X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Kasha Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo. Szaro buro i ponuro.
    A chciałam się dzisiaj do zoo wybrać. Nowe lwiątka zagościły w Gdańsku. Przy takiej pogodzie chyba odpuszczę.
    Jak się czujecie? Jakie plany na dzisiaj macie?

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie na slasku od rana slonko świeci. od tygodnia super pogoda :)

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomorze pochmurne.ja dzis jak co sobote sprzatanie ale wcześniej jade rozejrzec die za sukienka dla córki bo wyrosla z wszystkiego.potem obiad

860isg18r6bpss11.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ze słonecznego Wrocławia. Ja już po śniadanku i sprzątaniu. Obiad też już jest, więc do powrotu z pracy mojego nie męża mogę poleniuchować. A potem spacerek. Życzę wam mamuśki miłego weekendu.

Krysti lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w mazowieckim też szaro i pochmurno :( Mi to tam wszydtko jedno bo wesele z poprawinami gram wiec dwa dni na sali z klimatyzacją spędzę-masakra....

Miłego weekendu babeczki :)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja u mnie jeszcze mgła ale zapowiada się piękny weekend ja jestem chyba największym leniem bo wdaje przed 10. Wam też tak leca szybko te tygodnie? Dzisiaj znowu snila mi się moja Corcia była taka śliczna taka nasza:-) Miłego dnia ;-)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Kasss Ja nie lepiej jeszcze w łóżku leżę i nie chce mi się wstawać

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na lubelszczyznie mgla jak mleko od rana. Ale zaczyna slonce sie przebijac pomalu. Ja sie ogarniam i jade na zakupy domowe... Sama wkoncu sie wyrwe na 2 godzinki bo maz w domu. Barszczyk gotowy wiec z glodu nie zgina. A pozniej moze jakies nalesnczki sie zrobi. Tez polecam zakupy zbiorcze u jednego sprzedawcy na allegro. Ja tak robilam. Podesle popoludniu swoich sprawdzonych. Milego dnia mamusie

• moonia81 Koleżanka

Wysłany: 11 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam. Ja to bym sobie poleniuchowała w łóżku,ale niestety nie da rady.Mała się dość wcześnie budzi i nie ma już leżenia. Reszta dzieciaków też woła jeść i tyle z wylegiwania się. Na szczęście kawa już w użyciu.

3i498iikv1ryry89.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    a u mnie na slasku od rana slonko świeci. od tygodnia super pogoda :)
    Też mi za oknem świeci słońce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Hej dziewczyny.

Kasss Ja nie lepiej jeszcze w łóżku leżę i nie chce mi się wstawać
    No tak a u mmie tradycyjnie, syn obudził mnie teraz bo głodny więc mu zrobiłam i dalej idę spać. Hahaha
    I witam się w 21 tygodniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:38

MamaAdasia, kasss, SunSun lubią tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Godiaczek jesteś z lubelszczyzny a dokladnie skąd?

860isg18r6bpss11.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie pięknie.....słonko świeci :) mąż juz wraca z pracy więc zaraz gotuję rosół, potem sprzątanie i też może spacerek :) a wieczorem przychodzą znajomi...mam w planach się nie przetyrać z kolacją więc nie robię nic na ciepło..

chętnie skorzystam też z linku do jednego sprzedawcy...i mam dla Was dobry pomysł żebyście sobie w kalendarzu BBF zapisywały w notatkach numer strony jak Was coś zainteresuje...wtedy łatwiej do tego wrócić..chodzi mi o linki, czy wypowiedzi które leki można brać w czasie choroby czy co Was tam zainteresuje...

gosiaczek31, SunSun lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet jezeli to Twoja pierwsza ciaza to zapewniam Cie ze po porodzie zlapiesz cudowny dystans do swojego ciala, do ludzi ktorzy Cie otaczaja... Zmienia sie priorytety i zapewniam Cie ze jedna faldka tu czy tam nie bedzie miala dla Ciebie znaczenia.
    Twoj bobas pokocha Cie cala, taka jaka jestes i niech nic innego sie nie liczy. Macierzynstwo to kobiecosc w 100% i taka jaka bedziesz, bedziesz i tak piekna!

MamaAdasia, gosiaczek31, madziutek 23, Dorka1979, Niunia86, SunSun, Emily83 lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny.
    Udanego weekendu:) Trzeba korzystać z pięknej pogody. U mnie taka jest ;)

Zaczęłam dziś 20 tydzień :)
    Wczoraj byłam u koleżanki,jej synuś ma 1.5 roczku i też była w ciąży pod opieką lekarza u którego jestem ja. Z tego co się dowiedziałam,to moje połówkowe będzie pewnie w 24 tc,więc pewnie będę ostatnią z Was,która przejdzie to badanie,bo mój lekarz woli robić je później. Więc ta wizyta 21 października to pewnie będzie tylko ze zwykłym usg.

Pozdrawiam Was ciepło.

kasss lubi tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Godiaczek jesteś z lubelszczyzny a dokladnie skąd?

Ja to wlasciwie jedna noga w Warszawie bo tam mam prace i spedzilam jakies 10 lat:-) a druga noga na lubelszczyznie bo stad jet moj maz. I tutaj mamy dom. Ta sa okolice miedzyrzeca podl. A Ty skad jestes jesli moge wiedziec:-)?

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Tczewa-woj.pomorskie.Mam rodzine w Warszawie i Lublinie moj tata pochodził z Lubelskiego

860isg18r6bpss11.png
  • Memory Koleżanka

Wysłany: 11 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej i ja zaczęłam nowy tydzień,już 20;) w czwartek usg polowkowe i nie mogę się doczekać.
    Tez jestem z lubelskiego ;)mieszkałam tam 19 lat,później półtora roku w Gdańsku bo mąż ma tam rodzinę i miał prace,no a od 5 lat mieszkamy w UK.

SunSun, Dorka1979, kasss lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam m.in u tych sprzedawców i było ok wszystko:
    1. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11612773
    2. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21469799
    3. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=23299842

SunSun lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na allegro kupilam ostatnio super okrycie kąpielowe dla maluszka za niezłe pieniadze.identyczne widzialam w sklepie za 46 zl a ja dalam 25zl

860isg18r6bpss11.png
‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ