Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justyśka tak mi sie wydawało ale wolalam napisać bo wiedziałam że wtedy dasz znać
Madziutek miałam to samo napisać też zamawiałam te leginsy;)
a mój mężuś chyba roszke zawiedziony na wieść o córeczce powiedział że za raz po niej będzie synuśpowiedział też ze moze do połówkowego jej coś dorośnie wiem że bardzo chciał synka ale teraz mówi że bedzie córeczka tatusia;)
madziutek 23, bella82, noa8 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyDziewczynki mam pytanie jakie witaminy bierzecie dla kobiet w ciąży ja do tej pory brałam tylko kwas foliowy lekarz kazał mi teraz kupić witaminy i polecił mi omegamed ale one są strasznie drogie jak dla mię znalazłam kilka tańszych odpowiedników ale może wy polecicie mi jakieś tańsze dobre witaminy bo ja nie wiem które wybrać
-
SunSun wrote:Czekaja mam tak samo:-) czułam wyraźnie malucha przez kilka dni a później nic..cisza..Czytałam ze na tym etapie to zupełnie normalne ale i tak sie martwię.Dlatego kupiłam detektor bo osiwieje
jasne ze to normalne ;*SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja nie martw się tym ja też się martwiłam bo wogule ruchów nie czułam ale lekarz zrobił mi usg i dzidzia bardzo ruchliwa jest
Dorka to super że się zmieścisz w swoje płaszczykiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 18:34
czekaja, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mi gin mowil że dzidzia ma teraz duzo miejsca i nie zawsze ja czuc zalezy gdzie sie umiejscowi a co do witamin ja biore pregne plus tez nie sa tanie ale teraz zamowie na allegro bo widziałam ze taniej wychodzi
czekaja, SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
musze wam cos powiedzieć, bylam u tego fryzjera 5godzin i wiecie co mam na glowie? POMARANCZOWE odrosty!!! plakalam tam i placze w domu, mialam piękne zdrowe wlosy bo uzywalam mnkostwo różnych odzywek a teraz musze zacząć od zera bo 3 razy mi rozjasniano i dalej nie chwycilo tak jak powinno!!! pieprzone hormony,wyglądam strasznie, jutro na 10 idę jeszcze raz żeby mi to zrobili tak jak fo nichh dzis przyszlam czyli na ciemno, moje wlosy
kurwa
-
dziewczyny cudowne brzuszki, pocahontas jesteś śliczna
ja dzisiaj miałam luźniejszy dzień postanowiłam się ze wszystkim ogarnąć dom błyszczy, jedzenie ugotowane a teraz maluję paznokcie
chociaż nadal mi trochę smutno, ale stwierdziłam że maleństwu to nie pomoże, w nagrodę kupiłam dzisiaj słuchawki i bede puszczać Amelce muzykę. Ubranek mam mnóstwo dostałam od znajomych, kuzynek, niektóre jeszcze nowe, aż szkoda bo to taka frajda kupować i samemu wybierać, ale skoro mam to nie będe też kasy niepotrzebnie wydawać, przymierzam się za to do kupienia wanienki na kółkach z przewijakiem, mamy prysznic wiec wydaje się super rozwiązaniem nie bede musiałą sie schylać jak w normalnej opcji są na allegro ale nie moge jej znaleść nigdzie w żadnym sklepie
wózek tez mamy jeden dostaliśmy(gondole) taki klasyczny ze szprychowymi kołami a drugi bedziemy musieli kupić taki normalny na spacery trochę zgrabniejszy, też już praktycznie wybrałam tz zastanawiam się miedzy dwoma po nowym roku chce kupić( może beda przeceny?)
kass co do tego że dziewczynka a nie chłopiec mój po usg też był troche rozczarowany i pytał się czy coś jeszcze może się zmienić czy raczej nieale teraz już o tym nie mówi ale jak zobaczymy te meleństwa to się zakochajmy bez pamięci i nie bedzie ważne czy to chłopczyk czy dziewczynka
co do kurtki mam nadzieje że w lutym już się bedzie ocieplać troche najgorszy bedzie styczeń i grudzień ale brzuszek nie powinien być aż taki duży to może jakoś o będzie, ja mam duży biust i teraz kiedy mi jeszcze rośnie mam problem żeby zapiąć kurtkę w biuście nie w brzuchunie wiem jak bedzie dalej...
leginsy fajne zamówiłyście (wogóle wam zazdroszcze że jesteście z tego samego miasta i możecie się spotykać, później chodzić razem na spacery z wózeczkami) ja sobie ostatnio na allegro zamówiłam 3 pary ciążowych jedne czarne normalne drugie czarne i granatowe ocieplane i... sa beznadziejne, fakt że ciepłe (jak na teraz) ale między udami już sie zaczynają mechacić a wcale nie chodze w nich często wiec w sumie jestem trochę rozczarowana
na słodycze też mam ochotę ale normalnie tak jak zawsze:P mam takei dni że mogę zjeść całą czekoladę a innego dnia nawet nie chce patrzeć i jem lays'y strong... -
nick nieaktualnyKass gratuluje córki
Co do witamin to ja biorę też Pregne Plus. Kupuje w internecie i zamiast 40 zl place jakieś 25. A że zwykle kupuje 2 opakowania, magnez i jakieś witaminy dla męża to bardzo się opłaca
W kwestii ruchów ciężko mi się wypowiadać bo ja nie jestem pewna czy je czuje a jeśli tak to dość rzadko ale zgadzam się że brak regularnosci na tym etapie nie powinien niepokoić.
Ponawiam pytanie czy legginsy o których piszecie są ocieplane albo z grubszego materiału? -
Hejka,
Teraz mam chwilę więc się odzywam.
Ją nie biorę jakiś konkretnych witamin. Ciągle zmieniam - teraz testuje pregna z dha ale mają dużą dawkę żelaza i gdyby nie kasze i pieczywo razowe to miałabym zaparcia:(
Dziś kupiłam w biedronce dwa ręczniki kapielowe:) u nad body już nie było.
Buziaki