Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ok dzieki dziewczyny... przeczytalam mojemu m jemu najbardziej podoba sie Niko a mi Nikoś i Kodi...
damy rade
)
kaczmila ja do 15tc nie przytylam nic .. ale juz nadrobilam bo mam ok 4 kg na plus...ale w koncu jestem w ciazy wiec nie przerazamnie to ... jakbym chciala miec idealna figure to nie decydowalabym sie na d-iecko...
jem raczej zdrowo i wcale nie duzo a waga leci w gore... to normalne... przeciez nie bede glodzic siebie i malego ...
luzik po porodziebedziemy sie martwic...justwol, SunSun, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej mamuski! mam nadzieje, ze milo spedzacie niedzielny wieczor
ja wlasnie zrobilam mezowi spaghetti do pracy i sama sie objadlamale czuje sie normalnie jakby mi mial peknac brzuch
w zasadzie takie uczucie juz mialam przed zjedzeniem. macie tak czasem? sama nie wiem jak to opisac, jakby mi ktos probowal nadmuchac brzuch od srodka, rozumiecie
?
-
Anastacia33 wrote:Dziewczyny chce sie upewnic....mozna używać peelingow enzymatycznych do twarzy będąc w ciąży?
Kochana taka informacje znalazlam na necie: Peeling enzymatyczny kobiety w ciąży mogą stosować jednak z należytą ostrożnością i najlepiej, kiedy z zabiegiem tym poczekają do 7 miesiąca ciąży. W ciąży zmienia się często tendencja skóry do przesuszania lub przetłuszczania, dlatego każdy zabieg stosowany przed ciążą może być niebezpieczny dla skóry w okresie ciąży. -
Anastacia33 wrote:Dziewczyny chce sie upewnic....mozna używać peelingow enzymatycznych do twarzy będąc w ciąży?
Też mam suchą skórę i tylko peeling enzymatyczny jej nie podrażnia.W ciąży stosowałam 2 razy i z cerą się nic nie stało. Efekt taki sam jak przed ciążą, więc u mnie chyba ciąża ma skórę w żaden sposób nie wpłynęła. Mimo wszystko nie przesadzam z częstotliwością stosowania. -
bella82 wrote:hej mamuski! mam nadzieje, ze milo spedzacie niedzielny wieczor
ja wlasnie zrobilam mezowi spaghetti do pracy i sama sie objadlamale czuje sie normalnie jakby mi mial peknac brzuch
w zasadzie takie uczucie juz mialam przed zjedzeniem. macie tak czasem? sama nie wiem jak to opisac, jakby mi ktos probowal nadmuchac brzuch od srodka, rozumiecie
?
-
Mamuśki musze się wam pochwalić od godz leze na łóżku i czuje ruchy maluszka jestem prawie pewna ze to jest właśnie TO bo czuje ci jakiś czas tylko zastanawiam się czy to możliwe ze czuje tak nisko z lewej strony w samym dole brzucha?
Mnie też waza w butach i odejmują kilo;-)bella82, gosiaczek31, SunSun, kaczamila, slodka100, Emily83 lubią tę wiadomość
[/url]