Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Obudził mnie dziś o 4,30 krwotok z nosa. Przestraszyłam się bo nigdy nie miałam żadnych takich problemów. Nie usnęłam już i jeszcze w dodatku się poryczałam, ale to chyba w związku ze stresem i nerwową ostatnio sytuację w pracy. Ten krwotok był chyba zapalnikiem. Czy to może mieć związek z trwającym od 3 dni bólem głowy? Nie wiem co zrobić. Czy iść do lekarza? Jeśli tak to do gina czy do rodzinnego? A może tylko położną odwiedzić? Czytam w necie, że takie krwotoki, jeśli nie są zbyt częste, są normalne w ciąży. Mam się martwić czy nie?
-
Emartea wrote:Witam. Obudził mnie dziś o 4,30 krwotok z nosa. Przestraszyłam się bo nigdy nie miałam żadnych takich problemów. Nie usnęłam już i jeszcze w dodatku się poryczałam, ale to chyba w związku ze stresem i nerwową ostatnio sytuację w pracy. Ten krwotok był chyba zapalnikiem. Czy to może mieć związek z trwającym od 3 dni bólem głowy? Nie wiem co zrobić. Czy iść do lekarza? Jeśli tak to do gina czy do rodzinnego? A może tylko położną odwiedzić? Czytam w necie, że takie krwotoki, jeśli nie są zbyt częste, są normalne w ciąży. Mam się martwić czy nie?
-
Dzien dobry
Nie bylam jeden dzien na forum a tu tyle stron ;o przepraszam ale nie jestem was w stanie nadrobic ale zdjecia kasss i slodkiej nie moglam przeoczyc
Kasss i slodka macie przesliczne te brzuszki . nie wiem czy wielkosc wynika z tego ze dziecko bedzie duze czy z czego innego.
Pocahontas u ciebie tez juz widac i wogole slicznna kobietka jestes
U mnie bez zmian tyle ze czuje jak brzuszek rosnie
Wy juz macie podjete decyzje co do wozkow a ja jeszcze nie ogladalam nawet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 08:25
kasss, slodka100, Dorka1979 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Jeszcze 3 dni i ja zaczynam 5miesiac z tej okazji postaram sie wstawic dzisiaj zdjecie , bo w pt juz wylatuje z Pl wiec nue bedzie to mozliwe.. Jeszcze rzucil mi sie w oczy watek z ciastami , skorzystam z waszych przepisow , bo uwielbiam robic ciasta , w sobote robilam chalwowca pyyycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 08:30
bella82, slodka100 lubią tę wiadomość
hej dziewczęta
od piątku mnie nie było i przyznam sie szczerze że nawet nie próbuje nadrobić zaległości
w weekend byliśmy w warszawce na urodzinach a po powrocie złapałam gardło wczoraj leżałam cały dzień w łóżku lecze sie domowymi sposobami amol, mleko z miodem, czosnek i dziś już mi sporo lepiej do soboty sie muszę wykurować bo kolejna impreza urodzinowa nas czeka w stolicy
zaczęłam już 20 tydz a małe już regularnie daje kopniaki ja usg mam 24 paź ale na nfz to za wiele informacji sie nie spodziewam a nadal nie wiem kto mi tam w brzuszku mieszka
a wogule meżą bratowa też jest w ciąży w sobote sie przyznała na razie tylko nam a termin ma na 30 maja a w rodzinie już trzecie z męża strony i jak wszystkie zjadą do dziadków to na jednym podwórku można powiedzieć będą dzieciaczki sie bawić troje z jednego rocznikaDorka1979 lubi tę wiadomość
-
bella82 wrote:Madziutek super brzusio
i masz juz ta linie:-)
Dziewczyny a mam pytanie z innej beczki- wiem, ze pare z Was sledzi losy tego Malenstwa co sie urodzilo chyba w 25tyg, wiecie co u nich?
Chlopczyk rosnie jak na drozdzach codziennie powieksza swoja wage i jak tak dalej pojdzie to na swieta wroca do domu, pozatym oddycha samodzielnie i jest juz odlaczony od tych rurek... Mama codziennie go przytulabella82, Rubi, jasmin, Emily83 lubią tę wiadomość
noa8 wrote:Dzien dobry
Nie bylam jeden dzien na forum a tu tyle stron ;o przepraszam ale nie jestem was w stanie nadrobic ale zdjecia kasss i slodkiej nie moglam przeoczyc
Kasss i slodka macie przesliczne te brzuszki . nie wiem czy wielkosc wynika z tego ze dziecko bedzie duze czy z czego innego.
Pocahontas u ciebie tez juz widac i wogole slicznna kobietka jestes
U mnie bez zmian tyle ze czuje jak brzuszek rosnie
Wy juz macie podjete decyzje co do wozkow a ja jeszcze nie ogladalam nawetnoa8 lubi tę wiadomość
-
Sylwia to fajnie będą miały dzieciaczki. U mnie w rodzinie tylko jedno będzie starsze od mojego o rok, a reszta to już duże.
Dzięki dziewczyny, jestem trochę spokojniejsza, ale po pracy chyba i tak się wybiorę do rodzinnego. Na wszelki wypadek sprawdzę też ciśnienie, choć prawdę mówiąc nawet nie wiem o co chodzi z tym ciśnienie. Nigdy nie miałam z tym problemów więc się nie interesowałam. Może ze trzy razy miałam mierzone w swoim dorosłym życiu i jak lekarz mówił, że ok to ok. Nie wnikałam. Efekt jest taki, że nie mam nawet pojęcia jakie powinno być prawidłowe. ALE WSTYD!sylwia85, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
wszystkim mamusią gatuluje udanych wizyt
ja detektora nie kupowałam bo stwierdziłam że sie nie opłaca a teraz już kopniaki regularne to sie nie martwie
ja musze niedługo przejrzeć co tam mam na strychu ale to bliżej stycznia raczej nie chce mi sie na razieMamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Emca gratuluje synka;-)
Sunsun nie przejmuj sie ja tez nic nie mam strasznie opanowanie podchodze do tego
Madziutek i bella waszych brzuszkow nie zauwazylam sa juz widoczne i bardzo ladne
jbella82, madziutek 23 lubią tę wiadomość
Sun Sun ja też Cię rozumiem z tymi ruchami. Sama nie wiem czy coś czuję czy nie. Schizy mnie łapią. Detektora co prawda nie planuję kupować, ale już chciałabym, żeby Dzidziuś jakoś bardziej się ruszał. Poprzednie dzieciaki wcześniej czułam. A tu cisza, czasami jakby coś, ale sama nie wiem.
SunSun lubi tę wiadomość
-
Witam mamuśki dziś nasz wielki dzień w końcu po 4 tyg czekania w nocy spać nie mogłam a jak zasnęłam budzilam się co chwile.
Emartea ja też miałam krwotok z nosa ale tylko raz
Pocahontas super wyglądasz a brzuszek już widoczny;-)
Scarlet co to za warsztaty nie wiedziałam nawet ze są?bella82, slodka100, Niunia86 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnykasss wrote:Witam mamuśki dziś nasz wielki dzień w końcu po 4 tyg czekania w nocy spać nie mogłam a jak zasnęłam budzilam się co chwile.
Emartea ja też miałam krwotok z nosa ale tylko raz
Pocahontas super wyglądasz a brzuszek już widoczny;-)
Scarlet co to za warsztaty nie wiedziałam nawet ze są?
http://bezpieczny-maluch.com.pl/warsztaty/szczegoly/187 sama zobaczkasss lubi tę wiadomość
-
a mnie od kilku dni w nocy bolą nogi i bok na ktorym spie, wiec sie wierce i obracam co chwile ;/
dziś ide w koncu do fryzjera zrobic odrosty, bo mam na ok 10cm przebicia moich ciemnych, ciekawe czy mi dobrze wyjdzie kolor bo w ciązy różnie bywaDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Witam się w 18tygodniu i wklejam mojego brzuchola
bella82, konwalianka, gosiaczek31, slodka100, jasmin, Emartea, noa8, kasss, Anastacia33, Niunia86, Zosia_Tosia, SunSun, Scarlett2014, MamaAdasia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️