Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się witam w ten piękny bezchmurny dzień....niestety okazało się że mężulek musi dziś być cały dzień pracy, bo wystąpiły małe komplikacje u niego w firmie
więc sobota samotna, dopiero wieczorem przychodzą znajomi...
ja umyłam dziś włosy już 3 raz nizoralem w ciągu 2 tyg...mam nadzieję, że dziś w magiczny sposób mój łupież zniknie...nigdy nie miałam z tym problemu...a teraz mam jedną wielką skorupę na głowie i czuje się strasznie niekomfortowo;/
a przez całą noc nie wiem czemu i co to było przelewało mi się w brzuchu jakbym miała z 5l płynu...i ciągle mi bulgotało...nie mogłam przez to spać...
pozdrawiam Was kochane miłego dzionka
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Hej!
Ja sie malo odzywam ale jestem. U mnie bez zmian, zero brzucha...
Co do wapnia - dwa plasterki sera zoltego dostarczaja dzienna pptrzebna dawke. W bialym serze wapnia nie ma prawie wcale
w jogurtach malo, mleko uht tez trzeba by pic litrami. Jak lubicie zolty ser to polecam.
Mi umowa konczy sie miesiac po porodzie wiec tez bede na zasilku macierzynskim a nie na urlopie. Cale 52 tygodnie mam zamiar spedzic w domu.
SunSun, Scarlett2014, kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyDziewczyny wróciłam od fryzjera i ze sklepu i po raz pierwszy w tej ciąży czuje się jak milion dolarów. Kocham moje włosy - nawet nie wiedziałam, że aż tak mi przeszkadzały w ostatnich tygodniach. To uczucie warte każdych pieniędzy
mam mnóstwo energii i zaraz zabieram się za ciasto a potem sprzątanie. Popołudniu albo jutro muszę jeszcze zaatakować jakiś sklep bo u mnie super sprawdziły się rajstopy ciążowe a kupiłam na razie tylko jedną parę.
SunSun, Krokodylica, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:Dziewczyny wróciłam od fryzjera i ze sklepu i po raz pierwszy w tej ciąży czuje się jak milion dolarów. Kocham moje włosy - nawet nie wiedziałam, że aż tak mi przeszkadzały w ostatnich tygodniach. To uczucie warte każdych pieniędzy
mam mnóstwo energii i zaraz zabieram się za ciasto a potem sprzątanie. Popołudniu albo jutro muszę jeszcze zaatakować jakiś sklep bo u mnie super sprawdziły się rajstopy ciążowe a kupiłam na razie tylko jedną parę.
Zamawialas z allegro ?? Tez bym chciała ale lubię takie mega elastyczne a czasami trafiają się takie szorstkie które się ściągają i nie są dopasowane nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi
-
nick nieaktualnyvanilla29 wrote:Zamawialas z allegro ?? Tez bym chciała ale lubię takie mega elastyczne a czasami trafiają się takie szorstkie które się ściągają i nie są dopasowane nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi

Chyba wiem albo wydaje mi się, że wiem
Kupiłam jedne 40 DEN w Gattcie i są super. Mam też 20 DEN ale trochę mi w nich za zimno. Zastanawiam się teraz czy nie kupić 60 DEN w dwupaku z H&M. Któraś z Was piała chyba, że są fajne?
vanilla29 lubi tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Dziewczyny wróciłam od fryzjera i ze sklepu i po raz pierwszy w tej ciąży czuje się jak milion dolarów. Kocham moje włosy - nawet nie wiedziałam, że aż tak mi przeszkadzały w ostatnich tygodniach. To uczucie warte każdych pieniędzy
Ojjj zazdroszczę. Daj troszkę energii proooszęęęę. -
nick nieaktualny
-
Scarlett bardzo chętnie bym poszła do fryzjera, marzę o tym, ale moje ciągłe wymioty nie pozwalają mi wyjść z domu.

Jak tylko mi odpuści na pewno pierwsze co zrobię to pójdę do fryzjera.
A i pokażę Wam mój mały brzusio (tak mi się zdaje że mały):
Scarlett2014, Justyska89, bella82, SunSun, gosiaczek31, kasss lubią tę wiadomość
-
heja,
ja sprawdziłam wyniki w systemie i w szoku jestem.. po miesiącu brania pregna plus hematokryt skoczył mi z 10 do 11.1 -szok, bo nic innego nie brałam poza magnezem i minerałami.. za to mam CRP powyżej normy i to dwukrotnie, czyli krąży ciągle jakiś stan zapalny w moim organizmie i truje mi malucha ;/ czekam teraz na komentarz lekarza co o tym myśli..
Scarlet - super, ze energia aż Cię rozpiera..duży pozytyw!
krokodylku, ja uważam, że masz śliczny brzuszek, w sam raz..wcale nie mały a zgrabny; zresztą w 14t to sory, ale nie będziesz mieć brzucha jak osoba w 19Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 14:27
MamaAdasia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ale mam humor masakra stwierdzam że moje dziecko będzie klębkiem nerwów po mamusi ostatnio zloszcze się na wszystko i wszystkich a remont naszego mieszkania mnie wykończy to jest pierwszy temat kłótni mojej z moim ojcem który nam pomaga i ciągle wymyśla i głupio dogaduje masakra normalnie. Mam nadzieje ze poprawie sobie tutaj humor
-
nick nieaktualnyScarlett ja też do fryzjera się wybieram w poniedziałek bo włosy mi wypadają i może jak skruce to mi się odżywia. Rajstopy ciążowe tez mam w planie kupić ale takie grubsze
Krokodylku bardzo ładny brzuszek
U nas w sobotę zawsze takie pustki na forum szok
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
to pochwal sie co zrobilas z wloskami
a rakstopy to jakiejs konkretnej firmy? poleacisz cos
?
-
Justyska89 i Konwalia dziękuje

Konwalia a kiedy lekarz skonsultuje Twoje wyniki?
Justyska dlatego ja się cieszę że remont zrobiliśmy przed ciążą bo to ciągłe nerwy, a to cos nie wychodzi a to opóźnienia, a to kolor na ścianie inaczej wygląda itd. Także ćwicz wdech - wydech, wdech - wydech.
Justyska89, konwalianka lubią tę wiadomość
-
bella82 wrote:Krokodylica super brzuszek! jak na 14tc swietny

my z mezem zaszalelismy na zakupach i nawet dla Maluszka kupilismy body i pizamki
Dziewczyny jakby ktoras miala ochote to w Cubusie 1 body za 10zl, sa ogolnie przeceny 
bella dziekuję
Taki malutki ten mój brzuchol, jak się luźniej ubiorę to nic nie widać.
A Ty wiesz już co będzie? Czy dziewczynka czy chłopak? Czy kupujesz takie aby pasowały dla każdego?
U mnie w tej zapadłej mieścinie to mogę pomarzyć o Cubusie.