Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:Dziewczyny wszystkie już macie ta ciemną linie na brzuchu
?
ja juz mam od 12 tc chyba...bardzo szybko mi wyszla... ;P
ewcia no przykre to ze nie masz wsparcia w ojcu Twojego dziecka... ;( aczkolwiek jak mialby Cie nie szanowac czy zdradzac to lepiej od razu sie rozejsc niz po slubie czy po kilku latach...
teraz napewno Ci ciezko bo jestes z tym sama ale jak sie urodzi malenstwo to Ci wszystko wynagrodzi ;*
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Ewka jeszcze bedziesz szczesliwa zobaczysz....najpier maluszek bedzie dla ciebie cslym swiatem i zapewne na niego przelejesz całą swoja miłość. ...ale z czasem znajdziesz mężczyznę z ktoorym bedziesz chciala przeżyć reszte zycia.glowa do gory
-
nick nieaktualny
-
Scarlet ja nie idę trochę mi tam nie Podrodze dla mnie to drugi koniec krawowa a ja jeszcze 25km przed Krakowem mieszkam. Ewka śliczny piesek po to właśnie jest to forum żebyśmy się razem cieszyły w dobrych chwilach ale o wspierały w tych gorszych;-) ja nasz żeście włosów nie farbuje ale wspolczuje wam bo długo czekalyscie aby w ogóle iść do fryzjera a tu rozczarowanie
[/url]
-
hej dziewczyny. jak widze wasze szcxzescie to az wam zazdroszcze naprawde. ja czekamm na okres 1 po zabiegu, wiecie moze ile to moze potrwac? 5 wrzesia tabletka 6 zaieg lyzeczkowaniaJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
magdalena1991 wrote:hej dziewczyny. jak widze wasze szcxzescie to az wam zazdroszcze naprawde. ja czekamm na okres 1 po zabiegu, wiecie moze ile to moze potrwac? 5 wrzesia tabletka 6 zaieg lyzeczkowania
Kochana zobaczysz, ze Ty tez niedlugo bedziesz sie cieszyc ciaza
ja mialam zabieg lyzeczkowania 20.01 a pierwszy okres dostalam 08.03, ale wiem, ze to sprawa indywidualna i dziewczyny dostaja okres po miesiacu. -
nick nieaktualnyDziewczyny pytanie do was bo sama zgłupiałam zjadłam rodzynki w czekoladzie i leżę na plecach i od jakiś 5 minut co jakiś czas czuje takie pukanie pośrodku między pępkiem nad kością lonowa to chyba nieśmiałe kopniaki czy nie ???
Madzik82, SunSun, kasss, Emca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewka1990 wrote:Dziewczynki mam pytanie jakie witaminy bierzecie dla kobiet w ciąży ja do tej pory brałam tylko kwas foliowy lekarz kazał mi teraz kupić witaminy i polecił mi omegamed ale one są strasznie drogie jak dla mię znalazłam kilka tańszych odpowiedników ale może wy polecicie mi jakieś tańsze dobre witaminy bo ja nie wiem które wybrać
-
nick nieaktualny
-
magdalena1991 wrote:hej dziewczyny. jak widze wasze szcxzescie to az wam zazdroszcze naprawde. ja czekamm na okres 1 po zabiegu, wiecie moze ile to moze potrwac? 5 wrzesia tabletka 6 zaieg lyzeczkowania
magdalena ja w obu przypadkach okres dostalam po prawie 4 tygodniach.. nie martw sie ja po zabiegu drugim raz mialam okres tylko , po okresie raz sie z mezem kochalam i jestem juz w 20 tc ;* mysle ze teraz juz musi byc dobrze...
to dla pocieszenia i Tobie rowniez zycze szybkiego przejscia na nasza fioletowa strone.. ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:37
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[/url]
-
noa8 wrote:Vanilla jak to? Wlosy po porodzie wypadaja ?? Chyba nie wszystkim , bo nieznosze wypadania wlosow...
Wypadaja i to jak! Okolo 3 miesiace po porodxie zaczyna sie wypadanie. U mnie trwalo to 2-3 miesiace. Potem mi odrastaly i takiego jeza smiesznego mialam. MASAKRA!Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!