X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny udanych wizyt życzę dzisiaj moja za 7 dni i juz nie mogę wytrzymać masakra. Gratuluję córki i synka ;)

To możliwe ze ruchy poczułam ??? Przed chwila poniżej pępka poczułam jakby mnie coś od środka dotknęło ????

Kasss ładny brzuszek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 13:57

MamaAdasia, kasss, Emily83 lubią tę wiadomość

• Emartea Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmin wrote:
    Wózki ładne :)

Dziewczyny mój bobo mnie przed chwilą kopnął 3 razy,aż na brzuchu było widać:)
    To pierwsze moje tak wyraźne odczuwanie ruchów.

kaczamila z ta datą porodu o mnie jak w mordę strzelił,dziś 7 a ja mam termin na 7 marca ;)

Ej, no może coś w tym jest bo ja nieśmiale, pierwsze ruchy poczułam przedwczoraj tj. 5 października a termin mam na 6 marca, a według niektórych kalkulatorów (w tym ovu) na 5 marca!

jasmin lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska, to może być TO :)

Kasss, kurcze spory masz ten brzucholek, mój nadal taki jak był.

Justyska89, kasss lubią tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby to był jednak ruch dziecka co poczułam to nie zgadza mi się heh bo bym 20 dni przed terminem urodziła chyba ze będę może liczyła od pierwszego porządnego kopniaka

• Sarah88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Hej dziewczyny udanych wizyt życzę dzisiaj moja za 7 dni i juz nie mogę wytrzymać masakra. Gratuluję córki i synka ;)

To możliwe ze ruchy poczułam ??? Przed chwila poniżej pępka poczułam jakby mnie coś od środka dotknęło ????

Kasss ładny brzuszek
    poniżej pępka to trochę za wysoko jak na pierwsze ruchy i moim zdaniem i tak za szybko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:31

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Moj dzisiejszy brzuchol co tydz ciut większy mąż sie smieje że musi mi zrobic zdjęcie z głową bo do albumu nie bedziemy wklejać samego brzusia;)
    243hr4i.jpg
    ale brzuch! taki to ja będę miala chyba w 9 miesiącu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:27

MamaAdasia, kasss, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass sliczny brzuch:) taka pileczka:) moj jest bardziej na plasko i przez to mniejszy ale tez juz sie nie da ukryc:)

Rubi dziewczyny dobrze razda. juz raczej do konca ciazy bedziesz musiala brac eutyrox i to nawet lepiej:)

mi i mezowi podoba sie maxi cosi mura 4 plus i chyba taki kupimy.

zrobilam dzis dorsza po grecku:) mniam:)

kasss, Rubi lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:

Kasss ładny brzuszek

jesli jestes bardzo szczupla to bardzo mozliwe:) moze akurat maluszek tak przywalil ze poczulas ale spokojnie do takich regularnych czestych ruchow jeszcze moment wiec sie nie denerwuj jak przez kilka dni znowu nic nie bedziesz czula.

Ja mojego malucha nie czuje ale widze jak mi brzuch faluje tak delikatnie:) smieszne uczucie. obcy 3 atakuje;)

Niunia86, Justyska89 lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli to prawda z tymi ruchami to ja pierwszego porządnego kopniaka powinnam dostać w piątek bo termin mam na 10 marca... :) Więc wyczekuję niecierpliwie :)

Za 6 dni wizyta u gina. Też już się nie mogę doczekać,żeby zobaczyć czy moja mała urosła i czy bardzo się wierci tam w brzuchu. Ostatnio robiła nożyce nóżkami i machała rączką :D

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam termin na 4 a ruchu poczulam ok 22

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczyny potrzebuje zrobić jakieś ciacho na rocznicę teściów.Coś efektownego ;-) a ja umiem same zebry,murzynki i kopiec kreta ;-) plis podrzuccie jakiś pomysł bo przeglądam neta ale ciężko mi tak gdybac czy sie nadaje i czy smaczne;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:54

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam ciasta z kotlet.tv :) robiłam stamtąd sernik rosa :)

SunSun lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunsun ja uwielbiam kostke capucino ogólnie dużo ciast pieke ze strony mojewypieki.com

SunSun, czekaja lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania dzieki-zajrze :-) Kasss kawowe ciasto niestety odpada..ale spojrzę na ta stronke od ciebie tez :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 15:12

anka418 lubi tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun polecam to ciasto:
    http://z-milosci-do-slodkosci.blogspot.com/2014/03/ciasto-z-musem-malinowym-i-ajerkoniakiem.html

jest bardzo efektowne i bardzo bardzo smaczne robiłam go 2 razy, raz z malinami a raz z truskawkami. PYCHA!!
    jedyne co podpowiem to jak zblendujesz maliny to przecedź je jeszcze przez sitko z malutkimi oczkami to wtedy pestki zostaną. bo ja tego nie zrobiłam i jak się jadło to pestki z malin strzelały po zębach. nie przeszkadza to ale bez pestek jest delikatniejsze:)

SunSun lubi tę wiadomość

• jasmin Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss śliczny brzusio. Mam podobny choć troszkę mniejszy.
    Ale z ciastami narobiłyście mi ochoty. Ja nie jestem perfekt kucharką,ale słodkie siako tako mi nawet wychodzą ;) Może i ja coś wykombinuję ;)

kasss lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojewypieki.com ja też korzystam:)

czekaja, kasss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak nie to mam przepis na pyszne ciasto z orzechami ziemnymi solonymi, te orzeszki w połączeniu z kajmakiem normalnie super:)

SunSun lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SunSun wrote:
    Słuchajcie dziewczyny potrzebuje zrobić jakieś ciacho na rocznicę teściów.Coś efektownego ;-) a ja umiem same zebry,murzynki i kopiec kreta ;-) plis podrzuccie jakiś pomysł bo przeglądam neta ale ciężko mi tak gdybac czy sie nadaje i czy smaczne;-)

Ja polecam mojewypieki.com :) Moja specjalność to:
    Tiramisu http://www.mojewypieki.com/przepis/tiramisu (uwaga na likier)
    Często robię też Sernik Wiedeński: http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-wiedenski - klasyka ale bardzo dobry i elegancki
    Polecam również Wuzetkę http://www.mojewypieki.com/przepis/wuzetka - na moich gościach robi wrażenie, a nie jest trudne w przygotowaniu (uwaga na wiśniówkę!)
    A ostatnio robiłam mleczną kanapkę http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-mleczna-kanapka - zupełnie nieoczekiwanie okazał się to u mnie hit ostatniego weekendu :)

A i jest jeszcze coś co kocha mój mąż czyli Miodownik http://www.mojewypieki.com/przepis/orzechowy-miodownik - pyszny ale wymaga trochę więcej wkładu, przynajmniej moim zdaniem

I jeszcze przypomniałam sobie jeszcze o:
    - http://www.mojewypieki.com/post/sernik-mietowy-z-czekolada
    - http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-marchewkowe,-najlepsze nigdy nie uwierzyłabym, że ciasto marchewkowe może tak smakować gdybym nie spróbowała!:)

Ogółem lubię piec więc ciężko wybrać mi jedno ulubione albo polecane ciasto :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 15:26

SunSun lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass ale masz brzuszek! Wow! Super :)

mojego przy Twoim nikt by nie zauważył :)

kasss lubi tę wiadomość

‹‹ 448 449 450 451 452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ