będzie musiał być bo umrze czekając ;-)
    My sesji w plenerze w ogóle nie mieliśmy :-). Po prostu jakos mi to nie gra a nie chciałam się zmuszać.Mamy i tak dużo fotek ze ślubu - dla nas wystarczy:-) ale czyjeś sesję mi sie podobają :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 18:30

ex2btv738sn49jef.png
  • moonia81 Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Czytam was od jakiegoś czasu ale jakoś wcześniej nie napisałam. Podoba mi się jak fajnie się wspieracie,też mam termin na marzec a dokładnie na 6 marca. Więc jeśli można to chciałabym dołączyć.

MamaAdasia, sylwia85, SunSun, Niunia86, madziutek 23, bella82, Emartea, slodka100, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3i498iikv1ryry89.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj monia81 ustaw sobie suwaczek;-) skąd jesteś?

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj monia81 mam nadzieje ze będziesz dobrze się z nami czuła coraz więcej nas :):)

• moonia81 Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochodzę z kuj-pom. ale od 3 lat mieszkam w UK. Suwaczek ustawię jak moje dzieciaki pozwolą mi dostać się do laptopa bo piszę z komórki.

3i498iikv1ryry89.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doczytałam reszte stron

witam nowe mamusie :)

ja mam 29 lat my sesje ślubną mielismy krótką bo chcieliśmy tego samego dnia co wesele więc na godzinke urwaliśmy sie z wesela na sesje do znajomego na działke

my ustaliliśmy z męzem że jednak obydwoje wolimy żeby jednak był za drzwiami jakoś nie mogłam sobie wyobrazić żeby mnie widział w trakcie porodu a że później okazało się że i tak cesarka to problemu nie było miał za zadanie za dzieckiem chodzić i pilnować co jej robią

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • moonia81 Koleżanka

Wysłany: 2 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak chyba udało się z komórki. Mój mąż był tylko przy ostatnim porodzie,ale nie zaglądał w krocze. Chociaż na początku nie był za bardzo przekonany to teraz mówi że cieszy się że był przy narodzinach.

Niunia86 lubi tę wiadomość

3i498iikv1ryry89.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Pocahontas przy porodzie nawet takue obklejone brudne malenstwo wydsje sie nam najpiekniejszym na swiecie

może powiecie że wyrodna matka jestem ale mi jak pokazali to tak patrzyłam z niedowierzaniem że to moje? włosy miała długie czarne a później jak na sali to mąż z teściową sie zachwycali że taka piekna i wogule a ja sie nic nie odzywałam ale mi tam szczerze mówiąc sie nie podobała no brzydka była i już i do mojej mamy jak mine walneła to taka podobna była
    dopiero jak później nabrała na siebie to stawała sie coraz ładniejsza

teraz to mogę powiedzieć że jest najpiękniejsza na całym świecie ;)

SunSun, noa8, nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea wrote:
    Jak na razie to plus za chęci.
    Myslisz ze da radę. ...czy moze rozmysli sie?

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moonia81 wrote:
    Witam.
    Czytam was od jakiegoś czasu ale jakoś wcześniej nie napisałam. Podoba mi się jak fajnie się wspieracie,też mam termin na marzec a dokładnie na 6 marca. Więc jeśli można to chciałabym dołączyć.
    witaj wśród marcowek. Skad jestes? Pierwsza twoja ciąża?

860isg18r6bpss11.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśki nie wiem jak ja to przegapiłam ale dzisiaj zaczął mi się 5ty miesiac;-) myślałam ze jutro bo zawsze było od 3go ale w kalendarzu juz pisze piąty jupii

madziutek 23, SunSun, nick nieaktualny, Niunia86, bella82 lubią tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 422 423 424 425 426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ