X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss gratuluję. Przewaga chłopczyków zaczyna topnieć.

kasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocahontas wrote:
    Witam się i ja z rana:) miłego dnia mamusie:)Ja spać nie mogę, przejrzałam swoje zdjęcia i widzę, że ciążę już po mnie widać:) A dzisiaj 19 tydzień zaczynam:)Ale zdjęcie z brzuszkiem wstawiam z 18-go i sprzed ciąży:)
    606756b6af594fe9.jpg
    11c6858f65c14adf.jpg
    Laseczka z Ciebie i śliczny brzuszek

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    oba zdjęcia super.brzusio widać ale jak na bliźniacza ciąze to malutki.
    Nie koniecznie widocznie nie obrosła tłuszczykiem na brzuchu i dlatego mniejszy, bo u mnie oprócz brzucha ciążowego jest jeszvze ładna warstwa tłuszczu która automatycznie go powiększa

Memory lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Pocahontas widać, widać :) bardzo ładnie widać:)

Anastacia podziwiam Cię ze godzinę o ktorej wychodzisz z domu. Ja wstaje koło þ ale tylko dlatego że w ciąży sama tak się budzę :)

Dorka 7 osób to z 1/3 forum :) ja chyba będę ostatnia tego 20stego bo mam wizytę dopiero o 18.40 :)

Dziewczyny czy któraś z Was była na warsztatch Bezpieczny Maluch? Są w piątek w Krakowie i zastanawiam się nad nimi.

Emca super że wizyta pomyślana! :) a dlaczego 3,5 cm to mało? Ja ostatnio miałam szyjkę około 4 cm i lekarz mówił że to rewelacyjny wynik.

Proszę dopisać mnie do listy dziewczyny które jeszcze nic nie kupiły :/ o detektorze myślałam ale mój mąż był przeciwy a lekarz przekonał mnie że to nie jest niezbędne. Cierpliwie czekam więc na wyraźne ruchy :)

Udanego dnia i powodzenia na wizytach :)

Bella Marcel z grudniowek dzielnie walczy. Przybiera na wadze i chyba coraz lepiej radzi sobie z samodzilnym oddychaniem.
    Ja mam z rana bo po 9 a co do detektora to mój M też stwierdził po co mi to i takie tam a ja itak kupiłam bez jego wiedzy ale jak posłuchał serduszka to był zadowolony.

SunSun lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja się pochwale moim brzuszkiem 20 tydz
    20t2tuc.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:06

MartaM, kasss, gosiaczek31, MamaAdasia, SunSun, bella82, sylwia85, Dorka1979, Emily83, Emartea, Emca, slodka100 lubią tę wiadomość

• Memory Koleżanka

Wysłany: 8 października 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora mam tak samo z tłuszczykiem na brzuchu i nie bardzo widać ciąże.Jak usiade to tylko sadlo wisi a brzucha ciążowego nic a nic.Dlatego nie pokazuje go Wam ;)
    Ja polowkowe mam za tydzień w czwartek i to będzie dość wcześnie bo 19+6 ale to dobrze bo gdybym nie była na usg w pl to od jednego do drugiego usg minęły 8 tyg a tak będzie 6 z kawałkiem.Później juz będę tak jak wy co 4 tyg chodzić.
    Co do ubrań to kupiłam spodnie ciążowe,używane na eBay i mam 3 pary.2 z gumka pod brzuszkiem i dziś mi przyszły takie z guma na brzuszek.Strasznie wygodne i chyba poszukam jeszcze jednych choć marzą mi się ogrodniczki ciążowe ;)Jakieś legginsy mak,nie typowo ciążowe ale pasują bo wysokie i tez mogę zaciągnąć na brzuszek i nic nie gniecie.Poczytałam was i zastanawiam się nad tymi rajstopki bo listopad/grudzień i styczeń szykują się imprezki urodzinowe wiec byłoby jak znalazł do sukienek+ święta oczywiście.
    Kurtkę tez musze kupić i rozglądam się za taką w stylu parka bo nawet po ciąży można założyć i jest ok.

• MartaM Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Dziękuję za wszystkie miłe słowa :). Gratuluję pięknych brzuszków i udanych wizyt :) Kasss gratuluję dziewuszki :)

Wczoraj się nie odzywałam bo nie miałam kiedy, najpierw wizyta u dentysty, ajj panicznie boje się dentysty od dziecka, chociaż nigdy nic złego w gabinecie dentystycznym mnie nie spotkało to przed wizytą bolą mnie wszystkie zęby, nie mogę spać, w poczekalni robi mi się słabo, a na fotelu siedzę cała spięta. W rezultacie po wizycie miałam cały brzuch napięty i bolący. Później pojechałam do rodziców i siedziałam u nich do wieczora. A dziś obudziła mnie seria kopniaków od mojej Małej ♥.

Mnie ciągnie do słodkiego, ale jak już coś zjem to nie czuję się najlepiej. A i od wczoraj nie dopinam się w moim płaszczu, więc też muszę czegoś poszukać. Jak coś będziecie miały na oku to dajcie znać :)

kasss, noa8, Scarlett2014, Niunia86, slodka100 lubią tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia86 wrote:
    Dziewczyny może slodycze wam nie wchodza bo macie w brzuszkach chłopców? Ja np przed ciążą mogłam nie miec słodyczy a teraz ciągnie mnie niemiłosiernie bo ponoc na dziewczynke przeważnie ciągnie. Wiem że to zabobon ale może coś w tym jest?

Ja jeszcze zimowej kurtki nie przymierzałam ale mam nadzieje że do grudnia pochodze jakby wcześniej sie zimno zrobiło.

u mnie sie to sprawdzilo bo bede miala chlopca :-)

Niunia86 lubi tę wiadomość

• noa8 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss gratuluje dziewczynki ;*

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na słodycze ciągnie bardzo w torebce 10 lizaków mam w pierwszych 12 tyg ciazy to baloniki codziennie po 2 musiały być może więc dziewczynka chciałabym:)

Kasss gratuluję dziewczynki i chodziło Ci ze ja się nie odzywam???

• bella82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss super :-) gratuluje dziewczynki <3
    mi lekarz powiedzial to samo, ze teraz sie mierzy glowke itd wiec tez nie znam wymiarow Miska :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    Proszę bardzo kochana....co Ty się pytasz pewnie że kupuj :)

http://allegro.pl/spodnie-leginsy-bina-ciazowe-wyszczuplajace-40-l-i4621112485.html
    Też sobie kupię

bella82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Też sobie kupię

Moje legginsy podbijają forum heh fajnie:)

Dorka1979, bella82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kurtek zimowych to ja się niestety w moją nie zmieszczę muszę wybrać się po większą kurtkę z jakiejś wyprzedaży hm zastanawiam się jak to będzie z tą zimą podobno ma być ciepła ale to się dopiero okaże oby nie było ślizgawicy

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    Emca ja anulowalam swoje zamowienie:

Status
    Anulowana
    Zapłać ponownie
    Transakcja nie została zakończona. Jeśli Twoja wpłata została zaksięgowana po anulowaniu, status płatności zmieni się na Odrzucona.

wiec jesli mozesz to kup prosze rozmiar L w kolorze czarnym :-) i sie poznamy :-D
    Ale Ty nie anulowałaš zakupu tych leginsów tylko anulowałaś płatność a gościu i tak będzie żądał od Ciebie zapłaty bo kupiłaś lepszym wyjściem byłoby dokupić i zapłacić za obie aukcje

kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass gratuluje dziewczynki ;*

forumowe mamy beda chodzic w jednych spodniach a forumowe dzieciaczki w bodach z biedronki ;* ;D
    ja tez kupilam 2 paczki z bodami i skarpety ;P

hehe

dziewczyny piekne brzuszki ;*
    ja bylam dzisnu mnie w pracy i dziewczyny byly w szoku ze w miesiac tak mi urosl brzuszek ;) czyli juz widac ze ciezarowka idzie ;)

SunSun, Dorka1979, bella82, kasss lubią tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka1990 wrote:
    to i ja się pochwale moim brzuszkiem 20 tydz
    20t2tuc.jpg
    No super śliczny

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAdasia masz jakis super plan na ogarniecie dwojki dzieci? Ja juz sie boje. Bede miala tylko 21 miesiecy roznicy miedzy dziecmi a ten pierwszy to lobuz i zazdrosny synus mamusi... Bedzie ciezko. Jak jest u Ciebie?

Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memory wrote:
    Dora mam tak samo z tłuszczykiem na brzuchu i nie bardzo widać ciąże.Jak usiade to tylko sadlo wisi a brzucha ciążowego nic a nic.Dlatego nie pokazuje go Wam ;)
    Ja polowkowe mam za tydzień w czwartek i to będzie dość wcześnie bo 19+6 ale to dobrze bo gdybym nie była na usg w pl to od jednego do drugiego usg minęły 8 tyg a tak będzie 6 z kawałkiem.Później juz będę tak jak wy co 4 tyg chodzić.
    Co do ubrań to kupiłam spodnie ciążowe,używane na eBay i mam 3 pary.2 z gumka pod brzuszkiem i dziś mi przyszły takie z guma na brzuszek.Strasznie wygodne i chyba poszukam jeszcze jednych choć marzą mi się ogrodniczki ciążowe ;)Jakieś legginsy mak,nie typowo ciążowe ale pasują bo wysokie i tez mogę zaciągnąć na brzuszek i nic nie gniecie.Poczytałam was i zastanawiam się nad tymi rajstopki bo listopad/grudzień i styczeń szykują się imprezki urodzinowe wiec byłoby jak znalazł do sukienek+ święta oczywiście.
    Kurtkę tez musze kupić i rozglądam się za taką w stylu parka bo nawet po ciąży można założyć i jest ok.
    Mam takie małe pytanko bo nie bardzo jestem w temacie, jak wygląda ta kurtka w stylu parka

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka1990 wrote:
    Co do kurtek zimowych to ja się niestety w moją nie zmieszczę muszę wybrać się po większą kurtkę z jakiejś wyprzedaży hm zastanawiam się jak to będzie z tą zimą podobno ma być ciepła ale to się dopiero okaże oby nie było ślizgawicy
    Tak Was czytam i chyba zaraz pójdę swoje płaszcze poprzymierzać, ale pewnie żaden nie będzie dobry. No ale do tej pory nad tym się nie zastanawiałam bo jeszcze dzisiaj poszłam do sklepu w koszulce na krótki rękaw gdzie wszyscy na około w kurtkach jesiennych, pewnie fajnie wyglądałam

‹‹ 457 458 459 460 461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ