Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja się witam w ten piękny bezchmurny dzień....niestety okazało się że mężulek musi dziś być cały dzień pracy, bo wystąpiły małe komplikacje u niego w firmie
więc sobota samotna, dopiero wieczorem przychodzą znajomi...
ja umyłam dziś włosy już 3 raz nizoralem w ciągu 2 tyg...mam nadzieję, że dziś w magiczny sposób mój łupież zniknie...nigdy nie miałam z tym problemu...a teraz mam jedną wielką skorupę na głowie i czuje się strasznie niekomfortowo;/
a przez całą noc nie wiem czemu i co to było przelewało mi się w brzuchu jakbym miała z 5l płynu...i ciągle mi bulgotało...nie mogłam przez to spać...
pozdrawiam Was kochane miłego dzionkaStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Hej!
Ja sie malo odzywam ale jestem. U mnie bez zmian, zero brzucha...
Co do wapnia - dwa plasterki sera zoltego dostarczaja dzienna pptrzebna dawke. W bialym serze wapnia nie ma prawie wcalew jogurtach malo, mleko uht tez trzeba by pic litrami. Jak lubicie zolty ser to polecam.
Mi umowa konczy sie miesiac po porodzie wiec tez bede na zasilku macierzynskim a nie na urlopie. Cale 52 tygodnie mam zamiar spedzic w domu.
SunSun, Scarlett2014, kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyDziewczyny wróciłam od fryzjera i ze sklepu i po raz pierwszy w tej ciąży czuje się jak milion dolarów. Kocham moje włosy - nawet nie wiedziałam, że aż tak mi przeszkadzały w ostatnich tygodniach. To uczucie warte każdych pieniędzy
mam mnóstwo energii i zaraz zabieram się za ciasto a potem sprzątanie. Popołudniu albo jutro muszę jeszcze zaatakować jakiś sklep bo u mnie super sprawdziły się rajstopy ciążowe a kupiłam na razie tylko jedną parę.
SunSun, Krokodylica, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scarlett2014 wrote:Dziewczyny wróciłam od fryzjera i ze sklepu i po raz pierwszy w tej ciąży czuje się jak milion dolarów. Kocham moje włosy - nawet nie wiedziałam, że aż tak mi przeszkadzały w ostatnich tygodniach. To uczucie warte każdych pieniędzy
mam mnóstwo energii i zaraz zabieram się za ciasto a potem sprzątanie. Popołudniu albo jutro muszę jeszcze zaatakować jakiś sklep bo u mnie super sprawdziły się rajstopy ciążowe a kupiłam na razie tylko jedną parę.
Zamawialas z allegro ?? Tez bym chciała ale lubię takie mega elastyczne a czasami trafiają się takie szorstkie które się ściągają i nie są dopasowane nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi -
nick nieaktualnyvanilla29 wrote:Zamawialas z allegro ?? Tez bym chciała ale lubię takie mega elastyczne a czasami trafiają się takie szorstkie które się ściągają i nie są dopasowane nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi
Chyba wiem albo wydaje mi się, że wiemKupiłam jedne 40 DEN w Gattcie i są super. Mam też 20 DEN ale trochę mi w nich za zimno. Zastanawiam się teraz czy nie kupić 60 DEN w dwupaku z H&M. Któraś z Was piała chyba, że są fajne?
vanilla29 lubi tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Dziewczyny wróciłam od fryzjera i ze sklepu i po raz pierwszy w tej ciąży czuje się jak milion dolarów. Kocham moje włosy - nawet nie wiedziałam, że aż tak mi przeszkadzały w ostatnich tygodniach. To uczucie warte każdych pieniędzy
Ojjj zazdroszczę. Daj troszkę energii proooszęęęę. -
nick nieaktualny
-
Scarlett bardzo chętnie bym poszła do fryzjera, marzę o tym, ale moje ciągłe wymioty nie pozwalają mi wyjść z domu.
Jak tylko mi odpuści na pewno pierwsze co zrobię to pójdę do fryzjera.
A i pokażę Wam mój mały brzusio (tak mi się zdaje że mały):
Scarlett2014, Justyska89, bella82, SunSun, gosiaczek31, kasss lubią tę wiadomość
-
heja,
ja sprawdziłam wyniki w systemie i w szoku jestem.. po miesiącu brania pregna plus hematokryt skoczył mi z 10 do 11.1 -szok, bo nic innego nie brałam poza magnezem i minerałami.. za to mam CRP powyżej normy i to dwukrotnie, czyli krąży ciągle jakiś stan zapalny w moim organizmie i truje mi malucha ;/ czekam teraz na komentarz lekarza co o tym myśli..
Scarlet - super, ze energia aż Cię rozpiera..duży pozytyw!
krokodylku, ja uważam, że masz śliczny brzuszek, w sam raz..wcale nie mały a zgrabny; zresztą w 14t to sory, ale nie będziesz mieć brzucha jak osoba w 19Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 14:27
MamaAdasia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ale mam humor masakra stwierdzam że moje dziecko będzie klębkiem nerwów po mamusi ostatnio zloszcze się na wszystko i wszystkich a remont naszego mieszkania mnie wykończy to jest pierwszy temat kłótni mojej z moim ojcem który nam pomaga i ciągle wymyśla i głupio dogaduje masakra normalnie. Mam nadzieje ze poprawie sobie tutaj humor
-
nick nieaktualnyScarlett ja też do fryzjera się wybieram w poniedziałek bo włosy mi wypadają i może jak skruce to mi się odżywia. Rajstopy ciążowe tez mam w planie kupić ale takie grubsze
Krokodylku bardzo ładny brzuszek
U nas w sobotę zawsze takie pustki na forum szokKrokodylica lubi tę wiadomość
-
to pochwal sie co zrobilas z wloskami
a rakstopy to jakiejs konkretnej firmy? poleacisz cos?
-
Justyska89 i Konwalia dziękuje
Konwalia a kiedy lekarz skonsultuje Twoje wyniki?
Justyska dlatego ja się cieszę że remont zrobiliśmy przed ciążą bo to ciągłe nerwy, a to cos nie wychodzi a to opóźnienia, a to kolor na ścianie inaczej wygląda itd. Także ćwicz wdech - wydech, wdech - wydech.Justyska89, konwalianka lubią tę wiadomość
-
bella82 wrote:Krokodylica super brzuszek! jak na 14tc swietny
my z mezem zaszalelismy na zakupach i nawet dla Maluszka kupilismy body i pizamkiDziewczyny jakby ktoras miala ochote to w Cubusie 1 body za 10zl, sa ogolnie przeceny
bella dziekuję
Taki malutki ten mój brzuchol, jak się luźniej ubiorę to nic nie widać.
A Ty wiesz już co będzie? Czy dziewczynka czy chłopak? Czy kupujesz takie aby pasowały dla każdego?
U mnie w tej zapadłej mieścinie to mogę pomarzyć o Cubusie.