Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella dzięki. Koszulki z nadrukiem są super
a ta tunika też mi się bardzo podoba: http://allegro.pl/mega-modna-tunika-ciaza-i-karmienie-kolory-36-40-i4606473549.html A legginsy to też ja:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:35
bella82 lubi tę wiadomość
-
Scarlett fajna ta tunika z mohito ale kupilas S? Ja juz w S nie wejde chyba ze by bardzo opinala , kupuje M a nawet L co nigdy w szafie nie mialam zadnej eLki, w tym momencie S nie ma mowy .
Bella pozdrowie!! I wysle wirtualna pocztowkee
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
ja myslalam nad szkolą rodzenia i bylam zdecydowana, ale to podobno nie daje więcej niż wyczytamy albo lekarz nam powie, bo w momencie porodu nikt się nie stosuje do tego co tam mówili tylko robi po swojemu ,a ja z teorii co do noworodka itp już jestem przygotowana,jeszcze tylko o porodzie poczytam bo mam mnóstwo książeczek
mi to wystarczy, kiedyś nawet tego nie wiedzieli a uczyli się sami jak juz dziecko bylo dlatego jest mnóstwo różnych metod i zasad wychowania
-
Bella ta druga tunika dla karmiącej mi się bardzo podoba już ją z 7 razy widziałam, ale martwi mnie rozmiarówka...ja mam dość duże biodra i mi się wszystko na nich opina więc jeśli to jest jedna rozmiarówka 36-40 to ja nie wiem jak to ma na wszystkich pasować;/Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyA ja jeszcze rozważam te sukienki - bardziej pod kątem pracy:
http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-tunika-diana-pepitko-limone-i4676142408.html
http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-pepitka-rozm-s-m-i4636053676.html
tylko boje się, że w biuście mogą być za ciasne
Bella fajnie, że piszesz ale o Pampersach to ja nawet jeszcze nie zaczęłam myśleć
A propos ubrań. Dziewczyny które zamawiały legginsy wypatrzone przez Rubi? dlaczego brałyście L jeśli mogę zapytać? bo jesteście bardzo szczupłe i moim zdaniem drobniejsze niż ja a ja zamawiam legginsy S albo M i są ok
no chyba, że to kwestia wzrostu - ja mam 163 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya co do szkoly rodzenia to sie wybieram ale do poloznej zadzwonie po 20 tyg bo osotanio rozmawialam z zona mojego kuzyna i ona w 30 tyg jest chodzi do szkoly rodzenia od 24 tyg bo mowi ze wczesniej raczej nie chodza. w tej szkole duzo jest o pielegnacji dziecka karmieniu piersia itd. polozna ktora prowadzi ta szkole to glowna polozna w szpitalu w ktorym bede rodzila i mowia ze jak sie chodzi do szkoly rodzenia to lepiej cie traktuja w szpitalu jak cie kojaza ze szkoly
-
scarlet ta tunika z mohito jest boska sukienki też sliczne ale no właśnie ciezko trafic teraz rozmiar Noa udanego wyjazdu i zakópów dla maluszka znasz juz płeć?
Bella ta z nadrukiem też fajna np na pidzamkenoa8, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:a co do szkoly rodzenia to sie wybieram ale do poloznej zadzwonie po 20 tyg bo osotanio rozmawialam z zona mojego kuzyna i ona w 30 tyg jest chodzi do szkoly rodzenia od 24 tyg bo mowi ze wczesniej raczej nie chodza. w tej szkole duzo jest o pielegnacji dziecka karmieniu piersia itd. polozna ktora prowadzi ta szkole to glowna polozna w szpitalu w ktorym bede rodzila i mowia ze jak sie chodzi do szkoly rodzenia to lepiej cie traktuja w szpitalu jak cie kojaza ze szkoly
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:jesli chodzi o lepsze traktowanie to u mnie tym bardiej szkola rodzenia odpada, bo rodze w innym miescie(ok 25km od domu) a do szkoly bym na pewno tak daleko nie jezdzila, za drogo by to wyszlo
ja tez rodze w innym szpitalu bo u mnie malutkie masteczko szpitala ani szkoly rodzenia nie ma wiec bede jezdzila mimo ze 24km mam do tej szkoly trudno cos za cos -
Po 15 telefonach udało się znaleźć wizytę na połówkowe na dzisiaj. Już nie mogę się doczekać. Jak obiecałam wrzucę dziś zdjęcia.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:22
SunSun, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:http://allegro.pl/legginsy-ciazowe-dlugie-pepitka-m-l-i4656431587.html a co powiecie o tych legginsach bo mysle tez o nich
Ładne. Choć ja zawsze noszę ciemne legginsy. Te w pepitkę mnie kuszą ale jeszcze się nie zdecydowałam
Kass czujesz się lepiej? -
bella82 wrote:ja zmowilam L bo Rubi zamawiala L :-DDDDD wolalam chyba wieksze, by nigdzie nie uciskaly
Scarlett błagam Cięja bym wolała mieć duże cycki niż biodra:P a ja zawsze różnica dwóch rozmiarów na górze szczupła 36 a biodra 40 i wszystko się na nich zatrzymuje...
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dziewczyny mam pytanie. Bardzo bisko czuje ruchy dziecka. Doskownie na wzgorku lonowym, pobizej lini majtek. Pod blizna od cesarki. Jestem zdziwiona, ze tak w ogole cos jest. Pukniecia sa bardzo wyrazne, nawet widze jak sue brzuch rusza. Tez maciw tak bardzo nisko?Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!