Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
noa8 wrote:Cczesc
nie zatokami raczej sie nie zarazisz ja nigdy od siostry sie nie zarazilam.
Madziutek ale z ciebie laska!ladna z was para;) ile jestescie po slubie?
Przestala mnie glowa bolec od kad pije kawe 1x dziennie;-)
Milego dnia...
noa jestesmy razem od 2009roku a po slub mielismy w zeszlym roku w lipcu.. ;*
dorka a zdjecie to nie fotomontazsesje robilismy we wrzesniu i byla lodowata woda
nie pomyslalabym ze Niutka moze byc skrotem od Henrietty
pocahontas 3mam kciuki za wizyte ;* bedziesz miec usg?noa8 lubi tę wiadomość
-
bella82 wrote:dziewczyny dziekuje, Dorka super to ujelas
Noa a Ty juz spakowana? jejku jak Ci zazdroszcze! ja takie plany robilam na swoj wyjazdmialam tyle rzeczy zjesc, za ktorym tak tesknie a tu nie ma
dziewczyny a jestescie zapisane do programu rossne w rossmanie?
moja droga mam walizke wystawiona na srodku pokoju juz od pon i co sobie przypomne to wrzucamwieczorem juz dopelnie . Jutro po 20 lece wiec zanim dotre na miejsce to bede padnieta
ale weekend juz odrana odwiedzam rodzinke i biesiaduje
maz ma zadanie w domu jak mnie nie bedzie , pomalowac i polozyc panel w pokoju dla dziecka
I wszystko wysprzatac na blysk
Co to za program rossne?
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 wrote:moja droga mam walizke wystawiona na srodku pokoju juz od pon i co sobie przypomne to wrzucam
wieczorem juz dopelnie . Jutro po 20 lece wiec zanim dotre na miejsce to bede padnieta
ale weekend juz odrana odwiedzam rodzinke i biesiaduje
maz ma zadanie w domu jak mnie nie bedzie , pomalowac i polozyc panel w pokoju dla dziecka
I wszystko wysprzatac na blysk
Co to za program rossne?
widze, ze "uwielbiasz" sie pakowac tak jak ja ;-)dla mnie to jest koszmar za kazdym razem, i zawsze pakuje duzo za duzo
pewnie, tak powinno byc Ty odpoczywasz a maz pracuje
program rossne- w rossmanach przy kasie mozesz sobie wziac karte rossne, rejestrujesz ja na stronce i na dzien dobry masz 3% znizki na artykuly dla dzieci, pielegnacje, kosmetyki w ciazy itp. za kazdym razem jak robisz zakupy (zwiazane z ciaza badz dzieckiem)pokazujesz karte i tym samym zbierasz punkty, ktore zmieniaja sie na wiekszy % znizek. ja dopiero teraz sie zapisalam, wiec tez nie do konca wiem co i jakale glownie chodzi o to, ze masz dodatkowe znizki
noa8 lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja w Kaliszu ale podczytuje Was bo pewnie bym ie nadrobiła-tyle piszecie
Ja też nadal nie czuję konkretnych ruchów więc czekam z niecierpliwościąmam nadzieję,że to już niedługo bo jakieś smyrania czuje raz czy dwa dziennie
Dziewczyny gratuluję wizyt i czekam na dobre wieści z następnych
Podrawiam i miłego dnia życzę -
bella82 wrote:dziewczyny dziekuje, Dorka super to ujelas
Noa a Ty juz spakowana? jejku jak Ci zazdroszcze! ja takie plany robilam na swoj wyjazdmialam tyle rzeczy zjesc, za ktorym tak tesknie a tu nie ma
dziewczyny a jestescie zapisane do programu rossne w rossmanie? -
Hej mamuśki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Anastacis i pocahontas mleko miód czosnek i wygrzewać się pod pierzynką
ja też ruchów raczej nie czuje tam gdzieś coś czułam gin sprawdzał i małej nie było ale mowi ze całkiem możliwe a i okazało się ze przytyłam 3 kg od początku ciąży a nie 7 co jest ogromna różnica mówiłam położnej ze u Endo tyle warzylam i na 3 wagach sprawdzała i mowi ze nie możliwe. Ja dziś wybieram się do pracy w odwiedzinki i później z mężem do tesciowki miłego dnia;-)
[/url]
-
Noa i mamuśki które nie maja konta Premium moje juz się skończyło ale wystarczy ze wejdziecie na swój profil np tu z forum klikajac na swój avatar i wszystko macie widoczne bo jest blokowane tylko dla nas a inne osoby wszystko widza;-)
noa8 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Też ostatnio na zakupach dorwałam kartę rossne
Od wczoraj męczy mnie koszmarny ból głowy, próbowałam ratować się apapem, ale średnio pomaga. Najpierw myślałam, że to po dentyście, że coś nie tak z zębem, ale dziś się pojawił katar i sama już nie wiem. Wczoraj poszłam wcześnie spać, a dziś obudziłam się z bólem głowy i wyglądam jakbym dwa dni oka nie zmrużyła.
Noa miłego wyjazduZastanawiałam się, czy nie lecieć do siostry, ale trochę się bałam i to ona przylatuje do mnie już za miesiąc
nie mogę się doczekać !
Pamiętacie jak Wam kiedyś pisałam o koleżance, która ma naturalnie blond włosy, ale zawsze farbowała na trochę jaśniejszy a w ciąży niestety wyszedł rudy i tak już zostało aż do rozwiązania.
Co do wypadania włosów po porodzie to niestety tak się zdarza (pewnie nie jest to regułą), moja siostra urodziła 18 grudnia, a już na święta, sylwestra włosy miała bardzo przerzedzone, aż jej się zakola zrobiły, oczywiście po paru miesiącach wszystko wróciło do normy, ale przez pewien czas była załamana.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Trzymam kciukinoa8 lubi tę wiadomość
-
Mam takie pytanko do Was.
Powiedzcie mi czy będę miała jakieś konsekwencje z ZUS , jeśli lekarz pominie 2-3 dni w zwolnieniu? Zostanie przerwana ciągłość.
A dlaczego się pytam.
Niedługo są wybory. "praca" jest w sobotę i w niedzielę. Myślałam, by sobie dorobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 10:10
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Dziewczyny powiedzcie mi coś bo pierwszy raz tak miałam i nie
Wiem chyba o czymś takim kiedyś pisalyscie ale nie wiem. A więc w nocy podczas snu jak się obracalam tak mnie zakulo coś w brzuchu i dzisiaj rano jak się wyprostowalam to tak samo to normalne jest macie tak ???
A tak poza tym to udanych wizyt życzę
Kasha nie pomogę bo się nie znam na takich sprawach według mnie musi być ciągłość chorobowego do urodzenia -
Kascha lepiej zeby była ciągłość w zusie wiem ze nie które dziewczyny sa na l4 i pracuja ale nie wszedzie można sobie na to pozwolic
Justyska mnie tak czesto kuje rano np jak kicham lekarz mówił że to normalne
Marta M moze paracetamol pomoże jest dozwolony w ciąży ?Justyska89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
kasss wrote:Hej mamuśki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Anastacis i pocahontas mleko miód czosnek i wygrzewać się pod pierzynką
ja też ruchów raczej nie czuje tam gdzieś coś czułam gin sprawdzał i małej nie było ale mowi ze całkiem możliwe a i okazało się ze przytyłam 3 kg od początku ciąży a nie 7 co jest ogromna różnica mówiłam położnej ze u Endo tyle warzylam i na 3 wagach sprawdzała i mowi ze nie możliwe. Ja dziś wybieram się do pracy w odwiedzinki i później z mężem do tesciowki miłego dnia;-)
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Justyska mi zdarza się, że coś mnie zakuje głównie ja np. gwałtownie wstaje. Lekarz mówi, że to normalne i nie ma się czym martwić.
Kasha przy długim L4 zaburzenie ciągłości jest ryzykowne i może wzbudzić podejrzenia ZUS i np. sprowadzić na Ciebie kontrole.
Powodzenia na wizytachJustyska89 lubi tę wiadomość
-
Kasha wrote:Mam takie pytanko do Was.
Powiedzcie mi czy będę miała jakieś konsekwencje z ZUS , jeśli lekarz pominie 2-3 dni w zwolnieniu? Zostanie przerwana ciągłość.
A dlaczego się pytam.
Niedługo są wybory. "praca" jest w sobotę i w niedzielę. Myślałam, by sobie dorobić. -
Justyska89 wrote:Hej dziewczyny
Dziewczyny powiedzcie mi coś bo pierwszy raz tak miałam i nie
Wiem chyba o czymś takim kiedyś pisalyscie ale nie wiem. A więc w nocy podczas snu jak się obracalam tak mnie zakulo coś w brzuchu i dzisiaj rano jak się wyprostowalam to tak samo to normalne jest macie tak ???
A tak poza tym to udanych wizyt życzę
Kasha nie pomogę bo się nie znam na takich sprawach według mnie musi być ciągłość chorobowego do urodzeniaJustyska89 lubi tę wiadomość
-
hey laseczki
ja ostatnio zarazilam sie od kolezanki katarem chyba przy przywitaniu (nie pomyslala ze jak jestem w ciazy to lepiej sie ze mna nie calowac) i tak mnie trzyma juz 3dzienale narazie daje rade bez zadnych lekow bo katar nie jest jeszcze az tak uciazliwy
karte rossne tez mamale jeszcze z niej nie korzystalam
na pierwsze ruchy czekam jak na szpilkach, cos moj Staś nie chce sie jeszcze ujawnica szkoda...
justyka ja mam takie klucia prawie codziennie jak sie rozciagam rano itp to normalne bo macica sie rozciaga
MartaM wspolczuje bolu glowy wczoraj mnie tez bolala ale Apap po jakis ok 3h mi pomaga
zaraz zrobie sobie cieple kakao bo wziela mnie ochota
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyJustyska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny