Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam i ja u mnie jeszcze mgła ale zapowiada się piękny weekend ja jestem chyba największym leniem bo wdaje przed 10. Wam też tak leca szybko te tygodnie? Dzisiaj znowu snila mi się moja Corcia była taka śliczna taka nasza:-) Miłego dnia
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA na lubelszczyznie mgla jak mleko od rana. Ale zaczyna slonce sie przebijac pomalu. Ja sie ogarniam i jade na zakupy domowe... Sama wkoncu sie wyrwe na 2 godzinki bo maz w domu. Barszczyk gotowy wiec z glodu nie zgina. A pozniej moze jakies nalesnczki sie zrobi. Tez polecam zakupy zbiorcze u jednego sprzedawcy na allegro. Ja tak robilam. Podesle popoludniu swoich sprawdzonych. Milego dnia mamusie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Hej dziewczyny.
Kasss Ja nie lepiej jeszcze w łóżku leżę i nie chce mi się wstawać
I witam się w 21 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:38
MamaAdasia, kasss, SunSun lubią tę wiadomość
-
u mnie pięknie.....słonko świeci
mąż juz wraca z pracy więc zaraz gotuję rosół, potem sprzątanie i też może spacerek
a wieczorem przychodzą znajomi...mam w planach się nie przetyrać z kolacją więc nie robię nic na ciepło..
chętnie skorzystam też z linku do jednego sprzedawcy...i mam dla Was dobry pomysł żebyście sobie w kalendarzu BBF zapisywały w notatkach numer strony jak Was coś zainteresuje...wtedy łatwiej do tego wrócić..chodzi mi o linki, czy wypowiedzi które leki można brać w czasie choroby czy co Was tam zainteresuje...gosiaczek31, SunSun lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Scarlet jezeli to Twoja pierwsza ciaza to zapewniam Cie ze po porodzie zlapiesz cudowny dystans do swojego ciala, do ludzi ktorzy Cie otaczaja... Zmienia sie priorytety i zapewniam Cie ze jedna faldka tu czy tam nie bedzie miala dla Ciebie znaczenia.
Twoj bobas pokocha Cie cala, taka jaka jestes i niech nic innego sie nie liczy. Macierzynstwo to kobiecosc w 100% i taka jaka bedziesz, bedziesz i tak piekna!MamaAdasia, gosiaczek31, madziutek 23, Dorka1979, Niunia86, SunSun, Emily83 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Witajcie dziewczyny.
Udanego weekendu:) Trzeba korzystać z pięknej pogody. U mnie taka jest
Zaczęłam dziś 20 tydzień
Wczoraj byłam u koleżanki,jej synuś ma 1.5 roczku i też była w ciąży pod opieką lekarza u którego jestem ja. Z tego co się dowiedziałam,to moje połówkowe będzie pewnie w 24 tc,więc pewnie będę ostatnią z Was,która przejdzie to badanie,bo mój lekarz woli robić je później. Więc ta wizyta 21 października to pewnie będzie tylko ze zwykłym usg.
Pozdrawiam Was ciepło.kasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Godiaczek jesteś z lubelszczyzny a dokladnie skąd?
Ja to wlasciwie jedna noga w Warszawie bo tam mam prace i spedzilam jakies 10 lat:-) a druga noga na lubelszczyznie bo stad jet moj maz. I tutaj mamy dom. Ta sa okolice miedzyrzeca podl. A Ty skad jestes jesli moge wiedziec:-)? -
Hej i ja zaczęłam nowy tydzień,już 20;) w czwartek usg polowkowe i nie mogę się doczekać.
Tez jestem z lubelskiego ;)mieszkałam tam 19 lat,później półtora roku w Gdańsku bo mąż ma tam rodzinę i miał prace,no a od 5 lat mieszkamy w UK.SunSun, Dorka1979, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kupowałam m.in u tych sprzedawców i było ok wszystko:
1. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11612773
2. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21469799
3. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=23299842SunSun lubi tę wiadomość