Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jak już emca zamówiła to pisz do sprzedawcy że rezygnujesz z zakupu albo ci dziecko wcisneło a on musi sie ubiegać o zwrot prowizji z allegro bo jemu już zabrali kase za to że niby sprzedał i tyle później ci przyjdzie meil z allegro żebyś potwierdziła że transakcja nie doszła do skutku i tyle
bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny może slodycze wam nie wchodza bo macie w brzuszkach chłopców? Ja np przed ciążą mogłam nie miec słodyczy a teraz ciągnie mnie niemiłosiernie bo ponoc na dziewczynke przeważnie ciągnie. Wiem że to zabobon ale może coś w tym jest?
Ja jeszcze zimowej kurtki nie przymierzałam ale mam nadzieje że do grudnia pochodze jakby wcześniej sie zimno zrobiło.
-
jak chodzi o ubrania zimowe to ja juz kupilam
takie botko-kozaki na plaskim obcasie bo mialam tylko na wysokim
i taka fajna kurtke http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/kolekcja/kurtki/kurtka-wyscielana-130797-1.html
na zywo ma ladniejszy kolor i jest taka cieplutka masakra a nie mialam kupowac nowej ale tylko 100zl kosztowala (a wyglada jak na jakies 300zł) wiec kupilamrozmiar L a siostra wkladala mi do srodka moj plaszczyk zwiniety w kulke i z wielkim brzuszkiem wejde w nia
a po ciazy moze jakos zweze zobaczymy
ale juz sie doczekac nie moge jak bedzie zimno i zaloze ten plaszczyk i butki
a przymierzalam ost moje plaszcze na zime i jeszcze wchodze w nie ale brzusio juz widacWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 11:52
Emca lubi tę wiadomość
-
Niunia86 wrote:Dziewczyny może slodycze wam nie wchodza bo macie w brzuszkach chłopców? Ja np przed ciążą mogłam nie miec słodyczy a teraz ciągnie mnie niemiłosiernie bo ponoc na dziewczynke przeważnie ciągnie. Wiem że to zabobon ale może coś w tym jest?
Ja jeszcze zimowej kurtki nie przymierzałam ale mam nadzieje że do grudnia pochodze jakby wcześniej sie zimno zrobiło.
coś w tym może być, bo przed ciążą byłam bardzo za słodyczami, a w ciąży odrzuciło. Za to na kwaśne i tłuste wzięło. Miałam przez to przeczucia, że chłopczyk, bo babcia zawsze tak mówiłai się sprawdziło.
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:jak chodzi o ubrania zimowe to ja juz kupilam
takie botko-kozaki na plaskim obcasie bo mialam tylko na wysokim
i taka fajna kurtke http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/kolekcja/kurtki/kurtka-wyscielana-130797-1.html
na zywo ma ladniejszy kolor i jest taka cieplutka masakra a nie mialam kupowac nowej ale tylko 100zl kosztowala (a wyglada jak na jakies 300zł) wiec kupilamrozmiar L a siostra wkladala mi do srodka moj plaszczyk zwiniety w kulke i z wielkim brzuszkiem wejde w nia
a po ciazy moze jakos zweze zobaczymy
ale juz sie doczekac nie moge jak bedzie zimno i zaloze ten plaszczyk i butki
a przymierzalam ost moje plaszcze na zime i jeszcze wchodze w nie ale brzusio juz widac
eee fajna kurtka i rzeczywiście wygląda na droższą, stówka to tanio bardzo.
Zima może być, ale bez chlapyslodka100 lubi tę wiadomość
-
te leginsy to już Justyśka wstawiała link bo ja tez zamawiałam ale jeszcze nie przyszły właśnie coś się nie odzywa ostatnio?? ja na poczatku nie jadłam słodyczy a teaz to takie ilosci pochłaniam że szok u mnie pępek jest tak wypchnięty że sie boje ze zaraz wyskoczy to podobno na chłopca choc ja też nie wierze w zabobony zbieram się mamuśki do gin trzymajcie kciuki;)
Justyska89, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyJa pochłaniam słodycze... głównie wieczorami. Wiem, że ani to zdrowe ani dobre ale czasami nie mogę się powstrzymać
Nie wiem czy to zgodne z przesądami na chłopców?
A czy te legginsy o których piszecie są ocieplane? ja potrzebuje czegoś na chłodniejsze dni. Swego czasu kupiłam na Allegro 2 pary normalnych leginsów i na razie są ok. Teraz przydałby mi się coś ocieplanego.
Słodka fajna ta kurtka i dobra cena tylko zastanawiam się, czy np. w styczniu byłaby jeszcze ok. Ja póki co mieszę się w swoją normalną kurtę ale ona jest dość krótka, i nie jest hiper ciepła. No i, coraz ciaśniej robi mi się w biuście. Mam jeszcze płaszczyk bombkę, śliczny ale też za ciepły nie jestPrzez to że jest rozkloszowany zmieści mi się w nim nawet ogromny biust i brzuch, ale z tego samego powodu mocno wieje mi po nerach.
Kass powodzeniadaj znać jak tam po wizycie.
slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasss wrote:te leginsy to już Justyśka wstawiała link bo ja tez zamawiałam ale jeszcze nie przyszły właśnie coś się nie odzywa ostatnio?? ja na poczatku nie jadłam słodyczy a teaz to takie ilosci pochłaniam że szok u mnie pępek jest tak wypchnięty że sie boje ze zaraz wyskoczy to podobno na chłopca choc ja też nie wierze w zabobony zbieram się mamuśki do gin trzymajcie kciuki;)
Ja się nie odzywam ??? Nie miałam nic do powiedzenia ale czytam cały czas w domu śmieją się ze mnie ze ja teraz tylko forumu mnie wszystko dobrze właśnie od dentysty wracam. Zazdroszczę wizyty kasss bo ja dopiero za 6 dni wkoncu moze dowiem sie kto tam sobie siedzi i to pewnie ja będę miała połowkowe ostatnia bo pewnie po 10 listopada. Kasss poza tym trzymam kciuki jak wrócisz to zdawaj relacje
Co do legginsow to fajnie wszystkie będziemy chodziły w takich samych heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 14:50
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Witam,
Niedawno uspałam synka, kurcze nie chce za bardzo spać w dzień, ucieka mi, a szaleje od 7-21.
Słodka,Madziutek, Rubi śliczne macie brzuszki.
Anastacia, ja mam połówkowe 31/10, dzien po Tobie
U mnie z małym w ciąży nie miałam chęci na słodycze, raczej teraz, od niedawna. Ale z racji że nie chcę dużo przytyć ograniczam się jak mogę
Tak mi szybko te dni mijają, że nie wiem kiedy tydzien zlatuje, a z dwójką to nie wiem jak się ogarnę
Pocahontas, śliczny masz brzusio, zgrabniutki jak na bliźnięta.
Rubi, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o kombinezonik to ja nie kupuję zimowego na marzec, raczej taki polarowy.misiowaty z uszami, jak coś mam śpiworek z wełny owczej.
Rozmiar myślę że kupię pewnie 56lub 62,zależy jaki znajdę.
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Justyska ja tex jeszcze nie wiem dokladnie kto jest w brzuszku.dowiem sie ok 30 pazdziernika na polowkowym
Ja nie wiem wogóle mój lekarz jest taki ze jak nie jest na 100% pewny to nie mówi może to i lepiej bo bo bym się nastawiała np na chłopca a okazało by się później ze mam dziewczynkę a tak to czekam tylko tęsknię trochę za moim bobasem juz bym chciała zobaczyć je na usg -
juśka mój też nic...ani mru mru nie chce pisnąć ani słówka..
najgorzej, że już jestem taka napalona że zobaczę na połówkowym płeć, że jak maluch się schowa to chyba zwariuje
a znając do tej pory tego urwisa to czuję, że tak będzie..
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Jestem mamuśki u nas wszystko dobrze gin wszystko sprawdzał mierzył ale nie podał mi żadnych wymiarów zapytałam tylko ile dzidzia ma cm to mówi że teraz sie nie sprawdza całości tylko mierzy wszystko osobno główke raczki itp zapytał czy znam płeć a ja zdziwiona że na tym sprzecie w ogole coś widać bo zawsze na niego narzekał ale odrazu mówie zeby powiedział a on sie smieje i mówi a po co to pani wiedziec jeszcze pani wpadnie w zakupowy szał ale powiedział że to .....DZIEWCZYNKA
potwierdzimy na usg 23 pazdziernika;) ale jestem szczesliwa do domu wracałam z bananem na buziWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:20
SunSun, MamaAdasia, Scarlett2014, justwol, slodka100, MartaM, gosiaczek31, bella82, bella82, Justyska89, sylwia85, Dorka1979, czekaja, Niunia86, Emily83, jasmin, Emca lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyvanilla, bella,kasss dziękuje wam za wsparcie i słowa pocieszenia jesteście cudowne czasami nachodzą mię chwile zwątpienia i jest tragicznie ale wiem że nie mogę się załamać i musze być silna dla dziecka bo ono ma tylko mie a ja je a ojca dziecka po prostu nienawidzę po tym jak mię potraktował
Emca co do szyjki to ja miałam na wczorajszej wizycie 3mm długości i mój ginekolog mówił że jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:25
Dorka1979, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasss gratuluje córeczki ja mam połówkowe 6 listopada to będzie 24 tydz
a co do słodyczy w ciąży to przed ciążą też wciągałam słodycze a teraz nie mam na nie ochoty więc może będzie chłopiecWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:29
kasss lubi tę wiadomość