Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie miałam skrupułów zeby iść do fryzjera choć zrobiłam to dopiero tydzień temu głównie dlatego że ja tylko delikatnie rozjaśniam wybrane pasemka i rozjaśniacz w ogóle nie styka się u mnie ze skórą głowy. W ogóle mój naturalny kolor jest mocno zbliżony to tego co mam teraz na głowie ale dla mnie taka niewielka ingerencja dużo zmienia. Włosy bardziej lśnią, wyglądają na zdrowsze i lepiej się układają. Więc sobotnia wizyta dała mi pozytywnego kopa i pewnie koło świąt/nowego roku będę chciała iść jeszcze raz do fryzjera.
Kass idziesz na tego Bezpiecznego Malucha? Ja znowu nie wiem. Naprawdę straszliwie się cieszę że znów pracuje ale nie ma sie co oszukiwać - popoludniami bywam padnięta i głównie zalegam na kanapie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moj tez jest taki duzy tylko inna rasa, rozkoszne są takie pieski niby duże a takie słodkie
chociaż duży piesek to duzy kłpot moj na wiosnę wykopał ogromny dól w ogrodzie nie miałam żadnych warzyw i maż sie nie przyznał a ja zachodziłam w głowę co sie stało że w ogóle nie urosły
slodka100 lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Nie koniecznie widocznie nie obrosła tłuszczykiem na brzuchu i dlatego mniejszy, bo u mnie oprócz brzucha ciążowego jest jeszvze ładna warstwa tłuszczu która automatycznie go powiększa
możesz mieć też dużo wód płodowych, wtedy brzuszki też są dużo większe
a w ogóle to dziękuję za miłe komentarze,
fajnie, że po wizytach dobre wiadomości:)
jakoś poprawia mi się nastrój jak czytam, że z dzidziusiami "naszymi" czyli waszymi wszystko jest dobrze.
ewka1990 - ja nie wiem co ci powiedzieć, nie wyobrażam sobie zostać sama w ciąży, ale też wiem, że czasami nie ma innego wyjścia. Podziwiam Cię, bo musisz być bardzo dzielna, masz jeszcze czas i ochotę wspierać nas w naszych zmartwieniach. Kochana:) mogę jedynie napisać, że po burzy zawsze wychodzi słońce...i już niedługo będziesz miała się do kogo przytulać - do cudownego dzidziusia:) będziesz dla niego całym światem:*Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPokachontas dziękuje za słowa otuchy to wiele dla mię znaczy takie wsparcie od ciebie i od innych dziewczyn czuje że nie jestem samana forum nie miałam innego wyjścia muszę być sama bo mój były okazał się draniem skończonym i dupkiem
Cieszę się że wam się podoba moja Naja bardzo kocham mojego pieska
vanilla to prawda duże pieski są słodkie ale i dużo broją ja muszę zamykać drzwi bo moja nauczyła się je sama otwierać i wychodziła na dwór kiedy chciała a ja musiałam ciągle zamykać drzwi bo tego się nie nauczyła
a i przepraszam za tak duże zdjęcie pieska tak mi wczytałoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwka a ja napiszę przekornie - dobrze się stało. Trafiłaś zdaje się na niezłego idiotę a jesli tak to dobrze że to wyszło teraz a nie za 10 lat. Z tego co piszesz jesteś jeszcze bardzo młoda, ułożysz sobie życie i będzie szczęśliwa a dziecko nie będzie musiało patrzeć na nieszczęśliwą mamę. Takie mamy czasy że takie rzeczy się zdarzają i nikt Twojego dziecka nie będzie wytykał palcami.
A swoją drogą to moja znajoma z pracy była kiedyś w podobnej sytuacji co Ty...a miesiąc temu wzięła ślub z naszym wspólnym kolegą z pracy, świetnym facetem. Jest szczęśliwa - jej syn kocha swojego ojczyma, mówi do niego tato i wspólnie grają w piłkę. A niedługo może ich rodzina się powiększySunSun lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Dziewczyny wszystkie już macie ta ciemną linie na brzuchu
?
nie mam tej linii i na razie za nią nie tęsknię, bo czasami potem długo nie znika:)
jejku przeczytałam o fryzjerze, no masakra, nie wiedziałam, że hormony mają, aż taki wpływ - chyba na wszystkoszok, ja planuję wybrać się jutro do fryzjera, ale troszkę wystraszona jestem, może tylko skrócę końce...
nie dziwię się, że nie odpuszczasz, bo słyszałam jaki to ból schodzić z ciemnego koloru.
ewka1990 - po to jest forum, żeby się wspierać, pochwalić dobrą nowiną, pożalić kiedy trzeba itd, trzymam za ciebie kciuki:* -
Kasss gratuluję
Oj współczuje Wam dziewczyny tych wizyt fryzjerskich ;/
Ja mam swój naturalny kolor,póki co bez siwych mimo wiekui nie zamierzam farbować. Kiedyś eksperymentowałam,to potem długo czasu musiałam czekać aż mi włosy się odbudują.
Co do linii u mnie jeszcze brak. Choć jestem brunetką.kasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasss dzięki za myślenie o mnie:) dobrze czytać ze ktoś o mnie pamięta
Scarlett ja mam te leginsy juz fajne są nie są niewiadomo jak ocieplane ale są naprawdę godne polecenia. Ja stwierdziłam ze najwyżej pod nie rajstopy założę ale spokojnie do polowy listopada będą oki. Nie mechaca się.
Ja dzisiaj się ważyłam i mierzyłam mam 90 cm w pasie i 2 kg na plusie