Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarah88 wrote:macie tu fajny kalkulator, mi pokazuje dobrze http://babyonline.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.html
Moją wagę też pokazuje prawidłowo
Na koniec mam mieć 10 kg więcej niż teraz ;OWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:17
-
bella82 wrote:a ja Wam powiem, ze wlasnie wrocilam z biedronki i te ciuszki tez sa fajne
kupilam 2zestawy body, 2 pary rajstopek i skarpetunie
szkoda, ze lidla nie mam kolo siebie a wieczorem pewnie juz nic nie bedzie
-
bella82 wrote:u mnie jakiegos wielkiego szalu nie bylo w biedronce, duzy wybor, wszystkie rozmiary wiec moze jeszcze cos bedzie jak pojdziesz po pracy
-
Hej, ja już dziś po wizycie.
Od ostatniej wizyty wg wagi w przychodni przytyłam 4kg w przeciągu 3tygodni, ale średnio jej wierzę... od początku mam wg tego 3kg na plusie.
Ale raczej wczesniej położna mnie źle zważyła, miałam 200g przez 3 tygodnie. Może to przez tą niedoczynność.. sama nie wiem, ale nie widać po mnie tych kg... Mam jeść chude mięso, ryby, zero makaronów i bułek jasnych.
Słyszałam bicie serca maluszka, 150ud/ minutę
Sprawdziłam to ph i jest 5,5, więc nie wiem, może dziewczynka?
USG połowkowe mam 31.10 o 12.30, już czekam
Ja byłam w Biedronce i widziałam te body,rajstopki i spodenki ale że mam zapas po Adasiu to nie kupuję,poza tym nadal czekam na poznanie płci.
O Lidlu to ja pisałam, ale tam są zestawy chłopięce lub dziewczęce, więc jesli któraś zna płeć to nic tylko kupować
Konwalianka, trzymam kciuki za wizytę
konwalianka, Niunia86, czekaja, kasss lubią tę wiadomość
-
Mama Adasia, to super, że maluszka serduszko bije jak dzwon! A pamiętasz jakie miałaś ph przy Adasiu?
dzięki za kciuki..
mnie wg tego przelicznika wagi wychodzi, że niby za mało ważę ale tylko o jakieś 700g, więc spokoa mnie się wdaje ze już strasznie dużo
-
Konwalianka- tak przy Adasiu ph było 6,0...
A ty masz dziś USG,poznasz płeć?
Wg tego kalkulatora moja waga jak na ten tydzień jest w normie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:48
konwalianka lubi tę wiadomość
-
MamaAdasia wrote:Anastacia, z tego co pamiętam i ty masz tą chorobę Hashimoto, u mnie też ją wykryli.. czy stosujesz jakąś specjalną dietę?[/QUOTnapisze ci czego nie powinnam jeść: smażonych, fast foodów, słodyczy, ograniczyc sól. hashimoto ma to do siebie że długo długo możesz miec niedoczynność a po pwnym czasie wpadasz w nadczynność, choc niekoniecznie.przy hash tsh mocno skacze cięzko je wyregulować
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Bella czytam was czytam
nie odzywalam sie bo weekend w rozjazdach dzisiaj rano was troche poczytalam i mialam zamiar sie odezwac
pozatym szykuje sie juz do wyjazdu i nie moge sie doczekac...
Dziewczyny Przybylska była moim ideałem kobiety! dobrze dzisiaj określiła któraś że miała idealne rysy twarzy! strasznie szkoda mi jej dzieci i bliskich...w takich chwilach doceniam moje życie jeszcze bardziejj...
bella82 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia