Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Propozycja zasiadania w komisji tym razem jest dość usząca. Kontrolą za bardzo się nie przejmuje. No ale jak radzicie, by odpuścić ... to się Was posłucham. Ale 300zł za kilka godzin siedzenia ...
Ja właśnie wracam od internisty. Dostałam ochrzan że z katarem i lekkim kaszlem nie przyszłam. Dostałam ziołowe leki. Jak do pn nie przejdzie to antybiotyk. Pędzę do domku na mleko z miodem i syropek cebulkowy.
Trzymam kciuki za wizyty. -
nick nieaktualny
-
Justyska chyba wszystkie jesteśmy w ciąży przewrażliwione na wszystko ogólnie rzecz biorąc
mnie też nie raz kłuje, bywa, że trwa to dość długo, to wtedy biorę nospę i zazwyczaj puszcza
u mnie natomiast od wczorajszego wieczora śluz podbarwiony jest na różowo-jasnobrązowo, się zastanawiam czy to coś co powinno być zmartwieniem, ale jeśli nie jest tego dużo to chyba nie jest źle... -
nick nieaktualny
-
Kasss serdeczne dzieki skorzystam z tej opcji
MartaM dziekujena bol glowy wypijam jedna lekka kawe i jak reka odjal
wole to niz leki.
Ja nie mam zadnych obaw co do lotu ale w trakcie napewno bede trzymac sie za brzuszek i myslec .. Echh
Mnie prawie codziennie cos zakluje jak nie pod brzuchem to w srodku w macicy .
Dziewczyny kosc ogonowa mnie boli przy niektorych czynnosciach. A wam jeszcze kregoslup nie dokucza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:37
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Justyska. To mie jest oboz. Robi sie co sie chce. Nie trzeba caly czas siedziec. Praca moze byc meczaca szczegolnie ze liczenie odbywa sie w porze nocnej. Ogolem fajna przygoda i latwy zarobek. Trzeba miec tylko nadzieje ze trafi sie ogarnietego i normalnego przewodniczacego. Inaczej mozna utknac do 4 lub 5 rano.
Przepraszam za bledy, ale z telefonu pisze.Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyska mnie tez tylek boli podczas siedzenia , nawet w kosciele nie moge wysiedziec , jak sie podnosznosze to dupka mnie boli jak bym tone wazyla . I pewnie z tego ten kregoslup. Jeju co to bedzie jak bede miala duzy brzuch.. Wogole nie wstane samodzielnie.20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
nick nieaktualny
-
Justyska nie mam problemów ze swędzeniem, pieczeniem itp. ogólnie raz już taki śluz mi się zdarzył, no i przeszło samo w ciągu dnia dlatego teraz czekam, że też szybko ustąpi i wróci do normy
lepiej tak niż infekcja... tych staram się unikać, a w razie czego mam iladian, zwykle szybko załagadza takie początkowe stany zapalne
-
dziewczyny a ja właśnie wróciłam z lumpa i z rossmana....też wzięłam dzisiaj tą kartę...a na ciuchach nic nie było więc dalej jestem bez kurtki...
a propo spaceru, kurde tak się makabrycznie męczę...idę bardzo wolniutko a sapię jak jakaś babcia...;/ a będzie gorzej zapewne...pominę już że wszyscy patrzą na mnie na brzuch i odczuwam że chyba mają mnie za szesnastkę która wpadła bo patrzą dość dziwnie...no trudnotrochę by się zdziwili ile mam naprawdę lat
w rossmanie kupiłam sobie płyn do higieny intymnej...bo nigdy nie używałam, mam nadzieję, że mi się nic nie zacznie po nim dziać bo ogólnie po mydłach i żelach nic mi nie było dotychczas...
dobrze wiedzieć z tym kontem premium
aha...i ja się boję kichać muszę się specjalnie u łożyć do tego bo raz jak kichnęłam to myślałam że mi jajnik pękł..takie okropne uczucie..
nooo to chyba tyle...udanych wizyt...dziewczyny nie dajcie się choróbskom...zakładajcie szaliki bo pogoda zdradliwa teraz...!!Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
no mnie tez pare dni tak bolala kosc ogonowa ze siedziec nie moglam... na szczescie troche przeszlo...
Justwol ja bym czekala co sie wydarzy... jesli to jednorazoe to chyba nie ma sie czym martwic ale jak bedzie sie utrzymywalo dluzej niz 1 dzien to bym pojechala to sprawdzic... ;* -
Rubi wrote:dziewczyny a ja właśnie wróciłam z lumpa i z rossmana....też wzięłam dzisiaj tą kartę...a na ciuchach nic nie było więc dalej jestem bez kurtki...
a propo spaceru, kurde tak się makabrycznie męczę...idę bardzo wolniutko a sapię jak jakaś babcia...;/ a będzie gorzej zapewne...pominę już że wszyscy patrzą na mnie na brzuch i odczuwam że chyba mają mnie za szesnastkę która wpadła bo patrzą dość dziwnie...no trudnotrochę by się zdziwili ile mam naprawdę lat
w rossmanie kupiłam sobie płyn do higieny intymnej...bo nigdy nie używałam, mam nadzieję, że mi się nic nie zacznie po nim dziać bo ogólnie po mydłach i żelach nic mi nie było dotychczas...
dobrze wiedzieć z tym kontem premium
aha...i ja się boję kichać muszę się specjalnie u łożyć do tego bo raz jak kichnęłam to myślałam że mi jajnik pękł..takie okropne uczucie..
nooo to chyba tyle...udanych wizyt...dziewczyny nie dajcie się choróbskom...zakładajcie szaliki bo pogoda zdradliwa teraz...!!
rubi nie wiem czemu ale ja tez sie czuje jak gowniara co wpadla...nie wiem czemu..
moze dlatego ze zawsze wszedzie chodz3 sama bo moj m pracuje od rana do wieczora i rzadko jedziemy razem na zakupy czy zalatwiac cos...
a ja juz od dawNa myje sie tylko plynem do higieny intymnej i jakos lepiej sie po tym czuje... tak jakos bardziej swiezo
-
no to teraz zadam żenujące pytanie...normalnie nakładać go na rękę czy lepiej na gąbkę?? i czy będzie ok jeśli wleci gdzie tam trochę głębiej
? ja pierdziele ale jestem dumna z tego posta:D
SunSun, gosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
hej dziewczęta
ja już pierogów z kapustą z teściową rano nalepiłam i uszek a jutro ruskie będzie zapas
nadrukowałyście tyle od wczoraj że nie jestem w stanie nadrobić
i tak właśnie doszło do mnie że skoro męża bratowa też w ciąży to niektóre rzeczy będę musiała kupić bo tak to używaliśmy po ich synku wanienke ze stelażem, bujaczek, zabawki też trzeba będzie rozdzielić które były czyje i łóżeczko musze jedno skombinować żeby mieć jedno na górze drugie na dole bo nie wyobrażam sobie na dole nie mieć
więc zakupowy szal też mnie po części dotknieMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Kasha wrote:Justyska. To mie jest oboz. Robi sie co sie chce. Nie trzeba caly czas siedziec. Praca moze byc meczaca szczegolnie ze liczenie odbywa sie w porze nocnej. Ogolem fajna przygoda i latwy zarobek. Trzeba miec tylko nadzieje ze trafi sie ogarnietego i normalnego przewodniczacego. Inaczej mozna utknac do 4 lub 5 rano.
Przepraszam za bledy, ale z telefonu pisze. -
Sarah niestety trzeba zapisać się na wybory do jakiejś partii. Nie trzeba w niej być, tylko poinformować że chce się brać udział w wyborach, lub do Pełnomocnika Miasta. Niestety "praca" ta, to jest na stanowisku urzędowym, więc niestety nie da się. Przychodzi też pit. A umowa jest o dzieło.
-
No ale to pewnie będzie umowa o dzieło i będzie zarejestrowany przychód-czyli (dodatkową pracą podczas l4 ) jest podstawa do wstrzymania kasy z zusu a na dodatek mogą kazać zwrócić to co wzięłas.Ja bym nie ryzykowala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 12:46
Sarah88, Dorka1979 lubią tę wiadomość