X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekaj jeszcze chwile a bedziesz narzekac, ze za duzy ;-)
    bedzie chlopak :-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica zazdroszczę najlepsze ze ja zloszcze się na mojego ojca a nie na męża. Mój mąż spokojny wiec prawie się nie klucimy za to mój ojciec to taki jak ja jest i dlatego są scysje.ale chyba dam se spokój niech robią co chcą ram jak przyjdzie czas wybierania koloru farb i mebli to wtedy niech się do mnie zgłoszą

Krokodylica a ty chyba u nas na liście wpisana nie jesteś wpisz się :) a ty znasz płeć ????

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska byłam na liście ale po mojej nieobecności długiej na forum zostałam z niej wykasowana, więc drugi raz się nie wpisuję skoro mnie tam nie chcą. :)
    Płci jeszcze nie znam, w poniedziałek mam wizytę u gina, myślicie że już coś będzie widać czy za wcześnie?

Za to mój mąż to cholerny nerwus i jak robiliśmy remont to usuwałam mu się z drogi i znikałam z oczu i słyszałam tylko zza ściany "nooo kuuuu*waaaa" ale poklął poklął, i w końcu i tak zrobił jak chciałam. :P

bella to jak już wiesz że chłopak to możesz kupować do woli. :D Co już masz oprócz ciuszków?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica chcemy cie tam chcemy :):) wpisuj się tam a nie :):) powinno być widać jeszcze zależy jaki sprzęt ma lekarz i zależy jak dziecko będzie się zachowywalo moje za bardzo szalało normalnie w brzuchu mi skakało i lekarz powiedział ze nie ma szans bo nie nadąża za moim małym wariatem:) ale mam nadzieje ze 14 pokaże co tam ma :) a na kiedy masz termin

• bella82 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana zalezy dzidzia bedzie chciala sie ujawnic ;-)
    jak na razie ciuszki, no i termometr do pokoju zmieniajaby kolory wg temperatury :-) taki bajer ;-)
    wpisuj sie na liste! :-)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termin mam na "koniec marca", na razie bliżej nieokreślony. :)

Mój gin ma właśnie mega dobry sprzęt, ponoć jeden z najlepszych w tej okolicy, więc mam nadzieję, że już się dowiem kto tam u mnie mieszka. :) A jak nie to trudno, poczekam do połówkowego.

Pewnie trzeba by już powoli zacząć kompletować te wszystkie rzeczy dla bobo, bo potem wszystko na raz kupić to nie wyrobię z kasą. Większość zakupów i tak pewnie zrobię przez internet bo z domu to mnie te wymioty na razie nie wypuszczą.

No nic, muszę jeszcze skończyć porządki w mieszkaniu i zmienić pościel więc zaglądnę jeszcze wieczorkiem. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobiłam takie ciasto że chętnie bym Was wszystkie nim poczęstowała :) milki way ktory od dawna za mną chodził - mąż nawet nie zaczekał żeby ciasto się zsiadło :) cieszę się bo moje poprzednie ciążowe ciasto okazało się porażką. A o ile pogodziłam się z faktem że gotuje średnio to ciasta zawsze były moją dumą i specjalnością :)

Krokodylica brzuch nie musi być duży żeby być ładny :) ciesz się że wygląda dobrze a gabarytami jeszcze nas dogonisz :) mój brzuch mimo że jestem kilka tygodni do przodu nadal nie zawsze jest zauważalny przy luzniejszych ubraniach które preferuje :)

A rajstopy z gatty polecam :) z zakupami dla malucha chyba jednak poczekam do polowkowego.

bella82, Krokodylica, Justyska89, gosiaczek31, SunSun, Niunia86, justwol, kasss lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie narzekam że brzusio jest mały, wręcz przeciwnie. :)
    Dla mnie mój mały brzusio jest uroczy. :)

PS. Aaaa właśnie, lecę na to ciasto do Ciebie. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 17:53

SunSun lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie okropnie tu cicho i pusto

860isg18r6bpss11.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki z Wrocławia i okolic, wybieracie się jutro na targi Mamaville?

4e3f84b95f.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Za to mój mąż to cholerny nerwus i jak robiliśmy remont to usuwałam mu się z drogi i znikałam z oczu i słyszałam tylko zza ściany "nooo kuuuu*waaaa" ale poklął poklął, i w końcu i tak zrobił jak chciałam. :P
    hehe, u mnie jest identyczna sytuacja z mężem :) nerwusek

rzeczywiście cichutko tutaj:)

bebetto LO 208 - dziewczyny to jest model bliźniaczego wózka, może macie wśród otoczenia bliźniaki i słyszałyście jakieś opinie o tym wózku lub wózkach bliźniaczych ogólnie:)
    hmm?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 07:53

relgj44jmw4925t7.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wam ;)) pocahontas ja slyszalam jedynie ze nie powinno sie brac wozkav 'jeden obok drugiego' tylko raczej 'jeden za drugim' dlatego ze np w sklepach gdzie sa waskie alejki nie przejedziesz z wozkiem i czesto na chodnikach ogolnie jest malo miejsca..... ;)

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. U mnie z rana bylo tylko 5 na plusie także zimno.

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj na forum weekendowe pustki :) aż dziwnie

• Endi84 Ekspertka

Wysłany: 5 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki,

u nas piękne słoneczko dziś.

Niestety chyba moja mała podłapała ospę:((( poza przeziębieniem.

Jutro mam wizytę o 17.00

Ostatnio podsłuchałam bicia serduszka mojego bąbla. Ale fajne uczucie!!!!

Madzik82 lubi tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• Endi84 Ekspertka

Wysłany: 5 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska chyba wszystkie pichcą niedzielny obiadek:p

atdc2n0ae5za2r0h.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny w końcu jestem dostępna:P:)
    Remont skończony, wszystko pięknie:)
    nadrobiłam Was troszkę a tu wchodzę dzisiaj i znowu trzeba nadrabiać: ale dałam radę.
    Witam nowe mamusie, cieszę się że przybywa nas więcej:)
    co do brzuszka to mój jest wielki jak na 17- 18 tydzień, jak będę miała chwilę to wrzucę zdjęcie.
    Chciałabym się Was poradzić bo mam straszny dylemat z imieniem, mnie i mężowi bardzo podoba się imię Estera i tak chcemy nazwać córeczkę (jeżeli ona siedzi w brzuszku) ale wszyscy nam odradzają, nikomu się to imię nie podoba i ostatnio nawet usłyszałam od znajomej że skrzywdzę dziecko i w przyszłości dziecko będzie miło do nas pretensje że tak ją nazwałyśmy. Co mnie bardzo wkurza to fakt, że każdy próbuje narzucić nam imię dziecka które im się podoba podając miliony swoich argumentów... i teraz nie wiem czy iść w zaparte z mężem i zostać przy swoim czy posłuchać innych i dać jakieś "bardziej polskie" imię jak to się wyrazili inni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila powiem ci szczerze coś ze swojego doświadczenia wiem zawsze komuś nie będzie się podobało moje imiona wszyscy zjechali i każde jakie wymyśliłam ktoś miał coś do powiedzenia A wiec nikomu nie dogodzisz. Daj takie imię jak wam się podoba to jest wasze dziecko a inni się przyzwyczaja.moja ciotka dala córce Stella a synowi Karim było tyle gadania na początku a teraz dla tych co gadali to te imiona są normalne

kaczamila, SunSun lubią tę wiadomość

• jasmin Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)
    Wczoraj miałam zalatany dzień :)
    Zaczęłam 19-ty tydzień :) Czas leci oszalały,ale mnie to cieszy.
    Piękna pogoda,choć chłodno.
    Co do ciuszków też poczekam aż do połówkowego,póki co na 100% nie wiem czy to synuś. Mam tylko dwa body unisex i wylicytowałam kombinezon zimowy za 30 zł z H&M na allegro :) aż sama nie wierzyłam,że mi się udało ;)

Życzę Wam udanej niedzieli. :)

SunSun lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuśki u nas piękna pogoda powoli biore sie za obiadek;)
    Kaczamila ja nie uważam imienia Estera za jakieś dziwene nie jest może jakies popularne jak lenka ale też nie można powiedzieć że zrobicie dziecku krzywde każdy rodzić przecierz chce by dziecko miało najpiękniejsze imie a to czy w przyszłości mu się spodoba na to nigdy nie mamy wplywu duzo osob jest niezadowolonych z własnego imienia. jeśli tobie i meżowi się podoba ja nie przejmowała bym się opinią innych
    Miłej niedzieli brzuchatki;)

kaczamila lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 436 437 438 439 440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ