Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
powodzenia
przemyslalam sprawe i chyba zaczne ograniczac slodycze (mimo ciwczen) bo nie chce co tydz tyc 1kg
ale w ciazy niestety ciezko jest mi sie powstrzymac
dzis obudzilam sie z bolem glowynarazie 1apap wzielam poczekam jeszcze z 1h i jak nie przejdzie to wezme kolejna
po południu ide na rozaniec bo mamy miesiac rozanca wiec choc czasem moglabym sie wybrac tym bardziej ze mam czas i chce sie pomodlic za nasze malenstwa i za tego malego Marcelka
dalej wyczekuje kopniakow a juz sie nie moge doczekacMamaAdasia, Dorka1979, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Śliczne brzuszki
Dzień dobry wszystkim mamusiom.
Co do szyjki 35 mm, to gin powiedział, że to jest ok, ale mam podejść za tydzień do szpitala, żeby sprawdzić czy się nie skraca, tak zapobiegawczo, no a ja oczywiście panikuję.
Ja też jeszcze żadnych ubranek nie mam, ale myślę, że to się niedługo zmieni, ba może nawet dziś. -
slodka100 wrote:Witam i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
powodzenia
przemyslalam sprawe i chyba zaczne ograniczac slodycze (mimo ciwczen) bo nie chce co tydz tyc 1kg
ale w ciazy niestety ciezko jest mi sie powstrzymac
dzis obudzilam sie z bolem glowynarazie 1apap wzielam poczekam jeszcze z 1h i jak nie przejdzie to wezme kolejna
po południu ide na rozaniec bo mamy miesiac rozanca wiec choc czasem moglabym sie wybrac tym bardziej ze mam czas i chce sie pomodlic za nasze malenstwa i za tego malego Marcelka
dalej wyczekuje kopniakow a juz sie nie moge doczekac
Kurcze Kochana wspolczuje, wiem co to bol glowy
a ja ze slodyczami mam na odwrot, w ogole moga nie istnie. ale gofry to ostatnio mnie przesladuja
slodka100 lubi tę wiadomość
-
Proszę bardzo kochana....co Ty się pytasz pewnie że kupuj
http://allegro.pl/spodnie-leginsy-bina-ciazowe-wyszczuplajace-40-l-i4621112485.htmlbella82 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
u mnie też w szufladzie leżą batony czekolady itd. ale mnie nie ciągnie...czasem zjem pączka z bitą śmietaną
najbardziej to mam ochotę na kawę...codziennie...ale gdy tylko zaparzę i spróbuje łyka to wylewam bo mi nie smakuje....aleee...czasem wypije tą z maca ona mi wchodzi bez problemu
slodka100 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi zgrabny masz brzuszek ...
Mówisz o kurtce zimowej czy jesiennej? bo ja w jesienną się nie mieszcze ale w zimową na szczęscie tak
Wogóle to miło się patrzy jak nasze forum zapełnia się fotografiami brzuszków cieszę sie że jesteśmy już na tym etapie , gdzie możemy w końcu poczuć się brzuchatkamiCzas leci bardzo szybko , pamietam jak się nie mogłam doczekać jesieni , a teraz grudnia i świąt
))
bella82, Rubi lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Rubi mam pytanko, kupuje te spodnie przelewem i weszlo mi na cos takiego:
Status
Rozpoczęta
Zdefiniowałeś płatność, czekamy na informację z banku o zleceniu wpłaty.
co mam teraz zrobic? zrobic przelew z banku, myslalam, ze mnie automatycznie przeniesie do przelewu. -
bella82 wrote:Rubi mam pytanko, kupuje te spodnie przelewem i weszlo mi na cos takiego:
Status
Rozpoczęta
Zdefiniowałeś płatność, czekamy na informację z banku o zleceniu wpłaty.
co mam teraz zrobic? zrobic przelew z banku, myslalam, ze mnie automatycznie przeniesie do przelewu.
a może zamówimy jedną przesyłkę, koszt dostawy podzielimy -
w sumie to myślałam o takiej średniej...
hahaa:P głupia jestem...chodzi mi o np. flauszową żeby była cieplejsza, ale nie puchowa...w zime i tak będę się bała bez męża ruszyć bo będzie lód, a do samochodu to we flauszowej dojde jakoś
noa8 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️