Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrokodylica zazdroszczę najlepsze ze ja zloszcze się na mojego ojca a nie na męża. Mój mąż spokojny wiec prawie się nie klucimy za to mój ojciec to taki jak ja jest i dlatego są scysje.ale chyba dam se spokój niech robią co chcą ram jak przyjdzie czas wybierania koloru farb i mebli to wtedy niech się do mnie zgłoszą
Krokodylica a ty chyba u nas na liście wpisana nie jesteś wpisz sięa ty znasz płeć ????
-
Justyska byłam na liście ale po mojej nieobecności długiej na forum zostałam z niej wykasowana, więc drugi raz się nie wpisuję skoro mnie tam nie chcą.
Płci jeszcze nie znam, w poniedziałek mam wizytę u gina, myślicie że już coś będzie widać czy za wcześnie?
Za to mój mąż to cholerny nerwus i jak robiliśmy remont to usuwałam mu się z drogi i znikałam z oczu i słyszałam tylko zza ściany "nooo kuuuu*waaaa" ale poklął poklął, i w końcu i tak zrobił jak chciałam.
bella to jak już wiesz że chłopak to możesz kupować do woli.Co już masz oprócz ciuszków?
-
nick nieaktualnyKrokodylica chcemy cie tam chcemy
wpisuj się tam a nie
powinno być widać jeszcze zależy jaki sprzęt ma lekarz i zależy jak dziecko będzie się zachowywalo moje za bardzo szalało normalnie w brzuchu mi skakało i lekarz powiedział ze nie ma szans bo nie nadąża za moim małym wariatem:) ale mam nadzieje ze 14 pokaże co tam ma
a na kiedy masz termin
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Termin mam na "koniec marca", na razie bliżej nieokreślony.
Mój gin ma właśnie mega dobry sprzęt, ponoć jeden z najlepszych w tej okolicy, więc mam nadzieję, że już się dowiem kto tam u mnie mieszka.A jak nie to trudno, poczekam do połówkowego.
Pewnie trzeba by już powoli zacząć kompletować te wszystkie rzeczy dla bobo, bo potem wszystko na raz kupić to nie wyrobię z kasą. Większość zakupów i tak pewnie zrobię przez internet bo z domu to mnie te wymioty na razie nie wypuszczą.
No nic, muszę jeszcze skończyć porządki w mieszkaniu i zmienić pościel więc zaglądnę jeszcze wieczorkiem. -
nick nieaktualnyDziewczyny zrobiłam takie ciasto że chętnie bym Was wszystkie nim poczęstowała
milki way ktory od dawna za mną chodził - mąż nawet nie zaczekał żeby ciasto się zsiadło
cieszę się bo moje poprzednie ciążowe ciasto okazało się porażką. A o ile pogodziłam się z faktem że gotuje średnio to ciasta zawsze były moją dumą i specjalnością
Krokodylica brzuch nie musi być duży żeby być ładnyciesz się że wygląda dobrze a gabarytami jeszcze nas dogonisz
mój brzuch mimo że jestem kilka tygodni do przodu nadal nie zawsze jest zauważalny przy luzniejszych ubraniach które preferuje
A rajstopy z gatty polecamz zakupami dla malucha chyba jednak poczekam do polowkowego.
bella82, Krokodylica, Justyska89, gosiaczek31, SunSun, Niunia86, justwol, kasss lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Za to mój mąż to cholerny nerwus i jak robiliśmy remont to usuwałam mu się z drogi i znikałam z oczu i słyszałam tylko zza ściany "nooo kuuuu*waaaa" ale poklął poklął, i w końcu i tak zrobił jak chciałam.
nerwusek
rzeczywiście cichutko tutaj:)
bebetto LO 208 - dziewczyny to jest model bliźniaczego wózka, może macie wśród otoczenia bliźniaki i słyszałyście jakieś opinie o tym wózku lub wózkach bliźniaczych ogólnie:)
hmm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 07:53
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
czesc wam
) pocahontas ja slyszalam jedynie ze nie powinno sie brac wozkav 'jeden obok drugiego' tylko raczej 'jeden za drugim' dlatego ze np w sklepach gdzie sa waskie alejki nie przejedziesz z wozkiem i czesto na chodnikach ogolnie jest malo miejsca.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny w końcu jestem dostępna:P:)
Remont skończony, wszystko pięknie:)
nadrobiłam Was troszkę a tu wchodzę dzisiaj i znowu trzeba nadrabiać: ale dałam radę.
Witam nowe mamusie, cieszę się że przybywa nas więcej:)
co do brzuszka to mój jest wielki jak na 17- 18 tydzień, jak będę miała chwilę to wrzucę zdjęcie.
Chciałabym się Was poradzić bo mam straszny dylemat z imieniem, mnie i mężowi bardzo podoba się imię Estera i tak chcemy nazwać córeczkę (jeżeli ona siedzi w brzuszku) ale wszyscy nam odradzają, nikomu się to imię nie podoba i ostatnio nawet usłyszałam od znajomej że skrzywdzę dziecko i w przyszłości dziecko będzie miło do nas pretensje że tak ją nazwałyśmy. Co mnie bardzo wkurza to fakt, że każdy próbuje narzucić nam imię dziecka które im się podoba podając miliony swoich argumentów... i teraz nie wiem czy iść w zaparte z mężem i zostać przy swoim czy posłuchać innych i dać jakieś "bardziej polskie" imię jak to się wyrazili inni...
-
nick nieaktualnyKaczamila powiem ci szczerze coś ze swojego doświadczenia wiem zawsze komuś nie będzie się podobało moje imiona wszyscy zjechali i każde jakie wymyśliłam ktoś miał coś do powiedzenia A wiec nikomu nie dogodzisz. Daj takie imię jak wam się podoba to jest wasze dziecko a inni się przyzwyczaja.moja ciotka dala córce Stella a synowi Karim było tyle gadania na początku a teraz dla tych co gadali to te imiona są normalne
kaczamila, SunSun lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Wczoraj miałam zalatany dzień
Zaczęłam 19-ty tydzieńCzas leci oszalały,ale mnie to cieszy.
Piękna pogoda,choć chłodno.
Co do ciuszków też poczekam aż do połówkowego,póki co na 100% nie wiem czy to synuś. Mam tylko dwa body unisex i wylicytowałam kombinezon zimowy za 30 zł z H&M na allegroaż sama nie wierzyłam,że mi się udało
Życzę Wam udanej niedzieli.SunSun lubi tę wiadomość
-
Hej Mamuśki u nas piękna pogoda powoli biore sie za obiadek;)
Kaczamila ja nie uważam imienia Estera za jakieś dziwene nie jest może jakies popularne jak lenka ale też nie można powiedzieć że zrobicie dziecku krzywde każdy rodzić przecierz chce by dziecko miało najpiękniejsze imie a to czy w przyszłości mu się spodoba na to nigdy nie mamy wplywu duzo osob jest niezadowolonych z własnego imienia. jeśli tobie i meżowi się podoba ja nie przejmowała bym się opinią innych
Miłej niedzieli brzuchatki;)kaczamila lubi tę wiadomość
[/url]