Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tak bez recepty i tani jest właśnie coś koło 10zł za 60 tabletek. Też się zastanawiam jak to jest i chyba nie posłucham lekarza i będę brała do końca. Tak jak Ty widziałam że dziewczyny biorą do końca nie wiem sama co mam zrobić.
A ja sesję ślubna miałam w tatrach na kasprowym i polanie kalatowki:-) -
nick nieaktualnyKurcze a ja to chyba jestem dziwna bo bardzo nie lubię sesji zdjęciowych i nawet na ślubną prawie siłą mnie zaprowadzili więc o ciążowej nie ma mowy. Mi strasznie podobają sie zdjecia naturalne które pokazują "chwycone chwile" np. to zdjęcie MamyAdasia z avatara - dla mnie cudo
i moje ulubione zdjęć które mam są właśnie takiego typu. Właściwie nie robie np. zdjęć brzuszka - mam może dwa. Trochę dziwna jestem pod tym kątem
Co do porodu to zastanawiamy się jeszcze. Oboje z mężem mamy mieszane uczucia i nie wiemy czy chcemy żeby był ze mną. Nie chce jednak być sama wiec rozważam opcje wykupienia opieki położnej w trakcie porodu. Myśle że z obcą i przeszkolona osobą będę czuć sie pewniej. -
Scarlet ja też będe miała swoja położną tą która była przy moim porodzie nie jest młoda ale wszyscy ja chwalą mąż jak zechce też bedzie . ja uwielbiam sesje tylko to zawsze ja biegałam z aparatem mąż sie smieje że malucha zamęcze jak sie urodzi a zdjęcia niemowlaczków są niesamowite;)
[/url]
-
Anastacia33 wrote:U mnie w rodzinie same dziewczynki takze jakby okazało sie ze w brzuszku mam chlopca to tatus chyba by oszalal z radości
u mnie to samo dziadek czeka na wnuczka (ma 4 wnuczki od 3 córek)
SunSun lubi tę wiadomość
-
Mój nie mąż też na samym początku zapowiedział,że na pewno będzie przy porodzie i na 100% przetnie pępowine. Już raz przecinał więc akurat tego jestem pewna. Co do bycia przy porodzie to mam koleżankę po fachu i jej zdaniem żadne ojciec nie powinien widzieć "rozwarcia" bo to może mu zostać do końca życia a podobno jest to nie fajny widok skoro sama kobieta odradza...
Także jak już mój M się uprze,ze chce być przy porodzie to tylko i wyłącznie na wysokości mojej głowy może mnie potrzymać za rękęTak będzie dla nas najlepiej
SunSun lubi tę wiadomość
-
Mój mąż powiedział,ze to zależy ode mnie a ja właśnie tak średnio chce zeby był przy porodzie..Później niby dodał ze będzie musiał być bo umrze czekając
My sesji w plenerze w ogóle nie mieliśmy. Po prostu jakos mi to nie gra a nie chciałam się zmuszać.Mamy i tak dużo fotek ze ślubu - dla nas wystarczy:-) ale czyjeś sesję mi sie podobają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 18:30
-
Witam.
Czytam was od jakiegoś czasu ale jakoś wcześniej nie napisałam. Podoba mi się jak fajnie się wspieracie,też mam termin na marzec a dokładnie na 6 marca. Więc jeśli można to chciałabym dołączyć.MamaAdasia, sylwia85, SunSun, Niunia86, madziutek 23, bella82, Emartea, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
doczytałam reszte stron
witam nowe mamusie
ja mam 29 lat my sesje ślubną mielismy krótką bo chcieliśmy tego samego dnia co wesele więc na godzinke urwaliśmy sie z wesela na sesje do znajomego na działke
my ustaliliśmy z męzem że jednak obydwoje wolimy żeby jednak był za drzwiami jakoś nie mogłam sobie wyobrazić żeby mnie widział w trakcie porodu a że później okazało się że i tak cesarka to problemu nie było miał za zadanie za dzieckiem chodzić i pilnować co jej robią -
Anastacia33 wrote:Pocahontas przy porodzie nawet takue obklejone brudne malenstwo wydsje sie nam najpiekniejszym na swiecie
może powiecie że wyrodna matka jestem ale mi jak pokazali to tak patrzyłam z niedowierzaniem że to moje? włosy miała długie czarne a później jak na sali to mąż z teściową sie zachwycali że taka piekna i wogule a ja sie nic nie odzywałam ale mi tam szczerze mówiąc sie nie podobała no brzydka była i już i do mojej mamy jak mine walneła to taka podobna była
dopiero jak później nabrała na siebie to stawała sie coraz ładniejsza
teraz to mogę powiedzieć że jest najpiękniejsza na całym świecieSunSun, noa8, gosiaczek31, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
moonia81 wrote:Witam.
Czytam was od jakiegoś czasu ale jakoś wcześniej nie napisałam. Podoba mi się jak fajnie się wspieracie,też mam termin na marzec a dokładnie na 6 marca. Więc jeśli można to chciałabym dołączyć.