X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie mam ciemnej lini tylko włoski na brzuchu dziwne

Ewka ładny pies:)

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:
    Dziewczyny wszystkie już macie ta ciemną linie na brzuchu
    ?

ja juz mam od 12 tc chyba... ;) bardzo szybko mi wyszla... ;P

ewcia no przykre to ze nie masz wsparcia w ojcu Twojego dziecka... ;( aczkolwiek jak mialby Cie nie szanowac czy zdradzac to lepiej od razu sie rozejsc niz po slubie czy po kilku latach...

teraz napewno Ci ciezko bo jestes z tym sama ale jak sie urodzi malenstwo to Ci wszystko wynagrodzi ;*

Dorka1979 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka jeszcze bedziesz szczesliwa zobaczysz....najpier maluszek bedzie dla ciebie cslym swiatem i zapewne na niego przelejesz całą swoja miłość. ...ale z czasem znajdziesz mężczyznę z ktoorym bedziesz chciala przeżyć reszte zycia.glowa do gory

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka madziutek dobrze mówi teraz ci ciężko ale będzie lepiej moja koleżanka była w tej samej sytuacji a teraz ma chłopaka który kocha bardzo jej synka i jest szczęśliwa i ty tez bedziesz

• kasss Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet ja nie idę trochę mi tam nie Podrodze dla mnie to drugi koniec krawowa a ja jeszcze 25km przed Krakowem mieszkam. Ewka śliczny piesek po to właśnie jest to forum żebyśmy się razem cieszyły w dobrych chwilach ale o wspierały w tych gorszych;-) ja nasz żeście włosów nie farbuje ale wspolczuje wam bo długo czekalyscie aby w ogóle iść do fryzjera a tu rozczarowanie

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. jak widze wasze szcxzescie to az wam zazdroszcze naprawde. ja czekamm na okres 1 po zabiegu, wiecie moze ile to moze potrwac? 5 wrzesia tabletka 6 zaieg lyzeczkowania

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena1991 wrote:
    hej dziewczyny. jak widze wasze szcxzescie to az wam zazdroszcze naprawde. ja czekamm na okres 1 po zabiegu, wiecie moze ile to moze potrwac? 5 wrzesia tabletka 6 zaieg lyzeczkowania

Kochana zobaczysz, ze Ty tez niedlugo bedziesz sie cieszyc ciaza :-)
    ja mialam zabieg lyzeczkowania 20.01 a pierwszy okres dostalam 08.03, ale wiem, ze to sprawa indywidualna i dziewczyny dostaja okres po miesiacu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie do was bo sama zgłupiałam zjadłam rodzynki w czekoladzie i leżę na plecach i od jakiś 5 minut co jakiś czas czuje takie pukanie pośrodku między pępkiem nad kością lonowa to chyba nieśmiałe kopniaki czy nie ???

Madzik82, SunSun, kasss, Emca lubią tę wiadomość

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bj8x3n.jpg
    30x7wqa.jpg
    70v1v4.jpg

No i w koncu sie udalo ;D to ja :P

Justyska89, jasmin, Emartea, bella82, SunSun, kasss, Dorka1979, gosiaczek31, Niunia86, noa8, slodka100, kaczamila lubią tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziutek i Pocahontas ale z was laski

madziutek 23, Pocahontas lubią tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka1990 wrote:
    Dziewczynki mam pytanie jakie witaminy bierzecie dla kobiet w ciąży ja do tej pory brałam tylko kwas foliowy lekarz kazał mi teraz kupić witaminy i polecił mi omegamed ale one są strasznie drogie jak dla mię znalazłam kilka tańszych odpowiedników ale może wy polecicie mi jakieś tańsze dobre witaminy bo ja nie wiem które wybrać
    Polecam PRENATAL CLASSIC +PRENATAL DHA moim zdaniem ma super dawki witamin i minerałów, ma zwiększoną dawkę jodu specjalnie dla kobiet w ciąży, witsminy D3 i żelazo też są zwiekszone, a DHA łykam po 2 dziennie bo to na dodatek xspoboega przedwczesnemu porodowi i depresji poporodowej noi oczywiście dobre dla dziecka

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella82 wrote:
    ja za 30tabletek zaplacilam niecale 40zl, bierze sie 1 dziennie.
    No to właśnie widziałam na allegro za 25 zł

• bella82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No to właśnie widziałam na allegro za 25 zł

Plus koszt przesylki?

Same fajne laski na tym forum :-)

madziutek 23, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena1991 wrote:

magdalena ja w obu przypadkach okres dostalam po prawie 4 tygodniach.. nie martw sie ja po zabiegu drugim raz mialam okres tylko , po okresie raz sie z mezem kochalam i jestem juz w 20 tc ;* mysle ze teraz juz musi byc dobrze... ;)
    to dla pocieszenia i Tobie rowniez zycze szybkiego przejscia na nasza fioletowa strone.. ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 21:37

Dorka1979 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wszystkie się ujawnimy wkoncu??

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena1991 wrote:
    Nie pomogę niestety ale na pocieszenie powiem ze anastcia od nas zaczęła juz starania zajrzyj na ovu tam są dziewczyny od nas na pewno pomaga. A my bedziemy trzymać kciuki za was wierze ze się uda jak się czujesz?

gann3e3k1ojenyv4.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek 23 wrote:
    bj8x3n.jpg
    30x7wqa.jpg
    70v1v4.jpg

No i w koncu sie udalo ;D to ja :P
    ale wy śliczne jesteście zdjecia super;-)

gann3e3k1ojenyv4.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki ;* bylam odpicowana bo u nas sa modne wesela z przepychem ;)
    na codzien raczej sie nie maluje.. wlosy mam teraz po ramiona i najczesciej spinam w kucyk bo odrosty do pol glowy juz ;D
    i

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    Vanilla jak to? Wlosy po porodzie wypadaja ?? Chyba nie wszystkim , bo nieznosze wypadania wlosow...

Wypadaja i to jak! Okolo 3 miesiace po porodxie zaczyna sie wypadanie. U mnie trwalo to 2-3 miesiace. Potem mi odrastaly i takiego jeza smiesznego mialam. MASAKRA!

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • kasss Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mądzik nie strasz ja mam słabe włosy nie chce zostać lysa

gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 461 462 463 464 465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ