Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pocahontas wrote:Udanych wizyt mamuśki:)
Imię Estera bardzo mi się podoba, u nas do imienia Elwira czy Amelia nie mogli się przyzwyczaić, szczególnie starsi twierdzili, że co to w ogóle za imiona. itp itd, ale minie jakiś czas i imię przestaje być dziwne dla tych osób.
U nas na Nikodema mówi się po prostu Nikoś.
Ja przytyłam już jakieś 6-7kg, także chyba pobiłam rekord na naszym forum:) Mówię do męża, że chyba czas przejść na dietę, a on: no! chyba cię zaraz kopnę w tyłek! Żadnego głodzenia moich dzieci sobie nie życzę!
jak się dowiedziałam o śmierci Ani Przybylskiej to nie mogłam uwierzyć, szok normalnie. -
kaczamila wrote:Witam się z rana. Ja za to widziałam reklamę lidla i mają być śliczne dresy i takie bluzy z kapturem i uszkami. KOCHANE
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=431# -
Witam mamuśki my w sobotę mieliśmy się wybrać do znajomych tak czekałam do wieczora i nie doczekałam się rozbololal mnie brzuch i glowa i trzeba było zostać w domu. Dzisiaj mam wizytę u Endo a w srode u gina
konwalianka trzymam kciuki za wizytę i za Tymka żeby ominęła go operacja;-)
Miałam dzisiaj myć okno a u mnie zimno i mgła na dodatek
lidla nie mam w okolicy a biedronka ma być otwarta za kilka dni to moze jeszcze coś trafie;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 10:06
konwalianka lubi tę wiadomość
[/url]
-
hej Wam...życzę sobie żeby cały miesiąc był taki pogodny...
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty..
kurdeeee ja też chce już wiedzieć płeć i kupować na promocjach śliczne ciuszki!!!
kass ja mam endo jutro-w końcu...aleeeeee uwaga uwaga wchodzę dziś rano na czczo na wagę a tu +1kgpierwszy raz w życiu cieszę się że ma wagę na plus
konwalianka lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyHej brzuchatki
Rubi a tak się martwilas a przez Twoje martwienie ja ze za mało przytyłam ale teraz jak co się waga rozkręci:) Rubi przyszły ci te legginsy ????
Wczoraj był mój kuzyn z zona ona jest w 7 mies ciąży i mówi że jak dziewczynkę będziemy mieli to będzie na ubranka dawaławiec ciekawa bardzo jestem kto tam w brzuszku moim siedzi
-
aaa to Ty mi je polecałaś
a ja się zgubiłam z kim rozmawiałam na temat legginsów i już tu nic nie pisałam
przyszły szybko i są naprawdę fajne...troszkę za długie, ale fajnie leżą na dupie
Justyska89 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Pocahontas wrote:Udanych wizyt mamuśki:)
Imię Estera bardzo mi się podoba, u nas do imienia Elwira czy Amelia nie mogli się przyzwyczaić, szczególnie starsi twierdzili, że co to w ogóle za imiona. itp itd, ale minie jakiś czas i imię przestaje być dziwne dla tych osób.
U nas na Nikodema mówi się po prostu Nikoś.
Ja przytyłam już jakieś 6-7kg, także chyba pobiłam rekord na naszym forum:) Mówię do męża, że chyba czas przejść na dietę, a on: no! chyba cię zaraz kopnę w tyłek! Żadnego głodzenia moich dzieci sobie nie życzę!
jak się dowiedziałam o śmierci Ani Przybylskiej to nie mogłam uwierzyć, szok normalnie.
no mi tez maz jedzenie wciska zeby mi szybciej brzuch urosl bo uwaza ze jest za maly
ó
ale Ty Pocahontas powinnas przytyc wiecej niz my!!
a co do Ani Przybylskiej to jak w radiu uslyszalam o 5 rano to bylam w takim szoku ze juz nie zasnelam. wg mnie zawsze ona byla przepiekna kobieta i miala idealne wrecz rysy twarzy... a ze niee sledze zycia gwazd to nie mialam pojecia ze ona chorowala...
-
hey dziewczynki nie mam za bardzo opcji na doczytanie was bo cos zrylo mi sie w kompie cale forum sie rozszerzylo i do kitu sie czyta
grrr
a chcialam wam tylko przypomniec jak juz ktos raz wspominaljezeli znacie plec to szybko teraz biegusiem do lidla
sliczne niektore rzeczy dla naszych maluszkow
ja kupilam bluze ciepla z uszkami brazowa z liskiem
rajstopki 2x, dresik taki zielono szary w paseczki i takie leginsy ala sztruks bezowesuper
jasmin, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Witam w zimny, deszczowy ranek. Okropna pogoda. Ja połówkowe mam 21 ale godzinę mi wybrali niezłą 8:30. A dzieciaki na 9 do szkoły. Ja legginsy mam z h&m jak dla mnie są świetne. Co do ubranek dla dzidziusia to ja jadąc teraz w sierpniu na wakacje do Polski wy zawiozłam większość mojej siostrze która rodzi teraz w październiku tak samo ubrania ciążowe zostały mi tylko typowo dziewczęce ubranka bo moja siostra będzie miała synka, a ja się pod koniec pobytu dowiedziałam o ciąży. Nawet kupiłam jej pełno chłopięcych ubranek. A tu niespodzianka i teraz muszę na nowo kupić dla siebie. Ale u nas ubranka jakoś taniej wychodzą niż w Polsce więc to sama przyjemność.
jasmin, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Kurcze slodka ja nie znam plci ale jak tak chwalicie to mi się przypomniało ze gdzieś koło Endo był lidl zobaczymy czy coś będzie o 16 ale wątpię
Jasmin ciekawe czy twój maz coś kupi mój to by nie wiedział co szukać i gdzie i rozmiar też podejzewam ze by nie wiedział jaki wziąćslodka100 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Cześć wszystkim, weekend bardzo zajęty więc nawet na forum czasu nie było. Muszę się pochwalić, że w piątek poczułam poniżej pępka cudowne muśnięcie od środka
prawie się popłakałam, a nie wypadało bo w towarzystwie byłam he he. Cudowne uczucie.
Co do wagi to u mnie od początku ledwo drgnęła: 1kg, może 1,5kg. Trochę się zastanawiam czy nie za małobrzuszek też ledwo, ledwo odklejony od kręgosłupa. Ale myślę, że od 20 tygodnia zacznie mocno się wypiętrzać. Ja wizytę u lekarza mam jutro i mam nadzieję, że dowiem się czy synek, czy córeczka
też już bym z chęcią pobiegała po sklepach z ubrankami dla maluszków. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki za badania!
madziutek 23, slodka100 lubią tę wiadomość
-
kasss wrote:Kurcze slodka ja nie znam plci ale jak tak chwalicie to mi się przypomniało ze gdzieś koło Endo był lidl zobaczymy czy coś będzie o 16 ale wątpię
Jasmin ciekawe czy twój maz coś kupi mój to by nie wiedział co szukać i gdzie i rozmiar też podejzewam ze by nie wiedział jaki wziąć
Dostał wytyczne,co i jakPewnie zadzwoni jak już będzie w sklepie.
-
jasmin wrote:Dostał wytyczne,co i jak
Pewnie zadzwoni jak już będzie w sklepie.
byłam teraz na sronie lidla te ciuszki są przepiękne ahhhWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:52
jasmin lubi tę wiadomość
[/url]
-
co do wagi w ciąży, to prawidłowy przyrost podobno to 0,5kg na tydzień.
u mnie już 4 kilo na plusie! ;P kurde chociaż wolałabym tak jak moja mama tylko 6 kilo przytyć jednak w takim tempie to niemożliwe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:54