Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPocahontas wrote:Witam się i ja z rana:) miłego dnia mamusie:)Ja spać nie mogę, przejrzałam swoje zdjęcia i widzę, że ciążę już po mnie widać
A dzisiaj 19 tydzień zaczynam:)Ale zdjęcie z brzuszkiem wstawiam z 18-go i sprzed ciąży:)
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:oba zdjęcia super.brzusio widać ale jak na bliźniacza ciąze to malutki.
Memory lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:Pocahontas widać, widać
bardzo ładnie widać
Anastacia podziwiam Cię ze godzinę o ktorej wychodzisz z domu. Ja wstaje koło þ ale tylko dlatego że w ciąży sama tak się budzę
Dorka 7 osób to z 1/3 forumja chyba będę ostatnia tego 20stego bo mam wizytę dopiero o 18.40
Dziewczyny czy któraś z Was była na warsztatch Bezpieczny Maluch? Są w piątek w Krakowie i zastanawiam się nad nimi.
Emca super że wizyta pomyślana!a dlaczego 3,5 cm to mało? Ja ostatnio miałam szyjkę około 4 cm i lekarz mówił że to rewelacyjny wynik.
Proszę dopisać mnie do listy dziewczyny które jeszcze nic nie kupiłyo detektorze myślałam ale mój mąż był przeciwy a lekarz przekonał mnie że to nie jest niezbędne. Cierpliwie czekam więc na wyraźne ruchy
Udanego dnia i powodzenia na wizytach
Bella Marcel z grudniowek dzielnie walczy. Przybiera na wadze i chyba coraz lepiej radzi sobie z samodzilnym oddychaniem.SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dora mam tak samo z tłuszczykiem na brzuchu i nie bardzo widać ciąże.Jak usiade to tylko sadlo wisi a brzucha ciążowego nic a nic.Dlatego nie pokazuje go Wam
Ja polowkowe mam za tydzień w czwartek i to będzie dość wcześnie bo 19+6 ale to dobrze bo gdybym nie była na usg w pl to od jednego do drugiego usg minęły 8 tyg a tak będzie 6 z kawałkiem.Później juz będę tak jak wy co 4 tyg chodzić.
Co do ubrań to kupiłam spodnie ciążowe,używane na eBay i mam 3 pary.2 z gumka pod brzuszkiem i dziś mi przyszły takie z guma na brzuszek.Strasznie wygodne i chyba poszukam jeszcze jednych choć marzą mi się ogrodniczki ciążowe ;)Jakieś legginsy mak,nie typowo ciążowe ale pasują bo wysokie i tez mogę zaciągnąć na brzuszek i nic nie gniecie.Poczytałam was i zastanawiam się nad tymi rajstopki bo listopad/grudzień i styczeń szykują się imprezki urodzinowe wiec byłoby jak znalazł do sukienek+ święta oczywiście.
Kurtkę tez musze kupić i rozglądam się za taką w stylu parka bo nawet po ciąży można założyć i jest ok. -
Hej Dziewczyny! Dziękuję za wszystkie miłe słowa
. Gratuluję pięknych brzuszków i udanych wizyt
Kasss gratuluję dziewuszki
Wczoraj się nie odzywałam bo nie miałam kiedy, najpierw wizyta u dentysty, ajj panicznie boje się dentysty od dziecka, chociaż nigdy nic złego w gabinecie dentystycznym mnie nie spotkało to przed wizytą bolą mnie wszystkie zęby, nie mogę spać, w poczekalni robi mi się słabo, a na fotelu siedzę cała spięta. W rezultacie po wizycie miałam cały brzuch napięty i bolący. Później pojechałam do rodziców i siedziałam u nich do wieczora. A dziś obudziła mnie seria kopniaków od mojej Małej ♥.
Mnie ciągnie do słodkiego, ale jak już coś zjem to nie czuję się najlepiej. A i od wczoraj nie dopinam się w moim płaszczu, więc też muszę czegoś poszukać. Jak coś będziecie miały na oku to dajcie znaćkasss, noa8, Scarlett2014, Niunia86, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Niunia86 wrote:Dziewczyny może slodycze wam nie wchodza bo macie w brzuszkach chłopców? Ja np przed ciążą mogłam nie miec słodyczy a teraz ciągnie mnie niemiłosiernie bo ponoc na dziewczynke przeważnie ciągnie. Wiem że to zabobon ale może coś w tym jest?
Ja jeszcze zimowej kurtki nie przymierzałam ale mam nadzieje że do grudnia pochodze jakby wcześniej sie zimno zrobiło.
u mnie sie to sprawdzilo bo bede miala chlopcaNiunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella82 wrote:Emca ja anulowalam swoje zamowienie:
Status
Anulowana
Zapłać ponownie
Transakcja nie została zakończona. Jeśli Twoja wpłata została zaksięgowana po anulowaniu, status płatności zmieni się na Odrzucona.
wiec jesli mozesz to kup prosze rozmiar L w kolorze czarnymi sie poznamy
kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
kass gratuluje dziewczynki ;*
forumowe mamy beda chodzic w jednych spodniach a forumowe dzieciaczki w bodach z biedronki ;*
ja tez kupilam 2 paczki z bodami i skarpety ;P
hehe
dziewczyny piekne brzuszki ;*
ja bylam dzisnu mnie w pracy i dziewczyny byly w szoku ze w miesiac tak mi urosl brzuszekczyli juz widac ze ciezarowka idzie
SunSun, Dorka1979, bella82, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaAdasia masz jakis super plan na ogarniecie dwojki dzieci? Ja juz sie boje. Bede miala tylko 21 miesiecy roznicy miedzy dziecmi a ten pierwszy to lobuz i zazdrosny synus mamusi... Bedzie ciezko. Jak jest u Ciebie?
Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyMemory wrote:Dora mam tak samo z tłuszczykiem na brzuchu i nie bardzo widać ciąże.Jak usiade to tylko sadlo wisi a brzucha ciążowego nic a nic.Dlatego nie pokazuje go Wam
Ja polowkowe mam za tydzień w czwartek i to będzie dość wcześnie bo 19+6 ale to dobrze bo gdybym nie była na usg w pl to od jednego do drugiego usg minęły 8 tyg a tak będzie 6 z kawałkiem.Później juz będę tak jak wy co 4 tyg chodzić.
Co do ubrań to kupiłam spodnie ciążowe,używane na eBay i mam 3 pary.2 z gumka pod brzuszkiem i dziś mi przyszły takie z guma na brzuszek.Strasznie wygodne i chyba poszukam jeszcze jednych choć marzą mi się ogrodniczki ciążowe ;)Jakieś legginsy mak,nie typowo ciążowe ale pasują bo wysokie i tez mogę zaciągnąć na brzuszek i nic nie gniecie.Poczytałam was i zastanawiam się nad tymi rajstopki bo listopad/grudzień i styczeń szykują się imprezki urodzinowe wiec byłoby jak znalazł do sukienek+ święta oczywiście.
Kurtkę tez musze kupić i rozglądam się za taką w stylu parka bo nawet po ciąży można założyć i jest ok. -
nick nieaktualnyewka1990 wrote:Co do kurtek zimowych to ja się niestety w moją nie zmieszczę muszę wybrać się po większą kurtkę z jakiejś wyprzedaży hm zastanawiam się jak to będzie z tą zimą podobno ma być ciepła ale to się dopiero okaże oby nie było ślizgawicy